Wereldoorlog 3: Wil de Nederlander die voor is opstaan, …


valse vlag Wil de Nederlander die voor WO III is opstaan, …. en toen bleef het stil, … oorverdovend stil.

Na die overduidelijke valse vlag gas aanslag in Syrië waren de Amerikanen er als de kippen bij om binnen 72 uur een vergeldingsaanval in te zetten. Zonder overleg met de bondgenoten.

Gaan we nu de Amerikaanse ambassadeur op het matje roepen en alle verbindingen verbreken met de VS?

valse vlag VS Syrie

Wil Nederland ook oorlog?

Gaan we de politieke banden met dit duidelijk oorlogszuchtige land verbreken om te voorkomen dat het lont in dit kruidvat gaat ontbranden?

WIL NEDERLAND OOK OORLOG?
Het lijkt er wel op, de Fake Nieuws media lijken journalistiek afgestorven te zijn en plaatsen geen enkele kanttekening bij de aanslag van Amerika tegen Syrië.

Is er noodoverleg binnen het demissionair kabinet? Of was het al bekend dat dit zou gaan gebeuren via het Bilderberg overleg?

De Amerikanen hadden voor Donald Trump gekozen omdat hij geen oorlogszuchtig figuur was zoals Hillary Clinton. Maar wat gebeurd er nu ineens, staat Donald Trump onder mind control? Heeft hij de magische woorden te horen gekregen; “We need war”. Een wereldoorlog zou de Amerikaanse economie goed uitkomen, de laatste strohalm om de Amerikaanse wereldmacht te handhaven. Als Rusland en China samen met de andere BRICKS landen de oliedollar wil gaan dumpen is Amerika failliet. Weg aanzien, weg wereldmacht. Make America Great Again, komt zo wel in een heel ander daglicht te staan. De Amerikaanse kiezers voelen zich bedrogen.

En de Nederlandse kiezers? Die worden zo-ie-zo terzijde geschoven want te veel democratie komt nu even niet uit. 1.3 miljoen stemmen op de PVV tellen klaarblijkelijk totaal niet mee. Kan dat zomaar? Ja bij ons wel, straks in Frankrijk niet, dan gaat men de straat op en zijn de rapen gaar. Daar pikken ze dat niet, geloof me maar. Maar is er tegen die tijd nog wel vrede?

fake nieuws

De media staan bol van de agressor Rusland, want die hebben een fregat naar de middellandse zee gestuurd. Yep jongens en meisjes journalisten, nadat grote broer Amerika al een arsenaal kruisraketten heeft afgevuurd.

Verdomme, …
wat ben ik trots om Nederlander te zijn, … echt niet!

WO III

De hoop, de enige hoop is dat Rusland het bij dat ene fregat gaat houden en net als de recente jaren een oplossing uit de hoge hoed kan toveren die Amerika schaakmat kan zetten zonder zich te laten verleiden tot een nieuwe wereldoorlog.

Hope Comes In The Dark; Leaders leave the stage, to end a long dark age ….. (tekst geschreven in 2010 al weer)

— Henk Mutsaers

DE DEEP STATE ZIJN DOL OP SPECIALE DAGEN

Op 6 april 1917 verklaarde Amerika de oorlog aan Duitsland in WO I. Op 6 april 2017 vond de vergeldende kruisraketten aanval van de VS plaats in Syrie. Toeval, … nee natuurlijk niet!