Vaarwel Facebook Goodbye


Facebook account verwijderd

vaarwel facebook goodbye Vaarwel Facebook goodbye

Na lang wikken en wegen is de beslissing dan toch genomen. Ik neem afscheid van Facebook. Dagelijks maakte ik gebruik om met vrienden in contact te blijven over de gehele wereld en gebuikte Facebook zeer intensief …..

GOODBYE FACEBOOK vaarwel
Facebook was mijn kameraadje bij het maken van mijn radio programma’s en bij het uitdragen van mijn gedachtengoed. (gedachtenvoer).

vaarwel facebook goodbye
Ik kon echter ook zien in de statistieken van mijn websites dat elke link die een van mijn vrienden (en vrienden van vrienden) deelden via Facebook binnen enkele ogenblikken gevolgd werd door de de Facebook robots. Het laatste jaar waren eenderde van alle bezoekers de Facebook robots die in kaart brachten welk artikel gevolgd werd om op deze manier een gedachten profiel van elke bezoeker te kunnen maken.

facebook spionage statistiek

Vele mensen zullen ongetwijfeld gewoon doorgaan op Facebook, “omdat ze niks te verbergen hebben” of meer van die ondoordachte statements.

vaarwel Facebook

Ik ben er nog niet achter wat een goed alternatief zal zijn / worden omdat het opzetten van alle diensten zoals Facebook deze bied best veel programmeerwerk en kosten met zich meebrengen. We zullen zien wie dat voor elkaar gaat krijgen. Intussen neem ik graag een stapje terug naar minder service en meer privacy.

 

— Henk Mutsaers

facebook goodbye