Voeding als politiek wapen.

 

voeding als politiek wapen Voeding als politiek wapen. Ik zou je willen vragen eerst eens na te denken over deze stelling: “Mensen hebben duizenden wensen, als ze ongezond zijn hebben ze echter nog slechts een enkel wens”. Gezond worden !! Om helemaal bij de les te zijn zou het raadzaam zijn mijn artikel de Storm te lezen mocht de bewering van voeding als politiek wapen je wat onrealistisch overkomen.

Heb je een ernstige ziekte onder de leden dan zal de hele wereld en politiek je totaal worst zijn. Overleven is dan echt het enige wat op de radar staat bij je. Ben je eenmaal chronisch ongezond dan zal dat zeker ook invloed hebben op je denken over de wereld rond om je heen.

De groep mensen die gebruik maken van de voedselbank (en voedselbonnen in de VS) leven onder totale controle van de overheid. Deelnemen aan een actiegroep die in de ogen van de overheid onwelgevallig is, daarmee loop je het grote risico dat je een zogenaamd basisrecht ontnomen kan worden, Basisrecht? Ja alles is mogelijk in bij onze hedendaagse overheid. Netjes aan het lijntje lopen ander, ….

voeding als politiek wapen
En dan de mensen die zich “voeden” met supermarkt voedsel. Laten we eens uitgaan van het gezondste, de verse groenten, natuurlijk biologisch want anders span je de kar al achter de wagen. Bij niet biologisch dient je lichaam al een overdosis vitaminen en mineralen effectief op te nemen om de gifstoffen te kunnen verwerken. Kijken we eens naar de drop sla die al binnen 24 uur 50% van de vitamine C heeft verloren. Dat zijn dus die verse slakroppen die jij koopt in de supermarkt en ik van mijn volkstuin enkele uren alter al opeet. Dat is slechts een klein verschil maar alles, .. ALLES uit pakjes, zakjes, blikken en potjes heeft te maken met het fenomeen toevoegingen. Suiker, zout en de leger E nummers. E Nummers die tegenwoordig op de verpakking staan met nietszeggende benamingen. Dit heet; “De consument in het donker houden want sommige consumenten werden veel te slim”.

In de moderen supermarkt voedingsketen zitten dermate zoveel chemische onnatuurlijke toevoegingen dat je als het ware een ziekte achterna aan het hollen bent.

Onze gemiddelde leeftijd spreekt boekdelen. In de blauwe zones waar iedereen onbewerkte voeding eet is 100 jaar gemiddeld de norm, en dat alles in goede gezondheid. In de westerse wereld is gemiddeld al meer als 50% chronisch ziek op de leeftijd van vijftig. Een gezonde persoon gebruikt immers geen enkel medicijn.

Dit schreef ik daarover al op 17-07-2010 over voeding als wapen.

Voeding kan door de politiek gebruikt worden door bewuste schaarste te creëren waardoor mensen de energie ontnomen wordt om te protesteren tegen het regime. Men ontdekte dat fluoride in water mensen gedwee maakt waardoor ze beter te controleren waren. Dit werd dan ook toegepast op gevangenen in de jaren dertig deed de Russische overheid dat in Gulag in Siberië. Vraag je eens af waarom deze zeer giftige stof in tandpasta zit?

Een experiment met meer als 1 miljoen gevangenen en leerlingen die simpelweg aanvulling kregen met voedingssupplementen gaven als resultaat dat mensen minder agressief werden en slimmer. Bij alle leerlingen gingen de rapportcijfers omhoog. (Onderzoek Schoenthaler 1973)

In sommige voeding zitten meer pesticiden, vulstoffen en E nummers dan voedingsmiddelen en de natuurlijke groenten en fruit worden grotendeels gekweekt met kunstmest en daarom allemaal zonder uitzondering arm aan essentiële bouwstoffen, vitaminen en mineralen.

Vraag je eens af hoe het komt dat natuurlijke biologische voeding veel tegenwerking krijgt en duur is terwijl junk voeding kunstmatig laag in prijs gehouden wordt zodat er in feite een oneerlijke concurrentie is ontstaan.

