Verplichting Internet ID: Einde vrijheid? Wordt het NU of NOOIT?

free speech Update 14-06-2016: Van de week kwam het bericht dat er mogelijk (al snel) een ID verplicht gaat worden om belangrijke websites als YouTube, “Facebook”, Twitter, Google, etc te gaan gebruiken.

Reeds in januari 2015 had ik afscheid genomen van Facebook en al eerder van Google plus nadat ik daar niet meer mocht posten over mijn gedachtegoed. Hoe lang staat deze website nog online?

internet ID is de gevangenis planeet prison planet

Wordt het NU of NOOIT ?

Update 14-06-2016 mensen worden gewaarschuwd deze pagina te vermijden via zaplog [zie hier]

Vandaag 11-06-2016 even ingelogd op mijn google plus account na ruim een jaar. Ik zag daar berichten staan van “mij” die ik beslist niet zelf gepost heb aldaar(?) Mijn google plus account verwijderen? Mogelijk maar dan verdwijnen ook veel zaken van mijn YouTube account. Nog even wachten dus.

Bij Facebook heb ik die knoop al resoluut doorgehakt anderhalf jaar geleden. Soms kijk ik nog wel naar een openbaar profiel voor mijn radio programma als een band slechts uitsluitend Facebook gebruiken voor de promotie. In de statistieken van mijn eigen sites is het een stuk rustiger geworden met de spionage robots.

Net voor aanvang van het EK voetbal was ik donderdag op weg naar Parijs (koerier). Ik had een kwartier speling qua tijd voor het bedrijf zou sluiten. Aan de grens met Frankrijk stond ik stil. Contact opgenomen met de opdrachtgever en na drie kwartier was het duidelijk. Vakbond acties. Ik ging na anderhalf uur oponthoud de grens over met het duimpje omhoog voor de actievoerders. Ben heel blij dat de Fransen en Belgen het voortouw hebben genomen. Tot hier en niet verder, het gaat namelijk om veel meer als alleen de versobering van “wat” rechten. Onze hele toekomst staat op het spel, als je dat NU nog niet begrijpt, dan heb je al die tijd onder een wel erg grote steen geleefd. Bereid je voor op een hete zomer in vele Europese landen.

Gelukkig heb ik een muziek kennis wonen in Parijs waar ik onderdak vond. Daar werd ik even bijgepraat over Parijs, de vuilophalers staakten al dagen, de piloten zouden gaan staken, de metro reed niet dus het was best druk op de weg. Anderhalf uur over 22 kilometer om half acht ‘s avonds is ook voor Parijse begrippen best lang.

De boodschap is duidelijk, met de schijnwerpers op het EK voetbal wil men hier en daar wat pootjes lappen om aandacht te krijgen voor “de zaak” in de ogen van de stakers. In de ogen van de stakers want veel mensen zien nog niet wat er allemaal nog te gebeuren staat. Bij Bilderberg zijn ze de koers aan het bijsturen om de geplande wereld dictatuur niet in de war te laten lopen.

Al jaren heeft men gepoogd het internet dicht te spijkeren wat steeds niet gelukt was, [ lees Hier en Hier en Hier] maar ze hebben een nieuw wapen gevonden, natuurlijk in ons belang voor de veiligheid tegen terrorisme. Zo wordt het de onwetenden ten minste verkocht. Het internet ID dus, gaat het er komen, komt er voldoende protest? En wat gaat men in Europa doen? Brexit, Nexit, etc. Ik hoop het wel. (Heb mijn stem al laten horen voor een Nexit)

We staan op een kruispunt …

We staan nu toch wel echt op een kruispunt, het is NU of NOOIT. Zit je eenmaal gevangen in de ID wereld dan zijn de alternatieve nieuws verschaffers, de onderzoekers WEG. Hoe ga je dan mensen mobiliseren en informeren als de nieuwsbronnen ondergronds zijn gegaan of simpelweg gestopt? Hoe ga je een referendum organiseren? Via de onder controle staande media?

Ondergronds ?

