Wat denk jij … deel je mening


wat denk jij Op deze pagina wil ik lezers de gelegenheid geven om hun [waardevolle] gedachten te delen.

Reacties op elk artikel zijn ook mogelijk maar sommige bijdragen zijn niet bij een specifiek onderwerp onder te brengen of verdienen meer aandacht maar zijn weer tekort om een afzonderlijke pagina voor te maken. Wil je ook je mening delen? | contact |

Reacties op elke pagina openstellen gaan we niet doen, te veel werk om dat bij te houden elke dag.

Wat denk jij van ...
[ 10-04-2015 ] Luchtvervuiling

Volgens het RIVM is de lucht nu schoner als vroeger
Er zijn echter mensen die daar andere gedachten over hebben.

 

Vroeger had je grote particles. Maar door de technische ontwikkelingen worden de grote particles tegenwoordig omgezet in ultafijnstof, waardoor we de zon niet meer kunnen zien. Vergelijk zo’n grote particle met een dobbelsteen. Als je die dobbelsteen in een miljoen plakjes snijd dan wordt het oppervlak van al die plakjes een miljoen keer groter dan de originele dobbelsteen. Je begrijpt dat een miljoen nanodeeltjes extreem veel meer schade kan aanrichten aan het menselijk lichaam ook omdat deze deeltjes overal in het lichaam terecht kunnen komen incl. de hersenen. Als we voor een meet methode zouden kiezen waarbij we de deeltjes zouden tellen inplaats van het gewicht dan komen we uit op het feit dat luchtvervuiling miljoenen keren, maar wellicht veel meer dan dat is toegenomen. En dan gaan we ook begrijpen waarom we een longkanker epidemie hebben van mensen die nooit gerookt hebben. — Dick [ Milieuvluchteling ]


[ 16-02-2016 ]

Het Slot de Sleutel en het Brein

 

” Maar…..ik blijf praten, nieuws verspreiden, artikelen schrijven……..”

Inderdaad henk, keep sharing. Het is aan de ander te besluiten er klaar voor te zijn of niet. Alles heeft zijn/haar moment. Ik ben thans het boek Trajecten van Paco Rabanne aan het lezen. Werkelijk een eye opener die de dots verbind. Opgeschreven vanuit de er-varing. Ik zou er een artikel over kunnen schrijven, daar het voor velen de waas voor de ogen zou doen kunnen oplossen. Wij hebben allen ons pad te lopen. De algehele bewust gece?erde verwarring en het bedrog zijn daar onderdeel van. Het speelt zich af in het NU, en de bedoelingen ervan zullen uiteindelijk averechts werken. Alles is omgedraaid, de opgezette 180? doctrines dus ook. Maar de waarheid kan nooit geweld aangedaan worden, net zo min als dat duisternis het licht kan verdringen. Alles wat er gebeurt, gebeurt omdat het dient te gebeuren volgens de kosmische wetten. En daar bestaat geen angst, alleen maat Liefde en Licht. Eenmaal daar aangeland zal de mens ervaren dat hij zelf in God leeft. Alles is goed. Stay Human, en ga alsjebelieft door met jouw pad.
— Hartegroet, Jos.


[03-12-2015]

Hoi Henk,
Ik wil je wijzen op iets dat je wellicht nog niet helemaal begrijpt. Het hele klimaat debat wat betreft voorstanders als tegenstanders wordt gecontroleerd door de olie maffia. Want zolang iedereen zich maar blijft bezighouden met CO2 wordt het een steeds groter item waarmee door de bankiers weer veel geld kan worden verdient in de vorm van carbon certificaten.

Intussen is gebleken dat dit systeem in de EU niet heeft gewerkt omdat er veel te veel carbon rechten zijn weggegeven aan vervuilers zodat de luchtvervuiling er niet door is afgenomen. Maar de bankiers hebben er wel hun zakken mee kunnen vullen. Dus zij willen dit systeem nu graag wereldwijd uitrollen.

Het grote probleem is natuurlijk niet CO2 omdat bomen en planten dat nodig hebben. Zelfs ook de mens zou doodgaan als er geen CO2 in de lucht aanwezig was! Als men het CO2 probleem wil oplossen zouden de overheden n.l. de aanplant van bossen op grote schaal moeten stimuleren. Maar daar lees ik nooit iets over.

Het grote probleem is echter het ultrafijne stof waardoor de originele kleur van de zon nu van geel naar wit is veranderd. Zoals ik in mijn video laat zien. Door het klimaat debat en het luchtvervuilings probleem volledig van elkaar te scheiden hebben ze hun doel bereikt.

