Tussenwoning te koop in Geertruidenberg Noord Brabant

huis kopen in geertruidenberg Tussenwoning te koop in Geertruidenberg

Voor de mensen die niet uit de regio komen en op zoek zijn naar een woning heb ik op deze pagina in het kort wat informatie verzameld die mede doorslaggevend is / kan zijn bij de aankoop van een nieuwe woning. Op de plategronden staan niet alle bedrijven, winkels, cafe’s, etc vermeld want niet ieder bedrijf heeft de kracht van Google Maps ontdekt.

Woning te koop Koestraat 26 Geertruidenberg

huis kopen koestraat 26 Geertruidenberg
Geertruidenberg is inmiddels net 800 jaar voorzien van Stadsrechten maar eigenlijk een klein plaatsje ingesloten door het water van de vestingswerken en rivier de Donge. Het mooie historische marktplein met enkele restaurants en winkels is echter een van de mooiste marktpleinen van Nederland. Daar staat het huis dus slechts 150 meter vandaan.

huis kopen

Linksboven in de onderstaande plattegrond is de basisschool aan de Elisabethstraat.

huis te koop koestraat 26 Geertruidenberg met veel voorzieningen in de nabijheid

Te voet is het slechts 15 tot 20 minuten lopen naaqr het centrum van Raamsdonksveer, met de auto sta je daar binnen enkele minuten.

geertruidenberg naar Raamsdonksveer

Het centrum van Raamsdonksveer biedt nog meer winkels, Horeca en andere voorzieningen

centrum Raamsdonksveer

In 1213 kreeg de plaats bepaalde marktrechten en daarmee bevestigde de graaf haar stadsrechten. De beweringen dat de plaats daarmee stadsrechten verwierf zijn omstreden, alsmede de claim dat men de oudste stad in het graafschap Holland is. In 2013 vierde de stad Geertruidenberg wel het 800-jarig jubileum. Vanwege de strategische ligging kon de plaats zich voorspoedig ontwikkelen, en werd ook wel “Sleutel van Holland” genoemd. Lees meer over de rijke en bewogen geschiedenis van Geertruidenberg. Bron Wikipedia

Geertruidenberg aan de Biescbosch

Geertruidenberg ligt nabij natuurpark de Bieschbosch aan de Bergsche Maas, Recreatiepark de Kurenploder te Hank en de grote jachthaven in Drimmelen. Grote plaatsen in de buurt zijn Oosterhout en Breda.

Geertruidenberg - Raamsdonksveer

help jij mee koestraat 26 geertruidenberg Huis te koop
Huis te koop

Lokatie: Wie, Wat, Waar
Vortex Energy Saver