Trump deugt niet, Trump is een gevaar, een losgeslagen projectiel, als dat maar goed gaat?

Donald TrumpTrump deugt niet, Trump is een gevaar, een losgeslagen projectiel, als dat maar goed gaat?

Dat is het beeld wat ik steeds weer in de media hoor elke dag elk uur en overal. En velen, velen praten dit keurig na, niet meer gewend om zelfstandig na te denken en verbanden te leggen. Maar ja, ik weet ook wel dat ik wellicht precies het zelfde zou doen als ik niet bergen en bergen alternatief nieuws gezien en gelezen had gedurende jaren. Geleerd om de leugens te doorzien. Update 29-01-2017 22.00 uur

Donald Trump losgeslagen projectiel

Wat weet jij nu eigenlijk?

Als ik 10 jaar geleden het boek; “Bekentenissen van een economische huurmoordenaar“, niet had gelezen was ik ook om de tuin geleid, voorgelogen en geloofde ik die prietpraatjes op TV, de radio en de krant ook.

Ja maar, .. jij denkt dat je wereldwijd tienduizenden journalisten om de tuin kan leiden?

… nee daar hebben jullie gelijk in. Maar je kunt wel de condities scheppen dat ze ervan verzekerd zijn dat ze hun baan verliezen als ze iets anders doen dan gewenst. Je kunt die baan heel aantrekkelijk maken met allerlei incentives zodat het gat dieper wordt mochten ze besluiten hun geweten te laten spreken. Nog verder gaat het als je de sleutelfiguren in de pers chantabel maakt, kennis geeft of getuige laten zijn van zaken waardoor de persoon in kwestie er alles aan zal doen om bepaalde zaken niet aan het licht te laten komen. Het zijn niet alleen de journalisten maak ook andere sleutelfiguren op posities die dit ondervinden inclusief politici.

Welkom in de grote boze wereld. Dat zijn ONZE media, ONZE “Leiders”!

Al jaren verstrikt in het spinnenweb van aaneen geregen leugens en bedrog. Donald Trump heeft de media de oorlog verklaard, en TERECHT. Ik doe niet anders de afgelopen 15 jaar. Er kleeft bloed aan de handen van journalisten en de journalisten die dit aan de grote klok hebben gehangen de laatste jaren zijn hun leven niet zeker of zijn reeds gezelfmoord als lichtend “voorbeeld”.

En wat zien we op onze nationale staatstelevisie? Allemaal interviews met negatieve meningen over mijnheer Trump. Dat is dus niet zo moeilijk omdat er 48% heeft gestemd op Hillary en je laat de rest gewoon niet aan het woord. Je focust de TV beelden op de rellen en demonstranten, gesponsord door George Soros. Maar als je alleen maar braaf naar dat TV kastje zit te kijken dan weet je dat allemaal niet, ik zou het ook niet geweten hebben als ik zelf niet het nieuws verzamel, volautomatisch via mijn RSS feed reader programma. De krant heb ik alleen nog maar nodig om de kachel mee aan te steken.

Ik was ook niet 1, 2, 3 een Trump fan. Maar wist al wel vanaf de start dat alles beter was dan Clinton, want Hillary was al bezig de oorlogstrommels te roeren en verder te gaan waar Amerika al sinds 1941 constant goed in is, oorlog voeren.

En onze media, hebben die al een negatieve kanttekening geplaatst bij de NAVO bemoeienis in de Oekraïne en onze bijdrage aan de oorlog in Syrië? Ik snap best dat de media nu anti Trump zijn. Als immers dit zo door gaat zijn de media ten dode opgeschreven. Als al die jaren van leugens en bedrog aan het licht komen wil niemand de krant meer lezen, zo hebben de kranten in Duitsland dat immers ook al aan den lijve ondervonden. De kranten vechten nu een strijd op leven en dood. Wild om zich heen slaande met beschuldigingen van NepNieuws. En dat is nu PRECIES wat ze zelf al jaren en jaren doen en deden. De pot verwijt de ketel …

De eerste week van Trump is er al veel positief nieuws te melden.

