UK National Health Service (NHS) ambtenaren op de loonlijst bij farmaceutische bedrijven.


NHS omkoping Een onderzoek heeft uitgewezen dat meer als 130 ambtenaren van de gezaghebbende Engelse National Health Service (NHS) gelijktijdig ook gelden ontvingen als consultanten van farmaceutische bedrijven. Het betreft ambtenaren waarvan de meesten een manager functie en senior administratie functie bekleden en invloed hebben op de medicijnen die verstrekt worden aan patiënten.

Omkoping Schandaal in de UK

Artikel: The Dr. Rath Health Foundation
Vertaling: Henk Mutsaers

national health service officers for sale

De Engelse krant, de Daily Telegraph, suggereert dat er zelfs meer dan 130 ambtenaren zijn dan momenteel gerapporteerd die op de “payroll” staan. De Britse krant die dit aan het licht bracht beschrijft het probleem als – systematisch – binnen de NHS.

Bij het verstrekken van verder bewijs van de mate waarin het Pharma Kartel de Engelse gezondheidszorg in zijn macht heeft toonde het Daily Telegraph’s onderzoek dat NHS ambtenaren beslissingen hebben genomen bij medicijnaankopen van dezelfde bedrijven waar zij geld van hebben aangenomen. Veelzeggend is, toen de betreffende ambtenaren voor de eerste keer met dit schandaal werden geconfronteerd door de krant ontkenden verschillende van de NHS afdelingen dat hun personeel geen consultancy werk doen voor de farma industrie. Het was echter later toen ze de specifieke namen te horen kregen dat ze dit schoorvoetend moesten toegeven.

De invloed van de farmaceutische industrie

Een schokkend rapport gepubliceerd in 2005 door een commissie van het British House of Commons bevestigde, dat de grote invloed van de farmaceutische industrie in de UK een open geheim is binnen de overheid gelederen. Het wordt beschreven als; “doordringende en aanhoudende”. Het rapport toont het volume, de omvang en de intensiteit van het Farma Kartel het bereik en de effecten, niet alleen op de klinische geneeskunde en onderzoeken, maar ook op patiënten, regelgevers, de media, ambtenaren en politici. Met name de mogelijkheid dat sommige van de promotionele activiteiten van het kartel geheim zijn werd speciaal in het rapport genoemd en beschreven als “bijzonder zorgwekkend.”

Met het House of Commons rapport, dat in wezen al begraven was, en er geen afdoende maatregelen genomen werden om de invloed van de farmaceutische industrie in het Verenigd Koninkrijk te beperken, zou het duidelijk naïef zijn om de voortdurende steun van de Britse regering te verwachten om de ‘handel in ziekten’ op enig moment snel te staken.

Op mondiaal niveau, is de ongemakkelijke realiteit dat-farma-gerelateerde belangenconflicten zoals die ontdekt door de Daily Telegraph niet endemisch zijn in de orthodoxe geneeskunde. In een ander voorbeeld dat werd gemeld, slechts een paar weken geleden, hadden de helft van de onderzoekers die een studie gepromoot hebben voor het gebruik van de “intensieve bloeddrukverlagende medicijnen” connecties met ofwel de medicijn makers, de pro-farmaceutisch onderzoekers, of beide. Niet gemeld door de media in de wereld, het geld dat werd betaald / aangenomen waren subsidies, honoraria, reiskostenvergoeding, persoonlijke kosten en salaris “ondersteuning”. Een aantal van hen zaten zelfs in de stuurgroep of adviesraad van een farmaceutisch bedrijf.

De noodzaak van een preventie-georiënteerde gezondheidszorg

Veelbelovend echter, een groeiend aantal artsen beginnen de impasse van de conventionele geneeskunde is begonnen te erkennen en beseffen dat ze het slachtoffer zijn geworden van een medisch opleiding systeem dat de medische beroepsgroep gedegradeerd heeft en dat ze in wezen de verkoop afdeling zijn van de de farma-industrie.

Ontevreden met het falen van de op medicijnen gebaseerde geneeskunde, het veilig en effectief voorkomen van ziekten, en zich bewust van het feit dat de gezondheid van de mens wordt gegijzeld op een wereldwijde schaal, zijn ze steeds meer open alternatieve benaderingen te overwegen.

Uiteindelijk is de keuze waarvoor deze artsen staan, en inderdaad hun patiënten, heel eenvoudig: Of we staan dit toe en alle toekomstige generaties van de mensheid worden / blijven volledig afhankelijk van het Pharma Kartel en worden gecontroleerd door de aandeelhouders, of we nemen de verantwoordelijkheid voor het creëren een nieuw preventie-georiënteerd gezondheidszorg systeem dat wordt uitgevoerd voor het volk en door het volk. In de komende jaren zal blijken of we succesvol zullen zijn in het redden van miljoenen levens en zal worden bepaald door ons allen, collectief, door het maken van de juiste keuze.


P.S. Er zijn dokters die de juiste keuzes maken, maar .. 33 van het werden verleden jaar vermoord of gezelfmoord. Onderstaande video krijgt deze waarschuwing mee op YouTube dus ik neem aan dat hij snel verdwenen zal zijn.

youtube waarschuwing
https://www.youtube.com/watch?v=Fz_G3k9bTL0