VW schandaal (tje): Er zijn alweer wat mensen ontwaakt …


het vw schandaaltje Het is eigenlijk wel goed dat de autofabrikanten met hun billen bloot moeten nu ontdekt is dat ze op grote schaal de kluit bedonderd hebben met de software in dieselauto’s om ze schoner te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Veel schade hebben ze echter niet aangericht ten opzichte van …

De echte schandalen zullen de wereld in shock achterlaten …

Wat zal er echter gebeuren als de massa begint te ontwaken ten aanzien van de echte grote manipulaties die perfect onder de pet gehouden worden door de media, TV, radio en magazines. Allen onder controle staande van dezelfde personen en bedrijven die deze MISDADEN uitgevoerd hebben en nog steeds ten uitvoer brengen.

de elite, waar zijn zij doodsbang voor
Bij het VW schandaal (tje), en er komen nog veel meer fabrikanten die de dezelfde praktijken hebben uitgevoerd, voelen de mensen zich alleen maar besodemieterd. Meer niet!

Maar wat als mensen gaan ontdekken hoe ons financiële systeem in elkaar steekt. Velen hebben er nu van gehoord dat er ergens iets niet goed zit sinds er gegoocheld wordt met vele honderden miljarden. Maar wat als men gaat ontdekken dat we werkelijk al honderd jaar bestolen worden en we werkelijk voor niets gewerkt hebben. Wat als men ontdekt dat geld, in welke vorm dan ook, geen ENKELE waarde vertegenwoordigd. Als straks de pensioenkassen leeg zijn omdat ze geen enkele waarde vertegenwoordigen. Als men gewoon moet blijven werken of weer aan de slag zal moeten gaan. Als men ontdekt dat hun hele vermogen uit arbeid letterlijk is verdampt.

Hoe hoog zal dan de toorn van de bevolking zijn?

Als mensen gaan ontdekken dat al die zorgzame artsen al die tijd medicijnen toepasten die nooit ook maar iets hebben genezen maar hoogstens de klacht onderdrukt hebben. Als ze gaan ontdekken dat al die wetenschappelijke onderzoeken dus op pure fraude berusten. Als ze gaan ontdekken dan vele mensen hun leven hebben verloren dankzij het toepassen van al die chemische rommel. Dat mensen willens en wetens behandeld werden met kanker medicijnen die de kans op genezing eerder verminderden dan verbeteren. Als mensen dan terug gaan denken aan de familieleden, vrienden en geliefden die ze verloren hebben.

Hoe groot zal dan hun toorn zijn?

Ik hoef al jaren geen spannende film meer te zien of triller te lezen. Het dagelijkse leven dat zich nu ontvouwt en openbaart is het meest fascinerende schouwspel wat je jezelf maar voor kan stellen. Maar vooral ook, hoe mensen daarop reageren, stoïcijns doorsukkelen met hun leventje, reagerend in totaal ongeloof. Zoiets kan toch niet waar zijn? Maar de groep mensen die anderen aan het voorlichten zijn geslagen groeit dagelijks en zelfs met het uur.

De opwarming van de aarde klucht, de massale pedofilie netwerken waaraan deelgenomen wordt tot in de hoogste bestuurlijke en adelijke kringen. De politieke moorden, de wereldwijde oorlogen met als doel de macht en overheersing verder te vergroten en uit te rollen. Het politieke toneelspel wat men een democratie tracht te noemen. De vrijheid van meningsuiting die zonodig met een in scene gezet ongeluk of kogel wordt “ingedamd”. De valse vlag operaties die schering en inslag zijn met als enige doel de verdere beperkingen van de vrijheid, de macht verder uit te rollen en angst te zaaien. De openlijke vergiftiging van de wereldbevolking via de voeding, het water, de tandpasta, de e nummers, gmo, nanotechnologie en chemtrails. De Volkswagen klucht is slechts een mini schandaaltje in vergelijking met al die andere zaken!

Maar het mooiste van alles is de totale controle die men uitoefent, al die camerasystemen overal waar je kijkt, al die spionage systemen langs de snelwegen, het opmaken van een gedachteprofiel van elke wereldburger via de zoekmachines als Google en sociale media als Facebook.

Ze zullen wel MOETEN, omdat ze bang zijn, doodsbang voor de gevolgen, de toorn, van een ontwakende wereldbevolking. De grote angst van elke onderdrukker is … de waarheid, het aan het licht komen van de duistere zaakjes.

De dieven in de nacht zijn doodsbang voor ons,
de toorn van een ontwakende wereldbevolking!

Toorn: grote boosheid, woede razernij.

— Henk Mutsaers


Ik denk dat die aktie van de auto industrie het volgende moet bewerkstelligen. Door diesel op te offeren zullen miljoenen autos worden ingewisseld voor benzine auto’s. Daarmee kunnen de autofabrikanten hun miljoenen onverkochte autos die nu overal opgeslagen staan kunnen verkopen. De diesels zullen 2de hands in derde wereldlanden opduiken. De echte giftige brandstof is niet diesel, maar benzine vanwege de nanotechniek die erin zit. Maar dit mag niet bekend worden omdat daar een hele andere agenda achter zit. De grote chemtrail mindcontrol agenda. — Groet Dick

geen oorlog is geen olie is geen geld is geen politiek