We vechten tegen terroristen, ziektes en… blijven altijd de strijd verliezen, … altijd!

We vechten tegen …

les is more … terroristen, ziektes en… blijven altijd de strijd verliezen, … altijd!

Amerika is gestart na 9/11 met ‘the fight against terrorism’.

Het gevecht tegen terroristen en zo vechten ze ook in de medische industrie tegen allerlei ‘ziektes’. En ik kan je met mijn eenvoudige ‘boeren’verstand wel vertellen dat beiden nooit gaan winnen. Verzet zal er altijd zijn voor de vrijheid en verzet zal er altijd zijn… van de natuur!

end war

Waarom politici en dokters in feite heel … eh … dom zijn… heel erg dom….

Waarom zou iemand terrorist willen worden? Omdat iemand het leuk vindt om te vechten? Of omdat zij en hun dierbare medemensen uitgebuit worden, onderdrukt, mishandeld, slavenarbeid dienen te verrichten of andere zaken.

Wie heeft in de wereld de meeste militaire bases?
De Amerikanen. Deze regering probeert in een groot deel van de wereld macht uit te oefenen. Om vrede te bewaren? Laat me niet lachen. De Amerikaanse overheid speelt in de hele wereld het spel van verdeel-en-heers. Door macht, corruptie, economische huurmoordenaars, oorlogen, via een achterdeurconstructie ondersteunde ‘opstandelingen’, ‘vredesmissies’ uitgevoerd door bevriende landen (wij), etc.

Zouden al die oerdomme wereldleiders niet eens moeten gaan luisteren naar wat die mensen, die terroristen bezielt, waarom ze in verweer komen? Nou dat gaat dus nooit gebeuren want deze psychopaten zijn uit op macht en niets anders.

Ik wed dat indien iedereen die de gelegenheid krijgt in vrijheid een menswaardig bestaan op te bouwen….. het allergrootste deel van de wereldproblemen zijn opgelost

Ik denk zelfs dat een groot deel van de mensen die in gevangenissen zit over de hele wereld daar zijn beland omdat ze aan de onderkant van de samenleving de verleiding niet konden weerstaan zelf het recht in handen te nemen of om zich een deel van de welvaart toe te eigenen die onbereikbaar was geworden op een menswaardige manier. Ga het eens gewoon vragen en berg op de vrijgekomen plaatsen de psychopaten op die nu verantwoordelijk zijn voor oorlogen, moord, en doodslag met hun mooie witte boorden!

De medische industrie en hun oorlog tegen moeder natuur
Hetzelfde liedje als bovenstaande. Welke dokter, die medicijnen gestudeerd heeft, zal eerst eens gaan kijken welke problemen er zijn met het lichaam, fysiek en mentaal? Als men dit zou doen, mentale ondersteuning, onderzoek naar toxische belasting en het gebrek aan vitale stoffen aanvullen, mineralen, vitaminen en goede vetten… dan kan ons ,doktertje’ wel inpakken met de winstgevende pillenhandel. Dus zo dom is hij of zij dus nog niet. Maar als je zo dom bent om niet eens een keer buiten je eigen enge wereldje te kijken om aansluiting te zoeken bij de alternatieve stromingen die al jaren deze zaken succesvol aan het licht brengen dan ga je toch op den duur je bestaansrecht verliezen. Op een gegeven moment zal ook de massa gaan ontdekken wat het is waarom sommige mensen nooit ziek zijn, altijd energiek, geen overgewicht hebben, geen grijze mist in hun hoofd maar alert en… wat zal dan de reactie zijn op de jarenlange houding van die ‘alwetende‘ pillendokters?

Het is nog steeds zo dat ook jouw lichaam een blauwdruk voor gezondheid heeft. Het is ontworpen om ziektes te voorkomen en een catastrofaal virus te elimineren. Het geheim van gezondheid is te werken met het inherente ontwerp van je lichaam en het optimale brandstof geven. Optimaliseer je voeding en je lichaam zal doen waar het voor ontworpen is: zichzelf gezond houden!

Dus ‘doktertje’ … bedenk hoe lang domheid nog getolereerd zal worden. Hoe lang mensen nog te beïnvloeden zijn door welgevallige media, hoe lang nog door vervalste onderzoeken, hoe lang nog zal angst regeren boven kennis? Tot zo lang kun je nog bakken met geld verdienen aan de ongemakken en de ellende van anderen ‘doktertje‘, maar bij velen heb je alle respect al verloren. Ook al ben je goed, soms zelfs heel goed in bepaalde specialismen… als je heult met de duivel dan word je daarvoor veroordeeld en vallen je goede eigenschappen in het niet!

Het zijn niet de fabrikanten van wapens die voor de rechtbank staan als iemand wordt vermoord, of een ‘loorlogsmisdadiger’ die wordt veroordeeld voor massamoord. Het zijn straks ook niet de farmaceutische bedrijven die de eerste wind opvangen als mensen bewust worden dat ze jaren lang voor de gek gehouden werden, ziek werden, dood gingen, …… door de dokter die beter had moeten weten. De dokter die gebonden zat aan ‘zijn’ protocollen, zijn inkomenspositie … en niet anders kon …. ?

Om te veranderen is heel veel moed en inzicht nodig,
om iemand zijn leven de vernieling en de dood in te jagen klaarblijkelijk niet …. ?

— Henk Mutsaers

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer