Vrijheid krijg je niet. Vrijheid moet je nemen. Vrijheid is een Recht!


vrijheid Ik neem even de vrijheid om je toe te spreken. Je leest het al in deze simpele zin. Ik vraag niet of ik je even toe kan spreken, nee, ik neem gewoon de vrijheid. Ik maak gewoon gebruik van mijn recht. Jij kan er voor kiezen om dit niet te lezen, dat is jouw recht. Door de jaren maak ik veelvuldig gebruik van dit recht en ben ik verlost van het …

vrijheid is een recht

“Wat zullen anderen daarvan denken”, syndroom.

Syndroom: een groep van verschijnselen die horen bij één aandoening.

Een syndroom gaat dus over een ziekte, een zieke maatschappij in dit geval, een doodzieke maatschappij. Veel te veel mensen laten zich voor de gek houden en zouden net als ik de vrijheid moeten nemen om hun stem te verheffen.

Ik kan er namelijk met mijn verstand niet bij dat na jaren van informeren, artikelen schrijven, radio programma’s, interviews met experts, boeken schrijvers, onderzoekers, een professor, dokters, mensen verwijzen naar video’s op internet, … zich nog steeds voor de gek laten houden, en dat allemaal door dat ene zinnetje dat het verstand compleet schijnt te blokkeren.

Als wat jij zegt waar zou zijn?

Dan zouden dokters toch geen giftige chemotherapie meer toepassen. Dan zou kanker toch niet meer bestaan?

Laten we dat voorbeeld van kanker eens verder uitdiepen.

Hoe komt het dat de meerderheid na het bezoek aan de dokter die deze ziekte heeft vastgesteld de standaard behandelingen laat ondergaan, onderdelen uit je lichaam snijden, bestralen of een uiterst giftige vloeistof in je lichaam laten toedienen genaamd chemotherapie.

Heb jij daar wel eens zelf over nagedacht: Hoe zou het komen dat de chemische therapie, chemo is dat namelijk, zwaar vergif, hoe zou het komen dat dit vergif alleen de kanker vernietigd en de gezonde cellen in tact laat? Stel die vraag eens aan je dokter. Gegarandeerd dat hij daar geen wetenschappelijk antwoord op heeft. Chemotherapie vernietigd namelijk elke cel die op zijn pad komt. Gaan alleen sterke mensen deze aanslag op het lichaam, deze interne oorlog die daar ontketend wordt overleven? Als je de koele cijfers kent dan kan je dat wel stellen. 40 procent overleeft de eerste 13 weken niet, sommige gaan al bij de eerste behandeling dood. Niet van de kanker maar van de zwaar chemische behandeling.

Hoe komt het, vraag ik mijzelf af, dat bijna 100 jaar na de ontdekking van Otto Warburg, hoe kanker ontstaat en de daarop ontwikkelde vele verschillende methoden om die kanker te genezen en te voorkomen dat je de ziekte krijgt, hoe komt het dat deze ziekte welig tiert als nooit tevoren?

Hoe komt het dat er dokters zijn die kanker aan de lopende band genezen, dat hun informatie verspreid wordt via boeken, video documentaires, radio programma’s en duizenden websites? Dokters die zelfs aanwijzingen geven om kanker te genezen met producten die je zelf kan kopen ineen reform winkel of wellicht al in je keukenkast hebt staan?

Hoe komt het dat — JIJ — dat nog niet weet?

Hoe komt het dat jij de vrijheid nog niet genomen hebt om jezelf te informeren?

Ja maar, als het waar zou zijn dan zou de krant daar wel over schrijven, de radio over berichten, de TV.

Ga eens uitzoeken van wie de kranten zijn, de radio zenders, de TV zenders. Zoek ook eens uit van wie de farmaceutische bedrijven zijn. Zoek ook eens uit welke financiële banden er tussen deze ogenschijnlijke onafhankelijke bedrijfstakken bestaan? Kijk ook eens welke organen er allemaal bestaan die de wetgevingen bepalen, het beleid uitstippelen voor de politiek? Kijk ook eens welke mensen daar zitting in hebben … en welke financiële banden ze hebben met die bedrijven?

Onze maatschappij is dood en dood ziek. Iedereen die niet zelf het recht neemt, de vrijheid om zichzelf te informeren laat zich in het ootje nemen, voor de gek houden, besodemieteren en zelfs … van het leven beroven.

Omdat ze zich de tijd niet gunden om al dat negatieve nieuws eens grondig te onderzoeken. De oplossing voor de meeste wereldproblemen zijn dichter bij huis te vinden dan je denkt.

Elke oplossing begint bij jezelf. Je hoeft geen chemotherapie te nemen, je kan ook in alle vrijheid kiezen voor de natuurlijke en veel, veeeeel succesvollere behandeling kiezen.

Je kan ook zelf een deel van je voeding gaan verbouwen als je de voedingsindustrie niet meer vertrouwd. Je kan ook een ruilkring beginnen of er aan deelnemen als je jezelf bestolen voelt door de belasting. Je kan eigenlijk op best wel een veel gebieden kiezen om een andere koers uit te stippelen en samenwerkingsverbanden aangaan met gelijk gestemden.

Je kan er ook voor kiezen om het doodzieke politieke systeem te ondermijnen door bewust te laten weten dit niet meer te steunen. Niet meer te gaan stemmen, tenminste als het geen referendum betreft, want dan ga ik maar al te graag.

Onze maatschappij is dus doodziek en dat blijft zo totdat er steeds meer mensen zich het recht toe-eigenen om in alle vrijheid hun eigen koers te gaan varen. Daar is nog niet eens een opstand voor nodig. We hebben meer mensen nodig met de; “Ik laat me de wet niet voorschrijven” mentaliteit. Dat hoef je nog niet eens van de daken te schreeuwen, … maar het mag wel. Je zou het ook kunnen delen aan al je vrienden op Twitter, Facebook, LinkedIn etc, etc.

Maar zorg in ieder geval dat jij jezelf ontworsteld uit het web van deze doodzieke maatschappij. Neem de vrijheid om jezelf te bevrijden.

— Henk Mutsaers

als de menseheid zichzelf gevangen laat nemen

Lees ook: De oplossing zit verborgen in het negatieve nieuws
en : Van Evolutie naar Revolutie