Het volk wordt intussen het idee gegeven dat er iets aan luchtvervuiling wordt gedaan en steunen deze wereldwijde carbon tax, maar dat is een leugen gebleken zoals ik hierboven heb uitgelegd. Het enige land ter wereld dat daadwerkelijk iets aan luchtvervuiling doet is China. Ik heb n.l. dit jaar geen last meer van overwaaiend fijnstof vanuit China hier in NO Thailand waar ik woon.

Daarnaast is er een tendens dat door alle nieuwe technieken zoals de moderne kolencentrales fijnstof naar ultrafijnstof wordt getransformeerd. Daarom mag diesel ook weg. Waardoor het probleem lijkt opgelost. Het gevolg hiervan is nog meer chronisch zieken en kankerpatienten dat triljarden oplevert voor de pillenmaffia.

Het probleem is dus niet CO2 maar ultrafijnstof. Maar aan minder ultrafijnstof daar valt geen geld te verdienen. Er wordt juist geld verdient aan meer ultrafijnstof en niet alleen door de pillenmaffia, maar ook door de telecom providers omdat de magnetische deeltjes hun straling over grotere gebieden verspreid. Dan zijn er nog legio militaire applicaties waardoor het Pentagon ongekende mogelijkheden heeft.

De smoking gun:

http://www.sciencerecorder.com/news/2015/10/22/carbon-nanotubes-found-lung-cells-asthma-patients/

http://www.forbes.com/sites/ericmack/2015/10/20/is-your-car-a-rolling-carbon-nanotube-factory/

http://www.scientificamerican.com/article/carbon-nanotube-danger/

Groet, Dick


[16-11-2015] Nu komt de aap uit de mouw waarom Europa met Syriërs moeten worden overstroomd. Dit is waar het allemaal om draait en waarom de moslimhaat moet worden aangewakkerd. Je hoeft niet in complot theorien te geloven, je hoeft alleen maar het geld te volgen en de logica te snappen. Direct na de Paris shootings begon de Franse regering te bombarderen in Syrië en verklaarde John Kerry de oorlog aan Syrië. Ze konden het Irak, Afghanistan en Libië leugen scenario niet meer door onze strot drammen en moesten een andere truuk verzinnen om weer een ander land naar het stenen tijdperk te bombarderen. We worden gedwongen olie en gas te blijven kopen. Olie verkoop en controle via voortdurende oorlogen over oliepijpleidingen dat de waarde van de Petro Dollar garandeert. Dat is de reden waarom de Amerikanen hun miljarden dollars kunnen blijven lenen van de rest van de wereld. En de dollar niet in hyperinflatie eindigt. Op hetzelfde moment wordt de giftige uitstoot in de vorm van koolstof nano-buisjes van loodvrije benzine en kerosine uitlaatgassen gebruikt om ons allen kanker te bezorgen, zodat de farmaceutische bedrijven een groot deel van ons geld kunnen confisceren. Echter de chemo behandeling tegen kanker is zo ontworpen dat het ons immuunsysteem-systeem vernietigt. De kanker komt terug en de tweede chemokuur zal je vermoorden. De nanoparticles in uitlaatgassen van loodvrije benzine (In veel mindere mate van Diesel!!!!) is ook ontworpen om langzaam onze hersenen te vernietigen en is effectief in het inkapselen van onze pijnappelklier dat onze derde oog is. Dieren gebruiken hun pijnappelklier om te zien in het donker. Dit is waarom er een oog staat op de piramide van de dollar bill. De elite probeert om een groot deel van de mensheid te vernietigen en willen ons in het donker houden. Ons uit de buurt van het in ons allen sluimerend hoger bewustzijn houden. Een bewustzijn dat vroegere beschavingen als de Maja’s en de Egyptenaren waarschijnlijk wel hadden. Het voorkomen dat we al onze menselijke mogelijkheden ontwikkelen. Om te voorkomen dat we zo vrij zijn als een vogel, dat we met elkaar kunnen communiceren zoals dieren dat kunnen. Dit geeft ook direct een verklaring voor de oorlog tegen cannabis. Cannabis gaat de schade aan onze hersenen tegen en is een geestverruimend middel dat ons wellicht in staat stelt om ons derde oog te ontwikkelen. Alle chronische ziekten incl. kanker ontstaan hoofdzakelijk door beschadingen in de hersenen veroorzaakt door de uitstoot van fossiele brandstoffen en veel minder door chemicaliën in onze voeding. En dat is precies waarom cannabis zo effectief is omdat het de oorzaak van de ziekte in de hersenen bestrijdt.— Dick


Wil je ook je mening delen? | contact |