Vervreemd geraakt van natuurlijke…. natuurlijke huidverzorging


natural 2 Vandaag nieuw, is morgen alweer oud.

Dit is heel kenmerkend voor onze huidige samenleving. Alles moet snel gaan. Eigenlijk dicteert de snelheid alle facetten in ons leven & samenleving. De mens is de afgelopen jaren hierdoor van vele natuurlijke processen vervreemd geraakt.

natuurlijke huidverzorging

Met het verlangen om in onze huidige samenleving …..

…. aan een natuurlijk evenwicht bij te dragen, is Natural² spontaan opgericht. Met dit initiatief willen wij, Mariëlle & Marcia, de oprichters van Natural², de oorspronkelijke natuur dichter bij de moderne mens terugbrengen. Hierbij wordt op alle gebieden, zoals voeding, lichaams- en interieurverzorging en mode, rekening gehouden met de natuurlijke eigenschappen van het product.

De natuur, het milieu en de mens staan voor ons, Mariëlle & Marcia, centraal. Wij vinden dat de natuur de mens veel te bieden heeft en met deze instelling worden alle producten, elk met hun specifieke eigenschappen, geselecteerd en samengesteld. Continue gaan wij op zoek naar 100% PUUR natuurlijke grondstoffen die zowel voor mens, dier en het milieu verantwoord zijn.

Natural of wel natuurlijk heeft volgens Wikipedia de volgende betekenis:

Natuurlijk is gedefinieerd als van of gerelateerd aan natuur; dit heeft betrekking op beide definities van natuur: essentie (“de ware natuur”) en de onaangeraakte wereld (“de onbedorven natuur”).
Natuurlijk betekent vaak “zonder menselijke ingrepen of beïnvloeding”, “zoals het van nature voorkomt of zich spontaan ontwikkelt”, dit in tegenstelling tot  cultuurlijk of kunstmatig. Voorbeelden zijn: “natuurlijke ingrediënten”, “natuurlijke voeding”, “natuurlijk evenwicht”. (bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Natuurlijk)

De voedingsmiddelen die Natural² op termijn zal gaan leveren, zullen geen kleurstoffen, E-nummers of conserveringsmiddelen bevatten. Dus echt 100% puur natuurlijk.

Daarnaast ontwikkelen wij gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten op basis van 100% puur natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat wij absoluut geen synthetische- en conserveringsmiddelen in onze producten gebruiken. De ongekende verzorgende en helende krachten van natuurlijke oliën zijn aantoonbaar bewezen en toch vaak in nevelen gehuld. Natural² verzamelt waar ook ter wereld deze meest essentiële en koudgeperste oliën, direct bij de bron.

Ook is ons streven om kleding te gaan vervaardigen die uit 100% natuurlijke vezels bestaat, zoals hennep, brandnetel, bamboe en biologisch katoen. Wij waken ervoor dat de stoffen niet gebleekt of op een andere manier chemisch behandeld zijn.

De wereld hebben wij in bruikleen gekregen voor onze nakomelingen. Laten wij er bewust voor zorgen dat onze wereld iedere dag weer een stukje schoner wordt. Samen met bewuste biologische en natuurlijke leveranciers wil Natural² milieuvriendelijke schoonmaakproducten gaan aanbieden.

Natural² is overtuigd van het idee dat een bewuste keuze voor 100% biologisch natuurlijk, zoals de natuur het bedoeld heeft, eerlijk en betaalbaar kan en hoort te zijn. Gelukkig kunnen wij, ook zelf het heft in eigen handen nemen en een verandering tot stand brengen. Uiteindelijk is een eeuwenoude gezegde:

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”

Kijk voor meer informatie op: www.natural2.nl of Natural2 Facebook
Vanzelfsprekend natuurlijk,
Mariëlle & Marcia