Wordt Guantanamo Bay de Deep State Gevangenis?

 

Guantanamo bay de sex gevangenis Op Cuba vindt je aan de Guantanamo baai de beruchtste gevangenis van Amerika. Opgericht door voormalig President George W. Bush’s in 2002 gedurende de “War on Terror”.

Het is een beruchte gevangenis waar terroristen zonder vorm van proces werden opgesloten en naar verluid ook werden gemarteld. Iedereen kent nog wel de protesten om deze gevangenis te sluiten, iets waar met name President Obama zich voor wilde inzetten. Net als met zoveel beloften werd ook deze niet ingelost, …. een beslissing die door Obama en zijn vrienden nog wel eens betreurd zal gaan worden.

Guanatanamo Bay de Deep State gevangenis

De Guantanamo Bay (Gitmo) gevangenis: Wie een kuil graaft voor een ander, …

08-01-2018 In January 2002, stelde Secretary of Defense Donald Rumsfeld dat deze gevangenis opgericht was om buitengewoon gevaarlijke mensen op te sluiten. Ook deze woorden gaan “wellicht” in zijn oren echoën.

De geruchtenmachine draait de laatste dagen op hoge toeren na de Executive Order van Donald J. Trump van 21 December. Naar verluid wordt de campus voorbereid voor de ontvangst van VIP gevangenen waaronder gehandicapte gevangenen. Zo’n 1400 extra staf en bewakers zouden de reeds aanwezige staf gaan versterken.

Wie een kuil graaf voor een ander, …. wordt er wellicht nog “eens” zelf in opgesloten.

Geruchten gaan dat de stroomuitval op de luchthaven Atlanta op 18 december daar ook mee te maken hadden om te voorkomen dat er mensen op de vlucht konden slaan. Gerapporteerd is er ook dat verschillende vluchten vanuit de VS rechtsom keer moesten maken vanwege de aan boord zijnde “verdachten” die op de vlucht waren geslagen.

Het recente boek over President Trump; Fire and Fury van Michael Wolff maakt dat de internationale media helemaal uit hun dak gaan. Trump is gek en niet geschikt om nog maar een enkele minuut in het Witte huis te zetelen.

Het is echter de laatste doodsstrijd die de Fake Nieuws Media aan het voeren zijn voordat de klokken beginnen te luiden. Als er over de gehele wereld kopstukken van hun voetstukken gaan vallen en hun zware criminele daden aan het licht gaan komen zullen ze alleen maar zwaar beschaamd kunnen zwijgen.

Het internet ontploft zowat de laatste twee weken in de alternatieve media om wat nieuws boven tafel te kunnen krijgen, maar de operatie is nog in volle gang al zijn de arresten van de meelopers wel zichtbaar op de officiële overheidskanalen in de VS. We hebben het dan ook niet over kleine vergrijpen maar de misselijk makende pedofilie netwerken. Nadat er al enkele bekende sterren over de gehele wereld ontmaskerd waren de afgelopen jaren moet je dan ook niet meer vreemd opkijken dat nu de beerput in zijn geheel opengesteld gaat worden. In kringen van de Kerk, het Vaticaan, de filmwereld, de muziek industrie, de politiek, CEO’s, industrieel Bobo’s en koningshuizen vrezen ze het ergste. In 2018 wordt er geschiedenis geschreven.

— Henk Mutsaers

Bekijk de video’s, en denk er van wat je zelf wilt ,… blijf wel allert.