Vrede = Respect, Waardering, Harmonie! Tegenovergesteld staat de Nieuwe Wereld Orde


wereld vrede Vrede, een toestand waarin volkeren en naties elkaars bestaan respecteren of zelfs waarderen. Wie voeren er nu oorlog, de burgers van een land? Zelden of nooit! De strijd wordt vrijwel ten alle tijden gevoerd door mensen die hun macht willen vergroten, regeringen, politici, en zoals nu aangestuurd door de Nieuwe Wereld Orde. Wij, “het volk” moeten dus af van onze “leiders” om vrede te krijgen.

Het politieke systeem moet totaal op zijn kop worden gezet en er moeten weer “leiders” komen die onze belangen gaan dienen zoals het hoort te zijn.

de NWO Nieuwe Wereld Orde
De eerste stap is erkennen dat onze zogenaamde democratie een farce is. Ik ben daarom blij dat 63% bij de laatste verkiezingen niet is komen opdagen. Zij kunnen zeggen dat ze geen mandaat hebben gegeven aan deze regering om oorlog te gaan voeren en daarmee tegelijk de veiligheid in Nederland ernstig in gevaar doen komen. Nogmaals, waar ontleent deze regering het recht aan om te mogen regeren als slecht ruim eenderde van de bevolking hun stem heeft uitgebracht?

De vorming van deze Nieuwe Wereld Orde gaat al eeuwen terug in de geschiedenis …

een snelle uitleg voor beginners,
als de video niet afspeelt, open de video in YouTube en ververs het scherm
Wees gerust, er zijn tegen acties die NU ondernomen worden