Zaken doen aan twee fronten. in WO11 – hoe zijn de verhoudingen in 2015 ?


vraagteken - hoe is het mogelijk - oorlog voeren aan twee fronten door big business Hiltler’s Amerikaanse Business Partners Oorlog voeren aan twee fronten tegelijk, olie leveren aan zowel de Amerikaanse als de Duitse oorlogsindustrie door Standard Oil (het latere Esso). De Duitse grondig bijgehouden oorlog administratie, op moderne ponsmachines van IBM en operationeel gehouden door Amerikaanse arbeidskrachten gedurende bijna de gehele oorlog! En de autofabrieken van GM en Ford die voor beide fronten vrachtwagens en andere oorlog benodigdheden bouwen.

Terwijl Duitsland plat gebombardeerd wordt blijven de Ford en GM fabrieken bijna geheel onbeschadigd door draaien ….

hitler's amerikaanse business partners
Hoe zit dat nu ?
De vraag die dan gelijk bij mij opkomt is: “Hoe zitten de lijnen nu in elkaar gevlochten?” Welke belangen zijn er nu met elkaar verweven in oorlog en handel (TTIP). Nu de feiten langzaam maar zeker uit de geschiedenis aan het licht komen kan je alleen maar een gezonde portie achterdocht koesteren naar alles wat met business, de economie en de overheid te maken heeft.

De conclussie: bedrijven hebben totaal geen moraal. Er mogen allerlei duistere zaken plaatsvinden … als de winst maar niet in gevaar komt!

Heden ten dagen worstelen vele mensen met de vraag; “Dit kan toch niet waar zijn?” en “Hoe is het mogelijk?”
Vertaal deze film eens naar 2015 waar de voedingsketen totaal verziekt is en GMO zonder een label verwerkt wordt in producten. Waar medicijnen (chemisch) meer schade aanrichten dan goed doen. Waar bedrijven handjeklap mogen doen van de overheidsmarionettepoppen in het nieuwe TTIP verdrag. Waar Co2 sprookjes zijn onderbouwd door omgekochte wetenschappers om de belastingkas weer verder te vullen. etc, etc, etc …

— Henk Mutsaers