Wat zou jij willen veranderen in deze wereld? … Jezelf?


wat zou je willen veranderen in deze wereld, jezelf Iedereen heeft wel dingen, ziet wel dingen en hoort wel dingen die zouden veranderd moeten worden. Zouden moeten worden, … maar door wie? We zouden dit, we zouden dat, … maar ‘we’ zeggen niet, ik ga dit doen, … en ik ga dat doen. Moet die ander voor jou de kooltjes uit het vuur halen? … altijd?

Wie gaat de wereld veranderen? Jij of Ik?

wie is er verantwoordelijk jij of ik
Over veel dingen kun je zeggen, daar heb ik geen invloed op. Maar is dat strikt genomen wel zo. Als ons land op vredesmissie gaat en ze voeren onder die vlag gewoon oorlog. Van wie zijn geld voeren ze die oorlog? Van onze belastingcenten, die van jou en mij. En de mensen die de politiek beslissing genomen hebben, wie heeft daar op gestemd?

Maar de werkman heeft op iemand gestemd die er voor zegt te gaan zorgen dat jij betere arbeidsvoorwaarden gaat krijgen of er komt meer werkgelegenheid of de een of ander lullige vage toezegging. En de zakenmensen stemmen op de partij die altijd al het vrije ondernemerschap hebben ondersteund, internationale handel zullen beschermen en meer van die niet na te komen kut smoesjes. Om maar gelijk duidelijk te maken dat ik niet achter die transgender bullshit sta die mensen monddood moeten maken. Het begon met zwarte Piet, neger zoenen, transgender, een geloof en het gaat steeds verder en verder.

Terug naar mijn en jouw verantwoording, als dus onze regering oorlog voert van jouw en mijn centen zijn jij en ik dus mede verantwoordelijk als een soldaat per ongeluk een kind dood schiet (vermoord) collateral damage wordt dit genoemd met een heel mooi woord (bijkomende schade). Mede verantwoordelijk dus, had je maar niet zo stom moeten zijn om te gaan stemmen op oorlogsophitsers.

Ik ben de vorige keer nog gaan stemmen, gevallen, verleid voor de hoop op een referendum. Gezien het stemgedrag wat vervolgens plaatsvond door die zelfde partij denk ik dat we weer eens op het verkeerde been gezet werden. Ik kan het niet meer overeen komen met mijn GEWETEN om nog een keer in deze valkuil te trappen. Vorige week schreef ik mijn persoonlijke voorwaarden op waaronder ik nog een enkele keer wil gaan stemmen:

Ten eerste moeten er duidelijke antwoorden komen voor het stemgedrag van het FvD, daarna:

De oplossing voor het HERSTELLEN van de DEMOCRATIE zal een alles verpletterende overwinning moeten zijn voor het invoeren van het REFERENDUM. Ik stel dan ook voor dat de volgende verkiezingscampagne zal zijn in de vorm van een Do or Die campagne. Het FvD wordt met een alles overwinnende campagne gesteund met de invoering van het Referendum, … en maken vooraf bekend dat ze bij het uitblijven van deze massale steun zichzelf gelijk na de verkiezingen zullen OPHEFFEN !!

DO or DIE !! Ik kan dus voortaan wel thuis blijven want dat gaat niet gebeuren.

We zijn het er dus al over eens dat jij en ik er mede verantwoordelijk voor zijn geweest dat er oorlogsslachtoffers te betreuren vielen door te betalen voor deze (mis)daden. (hoop ik)

Maar we zijn nog voor veel meer zaken mede verantwoordelijk.

Onze giftige voedingsketen, hocus-pocus chemische medicijnen, (Niemand dwingt je toch om vergif te kopen of in te nemen?), chemtrails, pedofilie, piramide geldsystemen en nog veel meer. Kan ik daar dan wat aan doen? (Hoor ik mensen alweer denken)

Ja want het minste, het allerminste wat je daar aan kan doen is oppositie voeren. De zaak aan de grote klok hangen, je bek opentrekken. Dat klinkt grof maar het is noodzakelijk als je strijdbaar en radicaal wilt zijn. De tijd van zoete broodjes bakken is al lang vervlogen. Je bent voor of je bent tegen.

Maar iedereen die zwijgt is medeplichtig. Mede verantwoordelijk.

Laat ik het wat dichter bij huis brengen. Als er straks iemand in je kennis kring al na de eerste chemotherapie komt te overlijden terwijl er artsen zijn die kanker gewoon kunnen genezen. Wie is er dan mede verantwoordelijk? Omdat jij al wist dat er andere wegen waren (dat hoop ik tenminste dat je dit al weet) maar dit nog nooit verteld had zodat die kennis zich in alle rust had kunnen informeren. Maar nee nu stond die kennis voor de dwingende keuze van “die dokter”, die dokter die zijn ziel en zaligheid voor een mooi salaris had verkocht aan de duivelse farmaceutische industrie.

Ik heb mijn standpunt altijd al ingenomen sinds 1999 op internet en altijd onder mijn volle naam en geen pseudoniem. Ook op de sociale media waar iedereen maar van mij moet denken wat hij of zij zelf wil. Ik kan tenminste met mijn geweten in het reine leven.

Ik ben stap voor stap weer terug gegaan naar echte voeding en ga nog veel verder, dat is het plan. Ik experimenteer zo min mogelijk met de producten uit de supermarkt die men voeding noemt en ga dit op termijn nog meer minimaliseren om mijn manifest waarheid te kunnen laten worden.

En … dat doe ik allemaal uit vrije wil, niemand zegt mij dat ik dit moet doen, … behalve dat dagelijkse stemmetje in mijn hoofd; “Wat ga jij vandaag doen om het leven op deze kut wereld te verbeteren zodat de wereld weer een superklein stapje dichterbij het paradijs komt zoals het ooit eens in een boek genoemd werd.

Als we met zijn allen allemaal wat doen, dan gaan we komen waar we graag zouden willen zijn, moet je dan echter niet beginnen om jezelf te veranderen?

— Henk Mutsaers

”We zijn niet het product van onze omstandigheden; we zijn het product van onze beslissingen.”
— Stephen Covey

Kennis hebben van, brengt de morele plicht om,