Het TPP handelsverdrag ligt al in de prullenmand. Hoera, … een einde aan het sprookje dat bedrijven de macht zou geven boven het landelijk gezag. Vakkundig de nek omgedraaid door Donald Trump. Mijn week kon al niet meer stuk. Maar er kwam nog meer positief nieuws. Alle informatie over Global warming is verwijderd van de Amerikaanse overheid websites. Slik, daar hebben de klimaatwetenschappers het wel even moeilijk mee, .. tenminste … 3% van de klimaat wetenschappers, Die andere groep, die nooit op TV en de nadere media aan het woord mochten komen weten wel beter. De opwarming van de aarde is een hoax, een leugen, een geld verdien model van de globalisten. Geloof mij niet maar ga op zoek naar de feiten, en dan wel graag bij de groep wetenschappers de 31.487 ondertekenaars van het convenant tegen global warming.

Maar we zijn er nog niet. De farmaceutisch industrie krijgen het benauwt heel benauwt nu er een onderzoek komt naar de veiligheid van vaccinaties. Ik weet de conclusie al jaren en kan niet wachten tot deze waarheid een de grote klok gehangen wordt. Neem dan gelijk ook de werkzaamheid en bewijslast van medicijnen mee en klaag deze verderfelijke industrie ook even aan voor het toepassen van chemotherapie en we gaan feestelijke tijden tegemoet. Behalve dan voor die miljoenen mensen die een geliefde aan deze verderfelijke methode van “geneeskunde” onderworpen werden met de dood tot gevolg. De dag van de aanstelling van Trump verloor de Farmaceutische industrie al 25 miljard aan waarde op de beurs na wat uitspraken van Trump in zijn inauguratie speech op zijn allereerste publieke optreden als President. Chapeau!

De media krijgen het hiermee ook Spaans benauwd

En dan zijn er de artiesten, de artiesten die in grote mate weigerden op te treden bij Donald Trump., en nu allemaal negatief nieuws verspreiden over de nieuw president. Ze willen geen politieke keuze maken vanwege hun fans, maar stonden wel in de rij voor Hillary? Kijk echter eens goed naar hun tatoeages, hun satanische videoclips. Dan weet je dus wie deze artiesten ondersteund hebben om tot wereldsterren uit te groeien. Veel radiozenders die niets te maken hebben met deze Diepe Staat machthebbers gaan deze artiesten massaal boycotten, en terrecht.

James Gilliland, spiritual teacher and author, shares his higher dimensional insights on the Trump Inauguration. There is a transdimensional war going on far beyond most people’s ability to perceive. From an enlightened perspective, Trump is the right person for the job and has the backing of the Higher Dimensionals.

Ja er is veel tegenstand tegen Trump, maar bedenk ook dat deze tegenstand komt van de groep die jarenlang mee kon liften op het succes van de machthebbers.
— Henk Mutsaers

Mike Donkers dotcom.radio: “Ik kan me ook vinden in wat die kerel zegt (in de naaststaande video). Zou je misschien niet meteen van mij verwachten, maar ik ga volledig mee in de gedachte dat er een spirituele schoonmaak gaande is, waarbij we ons aan het bevrijden zijn van de duistere energieen van chaos en decadentie. De ‘higher dimensional beings’ waar hij het over heeft die Trump beschermen bestaan misschien wel, wie weet. Als dat zo is, dan waken ze ook over Poetin! ”

Amerika 2017: Met Trump aan de macht zijn er twee zaken veranderd. Van Yes we can naar Yes I can en van Verenigde Staten zijn we naar Verdeelde Staten gegaan. Zelfs California wil zich nu als staat gaan losmaken van de andere staten. Van American Dream naar American Nightmare in slechts 50 jaar tijd, met dank aan vele presidenten die liever oorlog voerden dan het land gezonder te maken. De echte terroristen zitten in hun ivoren torens en maken de bevolking ziek en murw met hun duivelse produkten en mind control via de gekochte en gekleurde media. Trump is nu ineens de duivel maar het systeem was al decennia lang ernstig ziek, dit is slechts een bevestiging – Ron