Vitaminesupplementen opnieuw in een kwaad daglicht, de reden …

Save as PDF 

Vitaminesupplementen opnieuw in kwaad daglicht

supplementen Volgens de Amerikaanse CDC (Centrum voor ziekte controle), en de internationale media nemen dit verhaal gewoonlijk altijd over, zijn voedingssupplementen behoorlijk gevaarlijk en zouden zelfs meer als 10.000 ziekenhuis opnames veroorzaken. Type maar op Google in: “vitaminesupplementen gevaarlijk” en je krijgt een hele bloemlezing over de gevaren.

Voedingssupplementen gevaarlijk

Het tegendeel is waar. Richt alle aandacht op gezonde zaken en je houdt de aandacht weg van de zaken die echt gevaarlijk zijn: “medicijnen“. Dat zijn de echte “killers“. Steeds meer mensen zijn aan het ontdekken dat medicijnen gevaarlijk zijn en meer niet dan wel, gewoon niet werken!

supplementen gevaarlijk

goedgelovigen
Veel van de twijfelaars, neem ik nu wel of geen supplement, worden weer op het verkeerde been gezet. Dit durf ik gewoon misdadig te noemen. Ik weet als geen ander van onder andere intracellulaire testen dat mensen die een volledig toereikende voedingsstatus hebben uiterst zeldzaam zijn. Waarom? Omdat met alle milieuproblemen, pesticiden, GMO voeding. elektrosmog, Chemtrails, etc, het lichaam veel meer essentiële stoffen nodig heeft als vroeger. Onze moderne voedingsketen zorgt er echter voor dat zelfs biologische voeding tekorten vertoond in de meeste gevallen. Daarom neem ik zelfs supplementen terwijl ik een deel van mijn voeding zelf maak op mijn volkstuin.

volkstuin

Hier is de video van de Alliance for Natural Health die e.e.a. duidelijk maakt: