Waarom ik een grote fan ben geworden van Donald J. Trump ?


trump oval officeWaarom ik een grote fan ben geworden van Donald J. Trump ? 
De recente geschiedenis gaf mij inzicht hoe Amerika geregeerd werd. Stuk voor stuk met presidenten die hun opwachting gemaakt hadden bij de beruchte Bilderberg conferenties. Voor mij was het wel duidelijk uit welke hoek de wind waaide. Ook ik was zeer sceptisch toen Trump met grof geschut zijn weg naar het “oval office” begon te banen.

Ja hij vertelde zinnige dingen maar stel dat hij straks ook weer gewoon net als de rest zijn trouw zou gaan betuigen bij de Bilderberg Deep State. Maar dat alles gebeurde niet in tegendeel, hij ging het gevecht aan, o-n-g-e-l-o-f-e-l-i-j-k. !!

draining the swamp

Ik denk dan ook dat Donald Trump niet alleen het verschil gaat maken voor Amerika maar voor de gehele wereld. Ik denk, en hoop dat diep in mijn hart, dat ook het hele zooitje regerings’leiders” in Nederland hun dagen geteld zijn. Goed of indien noodzakelijk kwaadschiks. We moeten van dit zooitje af. Het is een waar kankergezwel in onze samenleving.

Het kan niet anders dan dat zijn beleid een giga invloed gaat hebben op de wereldpolitiek. Lees ook; “de Storm

— Henk Mutsaers Update Trump speech 28-04-2018