Wereldnieuws: Blijf jij het nieuws volgen via de oude media?


internet sensuur wereldnieuws Bij de invoering van de computer ontstonden de digibeten.

Vakmensen die al snel niet meer of minder konden functioneren op hun werk omdat ze die computers maar ondingen vonden.

Nu zie ik weer een gat ontstaan tussen mensen die zelf actief naar het wereldnieuws op zoek gaan en diegenen die trouw de oude media blijven volgen en langzaamaan ziende blind worden en horende doof.

wereldnieuws

27-01-2012 — Je opgebouwde referentiekader doorbreken …

… is het moeilijkste wat er is omdat je wereld van zekerheden totaal in elkaar stort.

Goed geïnformeerd zijn is essentieel om afgewogen beslissingen te kunnen nemen. Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat ik mijn krant heb opgezegd, een goede beslissing want de bronnen van onafhankelijke media en blogs zijn eindeloos. Radio. TV en vooral de nieuwsprogramma’s volg ik maar zeldzaam en indien het ergens aan staat zit ik veelal met kromme tenen te luisteren.

krant opzeggen

Zijn er nog mensen die al deze onbelangrijke onzin en misinformatie geloven?

Ik vrees van wel als ik tenminste rond mij heen kijk en mijn oor te luisteren leg. Vele zaken waar ik al jaren weet van heb halen nooit het nieuws of in het beste geval een bewerkte versie die de gevestigde orde beter uitkomt. Zeg maar gewoon een leugentje om bestwil.

Even een paar voorbeelden:

In 1999 vertelde iemand mij hoe de toekomst van ons pensioenstelsel eruit zou gaan zien. Ik stelde daar in 2004 een eBoek over samen omdat ik het overal gewoon kon lezen wat mij verteld was. Niet veel mensen geloofden me toen … nu zie je het echter gewoon voor je open ogen gebeuren. Nog lang voor het hoogtepunt van de vergrijzing worden mensen al gekort omdat de pot leeg raakt van het beste pensioensysteem ter wereld. De vele en vele miljarden staan gewoon te verdampen door de inflatie en slechte beurs resultaten. Maar dit was gewoon voorspeld.

In 1900 was al bekend dat asbest gevaarlijk was terwijl er in de zestiger jaren nog volop lovende reclame over werd gemaakt. Nu sterven er minstens 1600 mensen per jaar in Nederland aan de gevolgen maar het kunnen er ook meer als 3200 zijn (?) Nu zien we weer het zelfde gebeuren met GMO voeding, het zal en moet ons letterlijk door de strot geduwd worden terwijl bij dieren die een kortere levencyclus hebben er al ongewenste effecten optreden. Welke TV zender, radiozender of populair magazine heeft vaccinaties en de miljoenen doden die daar als gevolg van zijn overleden al eens kritisch aan de kaak gesteld?

In 1945 was de tweede wereldoorlog afgelopen maar sinds die tijd zijn er al meer als 200 andere oorlogen en militaire coups uitgevochten in het belang van ……

Heb jij daar wel weet van waarom deze oorlogen uitgevochten worden of geloof je de sprookjes die de media je vertellen over vredesmissies? Het aantal valse vlag operaties zijn niet meer te tellen maar in de oude – gecontroleerde – media hoor je daar echt totaal niets over. Die blijven voorlezen uit de oude aangepaste geschiedenisboeken.

Vele mensen hebben dan ook totaal geen weet wat er zich allemaal afspeelt op de wereld. Raak je met zo iemand in gesprek dan zie je al gauw aan de veelbetekenende blik van ongeloof dat verder praten geen enkele zin meer heeft. Je hoopt dan dat je ergens ‘iets’ aangeboord hebt wat die persoon aanzet om toch eens wat onderzoek te gaan doen. Komt die persoon er bij een andere ontmoeting niet zelf op terug dan is de kans dat er iets aan het ontwaken is bijzonder klein.

Waarom is het nu zo belangrijk voor een ieder om goed geïnformeerd te zijn?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk voor een ieder om een keuze te maken tussen gezonde en ongezonde voeding. Alleen dat al maakt het verschil of je kans maakt om gezond oud te worden. De media staan vol met leugens en niet ter zake doende onzin. De meeste mensen die na het uithongeren van hun lichaam bij de dokter komen staan vervolgens heel zwak in hun schoenen en kunnen totaal overdonderd worden en nog verder in de shit komen te zitten door klakkeloos een vaccinatie, medicijn(en) of … een chemo behandeling te nemen.

Je moet inmiddels wel onder een steen geleefd hebben om niet te weten dat banken vele mensen besodemietert hebben met hun financiële producten. Je zult je dus goed moeten informeren als je zaken wilt doen met onbetrouwbare gebleken instellingen als banken. Als je dat echter goed onderzoekt kun je niet anders dan tot de conclusie komen dat ons gehele financiële stelsel op drijfzand is gebaseerd. Het is nog het best te vergelijken met een illegaal piramide systeem. Daar je toekomst rotsvast op instellen is een super groot risico.

Voor diegene die de Engelse taal machtig zijn is het al een overwelvende zaak om de snelle ontwikkelingen in de wereld bij te houden en proberen de duistere spelletjes van “the powers that be” te doorgronden. De vele Nederlandse website die alternatief nieuws brengen kunnen onmogelijk meer dit alles vertalen zo snel gaat het allemaal. De afgelopen jaren na 9/11 hebben we de wereld in sneltreinvaart zien afglijden naar een totalitair bewind waar alles ondergeschikt is aan het staatsbelang en de ‘schijn’ veiligheid. Dat bij dit proces in vele landen exact dezelfde koers wordt gevolgd zou je ernstige zorgen moeten baren, … als je het al ‘ziet’?

Bedenk dat jij (wellicht) de volle medewerking hebt gegeven aan dit beleid met je stem in september 2012 (?) De hersenspoel machines radio, tv etc draaien op volle toeren, de vraag is hoe ga jij je informeren? De ontwikkelingen in de gehele wereld zijn in een stroomversnelling gekomen en eisen dagelijks slachtoffers, economisch / financieel, politiek en medisch. Valse vlag operaties zijn aan de orde van de dag, klokkenluiders worden financieel onderuit gehaald via de ‘justitie’ of komen onder verdachte omstandigheden om het leven. De voedingsketen wordt intussen totaal onbetrouwbaar vanwege het achterhouden van oprechte label informatie. Ga jij het volgende slachtoffer worden of raak je verstrikt in het een of andere financiële net omdat je het allemaal niet wist. De komende jaren zijn cruciaal voor onze toekomst waarbij de ‘geheime’ agenda’s al op volle toeren draaien.

Update: Inmiddels zijn we aangekomen in Augustus 2014 als ik dit oude artikel weer eens nalees. Als nooit tevoren worden bij de oude media alle registers opengetrokken met de valse vlag operatie MH17. Er wordt aangestuurd op een oorlog met Rusland en Israel is zovast al begonnen aan de … (zoveelste) oorlog met hun buurland.

palo alto facebook

Bij elke nieuwe pagina link via facebook krijg ik een controle bezoek uit San Francisco (de nieuwe moderne Stasi?)

Geniet van de mooie dingen in het leven, elke dag, elk uur.
Maar vergeet niet om de andere zaken uit het oog te verliezen!

Hier een tip voor een handige startpagina waar ik zelf ook elke dag mijn licht op kom steken. http://www.hoezithetnuecht.nl/laatstenieuws

Achtergrond nieuws reportages en podcast www.corbettreport.com

— Henk Mutsaers

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer