Weermodificatie, hoe lang mogen ze JOU nog voor de gek blijven houden?

 

Weermodificatie, de bewijzen stapelen zich op!

weermodificatie Voor de gek houden, beetnemen, bedotten, gefopt worden of letterlijk bedonderd worden. Hoe lang kan iemand daar mee door gaan en daar mee wegkomen? Lang heel lang is mijn ervaring de afgelopen jaren. Onverschilligheid, wat kan ik daar aan doen, dat kan toch niet waar zijn. ….

Weermodificatie:

Opwarming of is er iets anders aan de hand?

weermodificatie
Maar er zijn burgers ter wereld die er hun levenstaak van maken van de ondenkbare, ongelovige gebeurtenissen. Die zaken tot de bodem uitzoeken. Instanties bellen, openbare data opvragen, een dagelijks foto actief aanleggen en daarbij de plaats en tijd noteren. De foto’s bestuderen en vaststellen dat er verschillen zijn in de vliegtuigstrepen aan de hemel. Aan de hand van die bevindingen werd er een foto collage samengesteld en uitgedeeld met het verzoek aan medeburgers om ook eens op deze zaken te letten en terug te rapporteren.

We hebben het over Rosalind Petersen: President of the Agriculture Defense Coalition, zij was werkzaam om te onderzoeken waardoor een bepaalde oogst mislukt was. Zij was dus beroepsmatig gewend om de natuur te beoordelen en daar met kritische ogen naar te kijken. Gedurende tijd zag ze dat de bomen er minder florissant bij stonden, ze hadden “ergens” onder te lijden, maar wat?

Alle auto’s moeten steeds schoner

De lucht wordt steeds vuiler

weer modificatie KennedyVia, via en veel onderzoek kwam ze achter een giga database van alle waterbronnen die bemonsterd werden sinds 1972. Deze database bleek openbaar en ze begon te werken aan deze mega puzzel. Het bleek dat er vanaf de negentiger jaren een toename was van gifstoffen in deze monsters over de gehele linie. Konden deze gifstoffen komen van industriële gebieden, aangevoerd door de wind. Maar nee, uiteindelijk was er slechts een enkele conclusie mogelijk, er was een een op een verband met de vliegtuigstrepen. Bekijk de video van Rosalind Petersen en verbaas je over het jarenlange grondige onderzoek was zij heeft gedaan.

 

weer patenten

Noot: Weermodificatie, alle boeren in de wereld dromen ervan als zij dit zouden kunnen toepassen, Geen enkele oogst zou meer mislukken vanwege overvloedige regenval of langdurige droogtes. De machthebbers en hun militaire machten weten dit echter ook en zouden dit kunnen toepassen als politiek wapen.

Weermodificatie is inmiddels al langere tijd een feit en wordt op wereldwijde schaal toegepast, … maar niet in “ons” voordeel. Daarbij zijn de toegepaste chemische stoffen in de lucht een grote aanslag op gezondheid van de wereld bevolking.

Maar dan treft dat toch ook de veroorzakers?

Je hebt gelijk, ware het niet dat deze mensen precies weten wat er gebeurd en waar. Zij kunnen zich dus naar andere minder belaste plaatsen begeven, ander schoon water drinken en niet vervuilde groenten eten en omdat zij zich bewust zijn van deze zaken ook hun lichaam detoxen.

notice intent

geoengeneeringMaar al die ongelovige mensen die schouderophalend naar de lucht kijken naar die onschuldige “condensstrepen”?

Nog nooit in de geschiedenis is er op dermate grote schaal met medeweten van de internationale machthebbers en goedkeuring van landelijke overheden een misdaad tegen de mensheid begaan van deze omvang met schadelijke gevolgen voor de mensheid, het dierenrijk en de natuur.

De vraag is: “Hoe lang kunnen we dit nog laten gebeuren?”

— Henk Mutsaers