Voorgeprogrammeerd nieuws


Voorgeprogrammeerd Nieuws

nieuws op tv Wij denken dat er bij al die locale TV stations wereldwijd heren en dames aan het werk zijn om nieuws te verzamelen om zo onafhankelijke journalistiek te bedrijven. Kijk naar de onderstaande video, het is lachwekkend maar ook diep droevig. De copy and paste journalistiek. Ga je daar nog verder over nadenken dan wordt het beangstigend, immers van de daaronder geplaatste video heb ik nog nooit een goede analyse gezien op TV. Nog nooit!

Voorgeprogrammeerd ?

wereld nieuws
Dit schreef ik over het eerste boek van de Economische Huurmoordenaar in Oktober 2008: Mijn kijk op de wereld is vooral de laatste weken drastisch verandert. Wat Adam Curry op Arrow Classic Rock voor onderwerpen aan de orde stelt is inderdaad een Wake Up Call! Een van zijn tips was; Koop het boek “Confessions of an Economic Hit Man”. Maar amper door de eerste hoofdstukken heen beschouw ik het boek al als een soort vertaal programma om tussen de regels door te lezen van het nieuws dat de wereld ons (officieel) te vertellen heeft. De kriebels lopen je over de rug als je de feiten “achter het nieuws” te weten komt. lees verder