Vakantie in de Ardennen (een vriendendienst)

peter VRIENDENDIENST

Afgelopen jaren hebben we vele malen bericht over Peter Vereecke, als hij weer eens wat ontdekt had, georganiseerd of als men hem via de rechtbank het zwijgen op probeerde te leggen. Het is dan ook een kleine moeite om op deze manier wat reclame voor hem te maken nu hij een nieuw leven aan het opbouwen is.

Op deze wijze een bedankje voor het vele verrichte werk! Chapeau!

logies in de Ardennen
Het is alweer een tijdje geleden dat jullie  nog van ons hoorden. Mensen vragen ons regelmatig hoe het gaat met onze nieuwe stek en met onze B&B. Of in het dialect ‘hoewest’ ? Ons antwoord is nu eens ” ça va ” dan weer ” comme ci comme ça “, met andere woorden zoals iedereen hebben ook wij onze ups and downs, maar we wonen hier heel graag en we ontvangen hier ook graag mensen in onze B & B ” Entre Les Chemins “, die we graag voorstellen als een oase van rust in een wereld die doordraait … . En dàt valt inderdaad bij iedereen meteen op als ze op onze parking uit de auto stappen: hoe vredig stil is het hier !

Maar het is belangrijk om regelmatig promotie te maken. We doen dat o.a. met deze nieuwsbrief, we hebben ook onze website en sinds heel recent zijn we ook actief op  facebook. In ieder geval : iedereen welkom en we hebben nog heel wat mogelijkheden. Er zijn twee bijzonder verheugende vaststellingen :

Ten eerste is e.r toenemende interesse voor het aanbod van Chantal.

Behalve haar gezondheidstoestellen (magneetveld-mat en infrarood-tunnel) en verzorgingsproducten laten meer en meer gasten zich de weldadige effecten van haar ‘ energetische massages ‘  welgevallen. Niet alleen de manier waarop ze tewerk gaat is bijzonder, maar ook het gebruik van essentiële oliën. Heel bijzonder en zelfs uniek is de behandeling met de twaalf bijbel-oliën.

Zij is in België de enige die hiermee aan de slag gaat en ze doet het zo goed dat haar gevraagd is om hierin opleidingen te geven. Hierover meer informatie in een komende nieuwsbrief, maar wie interesse heeft kan zich nu al bij haar aanmelden: chade@skynet.be.

Ten tweede verheugen we ons erover dat meerdere gasten van vorig jaar terugkeren. Dat is een bijzonder bemoedigend teken en een bevestiging dat wie bij ons verblijft heel content is. Het wordt stilaan een gastenfamilie en dat vinden we heel fijn.  En heel onze streek is mooi en uitnodigend om te verkennen. Dit is zowat de top vijf van de attracties in onze onmiddellijke omgeving:

•Bouillon ( kasteel en Archéoscope )
•Bison Ranch in Orchimont
•Jardin des Hiboux in Bièvre
•Ardois’Alle: oude leisteengroeve in Alle
•La Chiquetterie in Nafraiture

Een verblijf in ” Entre les Chemins ” is hoe dan ook een uitstekend cadeau dat je kan aanbieden in de eerste plaats aan jezelf en wie je dierbaar is maar ook aan anderen voor om het even welke bijzondere gelegenheid: verjaardag, jubileum, pensionering, opening zaak, … of om ‘en petit comité’ eens rustig te kunnen brainstormen en overleggen.
We blijven het nog altijd heel fijn vinden als je binnen jouw kringen wat reclame wilt maken van ons gastvrij bestaan in het zuiden van het land door ons kaartje  en onze website & facebook door te sturen.

vakantie in de Ardennen

met vriendelijke en vooral gastvrije groeten,

Peter & Chantal Vereecke – Deleu

Rue du Petit Culot 33
5550 Sugny
Tel. 061/46.46.43 – gsm 0495/41.80.89
email:
website : www.entreleschemins.be