Nog zo’n duidelijk voorbeeld dat voeding als wapen gebruikt wordt is Aspartaam, de giftige zoetstof die schade toebrengt aan het zenuwstelsel van je lichaam en veroorzaakt hersenschade. Het werd geïntroduceerd door een bedrijf dat op naam stond van Donald Rumsfeld de Amerikaanse secretaris van defensie!

Ook de Codex Alimentarius wetgeving past in de gedachte van voeding als een wapen door allerlei wettelijke beperkingen op te leggen voor natuurlijke voeding terwijl de chemische ingrediënten ongemoeid gelaten worden.

Landen die afhankelijk zijn van voeding import kunnen grote problemen krijgen in het geval van een economisch conflict met Cuba als voorbeeld. Daar kwam van de een op de andere dag de import tot stilstand en de op olie draaiende economie maakte dat daarmee ook de binnenlandse voedselvoorziening stopte. Zo worden ook oorlogen beslecht door de voedselhulp van strijdende partijen te stimuleren of juist te staken. Dit wapen is natuurlijk al zo oud als de bekende spreekwoordelijke weg naar Rome. In de oudheid werden steden belegert en totaal uitgehongerd. Het onverwachte voordeel voor de bevolking was dat men zelf voeding moest gaan kweken om niet om te komen van de honger. Biologisch kweken was het enige wat ze konden doen …. en binnen het jaar werden de meeste mensen gezonder als ze ooit waren geweest waardoor vele artsen zonder werk kwamen te zitten !!

De stille oorlog
Voeding als wapen Een land hoeft echter niet in oorlog te zijn om het voedingswapen in te zetten. We kennen allemaal de bedrijven die prijsafspraken hebben gemaakt. De fraude zaken zijn door de jaren heen algemeen bekend. Zo zijn er dus ook geheime afspraken mogelijk tussen voedingsbedrijven en de farmaceutische industrie. Als de voedingsindustrie mensen ongezond maken met de voeding als wapen dan kan de farmaceutische industrie ook hun chemische wapens inzetten met hulp van de Main Stream Media die de grote massa onjuist weten te informeren. (dom houden)

Voor de mensen die inmiddels al de totaal ongelofelijke verhalen aan een nader eigen onderzoek hebben onderworpen gaan we nog een stapje verder. De verhalen over de Nieuwe Wereld Orde waar men openlijk uit de mond van wereldleiders en top industriëlen kan optekenen dat zij vinden dat de wereld enkele miljarden mensen teveel bevat. Voeding is dan samen met medicijnen een enorm wapen.

Met chemotherapie is het nu al de doodgewoonste zaak van de wereld dat dit slechts een zeer korte levensverlenging geeft. Met vaccinaties weten de experts al lang dat dit alleen maar gezondheid klachten (en doden) geeft en geen enkel voordeel om een ziekte te voorkomen (daar is geen enkel wetenschappelijk bewijs van). Nu is de opmars van de voeding bezig als wapen om de wereldbevolking te verminderen. De namen van deze nieuwe wapens zijn nano-technologie en Genetisch Gemodificeerde Organismen (GGO / GMO).

Al lang is bekend dat dieren buiten gezondheid problemen ook onvruchtbaar worden. Het is dan ook zeer aannemelijk dat mensen die zich voeden met GMO de zelfde problemen gaan ondervinden. Ondanks de sterke lobby die al jarenlang woed tegen de invoering van deze gewassen komen ze steeds meer in beeld dankzij het pro GMO beleid van verschillende politieke organisaties die ons zogenaamd vertegenwoordigen! Via de achterdeur liggen GMO producten al lang op ons bord omdat dierenvoeding gewoon deel uitmaakt van onze voedingsketen en fabrikanten hun producten naar de gehele wereld exporteren en GMO ingrediënten niet altijd op het label vermeld hoeven te staan.


Het meest recente wapen: Chemical-dosing experiment to force friendship toward migrants: not science fiction Xenophobia is defined as: “fear or hatred of foreigners, people from different cultures, or strangers.”

Oxytocin, the chemical used in this study, is described by Medical News Today: “Widely referred to as the love hormone, oxytocin has also been dubbed the hug hormone, cuddle chemical, moral molecule, and the bliss hormone due to its effects on behavior, including its role in love and in female reproductive biological functions in reproduction.” The published study details a successful attempt at chemical mind control.