YouTube video: Take back your power


take back your power Wat iedereen zou mogen en moeten weten met betrekking tot de “slimme meter”. Onder het mom van gebruiksgemak, energie- en kostenbesparing worden de meters aangeboden. Maar wat zijn de werkelijke gevolgen voor uw privacy, gezondheid en portemonnee als u een slimme meter in huis haalt?

Take Back Your Power

take back your power
Na het zien van deze indrukwekkende docu is er geen twijfel meer. De erosie van de afkalving van burgerrechten in combinatie met massa corruptie onder de naam ‘smart’ en ‘green’ wordt zichtbaar.

The 2013 NSA spying scandal exposed vast programs to monitor personal communications. Now, utilities and governments are reaching into your own home, through fast-tracked “smart” meters and spy-ready technology. But what if you have a choice? At stake is in-home surveillance, skyrocketing bills, emerging health risks and hacking vulnerabilities.

With compelling insight from whistleblowers, government agents, lawyers, environmentalists & doctors, the award-winning Take Back Your Power takes us on a journey to expose corruption and erosion of rights in the name of “smart” and “green.” What you’ll discover will surprise, unsettle and empower you.