Met de invoering van de Codex Alimentarius was ik gelijk 50 procent van mijn bezoekers kwijt in 2012. Ik doe daar niet moeilijk over. Ik ga geen hoger risico lopen omdat anderen zitten te slapen. Goodbye 1.000 + artikelen. In slechts een paar uurtjes had ik ze verwijderd. Toen ik de spionage spelletjes doorhad van Facebook was de beslissing iets minder snel genomen vanwege de contacten met vrienden. Uiteindelijk werd het toch een afscheid van velen. De andere sociale media wel uitgeprobeerd, Ello, Tsu etc. Ik kijk er echter niet meer naar om, mijn vrienden volgden mij niet dat was wel duidelijk. Zij zien het gevaar (nog) niet.

Weglopen van Facebook etc is ook een vorm van verzet.

Zo zie ik dat wel. Google heb ik al lang geleden ingewisseld voor startpage. com waar mogenlijk. Of er voor YouTube alternatieven zijn / komen die vrij beschikbaar blijven? Ik weet het nog niet. Skype zal best een gemis zijn voor interviews, alternatieven, veilig (?), ik heb het nog niet onderzocht. De alternatieve websites die gehost worden door WordPress kunnen het wel schudden. De mensen die net als ik hun website zelf bouwen en onderhouden hebben (wellicht) een langere adem? Maar misschien trek ik er zelf de stekker wel uit. Mensen genoeg in de echte wereld om voor te lichten, of niet. ( bij 3x “ja maar” haak ik af )

Ik denk wel dat ik een hoop vrije tijd over zal houden, ook radio maken zal dan wel snel aan regels gebonden zijn vermoed ik.

Waarom denk ik dat afscheid nemen van het internet de beste keuze is als actievoerder? Omdat er ook een einde komt aan mijn mogelijkheden. Stukjes schrijven en mensen voorlichten is een mooie vorm van actievoeren, maar tot zekere hoogte. Welke prijs ben je bereid daarvoor te gaan betalen?

Mensen zien het gevaar nog niet denk ik.

Op het moment dat ik als dissident gezien wordt, en dat is al lang bekend. Dan wordt mijn internet ID kaart geblokkeerd. Geen internet toegang meer.

* Hoe kan ik dan nog iets opzoeken?
* Hoe ga ik dan iets kopen via internet?
* Hoe ga ik dan mijn bankzaken regelen?
* Wordt dan ook mijn DigiD geblokkeerd?

Kortom wordt ik dan niet totaal afgesloten van >> het leven << in deze moderne tijd waar meer en meer mensen zonder internet al merken dat het steeds moeilijker wordt om iets geregeld te krijgen.

Het grootste gevaar schuilt echter aan de financieel kant. Samen met de blokkade van internet kan men een ieder ook afsluiten van hun financieel bronnen. Uitkering, subsidie, pensioen?

Je bent immers een dissident geworden die tegen de regels ingaat.

Kortom, het internet ID gaat er voor zorgen dat veel bloggers de grond onder de voeten te heet gaat worden. Zij zijn het waar de koppen boven het maaiveld uitsteken. Zij zijn het die de klappen opvangen om als voorbeeld te dienen voor anderen. Al lang voordat dit het geval zal zijn gaan mijn websites op zwart, dan ga ik netjes volgens “de dan geldende regels” leven.
mijn internet ID kaart
Ik heb namelijk al lang begrepen dan men straks de dissidenten niet meer hoeft op te sluiten in Fema kampen, men kan ze dan met een enkele druk op de knop gevangen zetten op onze prison planet.

Ik ben dus heel blij met de voornamelijk Franse opstandelingen, de Brexit beweging en een mogelijk Nexit referendum. Ik ben namelijk van mening dat het inderdaad …

NU of NOOIT gaat worden ….

— Henk Mutsaers

P.S. Ik zal er wel aan moeten wennen om als brave burger te leven, als dat nog mogelijk is na alles wat men al van mij weet?

P.P.S. Hier kun je al registreren: https://www.internetidentitycard.com/ [ voor wie dat graag zou willen ]

Update 14-06-2016 de zaplog link naar …

aanvalsite
aanvalsite 2