Verkiezingen 15 Maart 2017: vergeet Rechts – Midden of Links, .. maar denk eens voor jezelf!

Joker RutteVerkiezingen 15 Maart 2017: vergeet RechtsMidden of Links, .. maar denk eens voor jezelf!  Als jij ook net als ik het verlangen hebt om in een betere wereld te willen leven, en daar ook je steentje aan wil bijdragen, dan is politiek bewustzijn essentieel geworden. Niet gaan stemmen zou dan nog een betere optie zijn dan een stem voor het gevestigde kartel, het zwaar criminele politieke kartel! Maar ik ga WEL stemmen, ?

Ben jij soms ook een Rutte zombie die straks voor Joker staat?

wordt de Joker (Rutte) weer ingezet of gaan de stemmers toch nadenken

In het kaartspel mag de Joker iedere vorm aannemen. In de politiek kennen we ook een Joker een Joker die elke vorm kan aannemen .. tot 15 Maart. Daarna zal deze zijn ware gezicht weer laten zien. De goedlachse Joker speelt dan zijn eigen spel weer zoals overeengekomen tijdens de Narren bijeenkomt afgelopen jaar in het Duitse Dresden met de Bilderberg bijeenkomst.

Hoeveel Nederlanders zouden al enige basis kennis verworven hebben van het doel van deze duistere ontmoetingen, omgeven met veel geheimen, ? net zoals de handelsverdragen als TPP, TTIP en CETA in het geheim werden overlegd? Waarom kan er niet meer open en bloot een agenda besproken worden? Daar kan maar een enkele reden achter zitten. “Omdat de bevolking nooit ook maar enige consensus zou hebben met de plannen”. Tegen de wil van het volk dus, maar van dat politieke grond beginsel willen moderne politici, regeerders niets meer weten. Een Referendum? Een gruwel, “wij” weten wel beter wat goed voor jullie is, “wij” het electoraat.

Hopelijk, hopelijk ? hopelijk ? gaan er langzaam maar zeker eens wat meer mensen ontwaken uit die diepe comateuze toestand en zien hoe de wereld echt geregeerd wordt en de dictatuur vermomt is als democratie eens zichtbaar gaat worden. Want, ? duidelijk zichtbaar zijn de zaken nu al wel, als je geleerd hebt waar en hoe te kijken.

Als jij de controle over je eigen geest niet neemt of hervindt, dan zal iemand anders dat zeker voor je doen. David Icke

Deze verkiezingen gaan de moeilijkste kabinet samenstelling ooit opleveren. Waarom? Omdat een groot deel van de belangrijkste wetten al in de EU bepaald worden en de landstaten in een totalitaire dictatoriale wurggreep zitten.

In de politiek en het grote internationale zakenleven is het normaal dat sleutelfiguren in een extort / afpers situatie gebracht worden. Pedofilie, satanische rituelen, niets is te dol. Het maakt niet uit of je een actieve deelnemer bent of slechts getuige was. Je zal nooit meer je eigen weg kunnen vervolgen zonder politiek vernietigd te worden, vermoordt of “gezelfmoord”.

Zover gaat het. Mocht je dat nog nooit vernomen hebben of daar je licht over opgestoken, dan wordt dat de allerhoogste tijd. Ons lot, onze kans op de creatie van een betere wereld is mede afhankelijk van al die mensen die weigeren de realiteit onder ogen te zien, te onderzoeken.

Eens zal deze waarheid aan het licht komen bij de massa, dat eens kan echter ook zomaar dit jaar in 2017 al zijn(?) Veranderingen en openbaringen kunnen snel gaan. Wil jij dan aan de kant staan van de onnozelen die steeds maar weer voor de gek gehouden werden, zich een rad voor de ogen lieten draaien door de jokers van deze wereld?

Presidenten die nu al op een lijst staan voor gerechtelijke vervolging, het Vaticaan, koningshuizen en politici uit vele, vele landen. Als deze onthullingen gaan plaatsvinden zal de meerderheid van de bevolking geschokt zijn, ontluistering, hoe heeft dit allemaal kunnen plaatsvinden in het volle daglicht? Mensen zullen depressieve gevoelens ervaren anderen zullen simpelweg zelfmoord plegen als de gehele toekomst onder hun voeten weggeslagen gaat worden, zelfmoord zoals meer als 60 bankiers dat in recente jaren al deden. Maar er zullen ook mensen zijn die begrijpen dat dit alles zal moeten plaatsvinden. Een nieuw huis kan nu eenmaal niet gebouwd worden op een rotte instabiele fundering. De EU is zo’n fundering!

Ook de oppositie is niet in alle gevallen dat wat je denkt dat het is. Er is ook de zogenaamde gecontroleerde oppositie, meer van het zelfde maar dan in een andere verpakking.

De politiek is vergelijkbaar met de ziekte kanker. Weet je waar je genezing kan vinden en heb je daarvoor kennisverwerving en vertrouwen mee opgebouwd dan vindt je de weg wel naar totale genezing. Anderen zakken langzaam weg in een moeras van tegenstrijdige informatie met de dood tot gevolg.

Depressieve informatie? Ja!
Dodelijk? Ja.
Levensreddend als je de weg weet? Ja. joker Mark Rutte

Hoopgevend dit artikel?

Voor mij wel, ik heb geen bedrijf dat zich afhankelijk gemaakt heeft van de duistere machten. Ik weet nu inmiddels wel dat er net als in de geschiedenis een einde kwam aan allerlei onderdrukkers. Zoals Napoleon zijn Waterloo heeft gevonden zo is er een einde gekomen aan het Romeinse Rijk, de overheersing van de Engelsen, een einde aan de Nederlandse gouden eeuw, een einde aan het derde rijk, en er gaat ook een einde komen aan de Nieuwe Wereld Orde.

Ik denk, ik hoop dat de onderstaande partij een bijdrage kan leveren, een kleine bijdrage om de goede richting in te slaan.

– Henk Mutsaers