YouTube censuur explodeert in februari 2018


youtube censuur [Natural News] Zoals elke geïnformeerde persoon goed weet, heeft Google / YouTube een censuur val uitgevaardigd tegen conservatieve stemmen, niet alleen door de accounts financieel te blokkeren [het verdien model te ontnemen] , maar ze volledig te verwijderen.

De “redevoering” van radicaal links is goed op weg en hun doel is:
de volledige uitroeiing van alle pro-Amerika, pro-Trump, pro-liberty stemmen.

natural news
Daarbij komt Google naar voren als de meest kwaadaardige entiteit in onze moderne wereld, en al die individuen die voor Google werken, zijn medeplichtig aan deze gruwelijke misdaden tegen vrijheid en het Eerste Amendement. Bij het nastreven van dit massale zwijgen van politieke redevoering houden ze niet van, maar Google heeft ook een enorme kans geopend voor onafhankelijke videosites om op te staan en een enorme aanhang van inhoud aanbieders te krijgen.

Dat is waarom ik alle patriotten in Amerika eraan herinner om je videobestanden op te slaan en maak je klaar om ze te uploaden naar onze nieuwe videosite die dit jaar van start gaat bij Natural News.

Een andere reeds bestaande optie is D.Tube, het eerste crypto-gedecentraliseerde videoplatform dat bovenop de STEEM Blockchain en het IPFS-peer-to-peer-netwerk is gebouwd.

Bestand tegen censuur
Vanwege de gedecentraliseerde aard van IPFS en de STEEM-blockchain kan D.Tube geen video’s censureren of richtlijnen afdwingen. Alleen de gebruikers kunnen een censuur plaatsen, door de kracht van hun upvotes + stemmen en downvotes – stemmen. — HM