TROS radar over levend bloed analyse

tros radar In de uitzending van vanavond zullen artsen reageren en een aantal van uw uitspraken tegenspreken.

We zijn bij drie praktijken op bezoek geweest en van alle drie de praktijken worden beelden uitgezonden.

Ons doel was Levend Bloed Analyse (LBA) als een diagnostische middel onderzoeken.

gedachtenvoer

Naar aanleiding van uitzending van Tros Radar maandag 2 december 2013.

Dank jullie wel voor jullie mails, telefoontjes, lieve woorden, hart onder de riem.

Dit bericht geplaatst op het Forum van Radar

Wat je hoort en ziet is niet altijd de waarheid. Maandagmorgen 2 december 2013 las ik het bericht van radar dat ik op dezelfde maandagavond op tv zou komen.

Dit heb ik ze terug gemaild:

Goedemorgen.

Ik heb net uw bericht gelezen die u vrijdag naar mij heeft toegestuurd. Ik voel mij vereerd dat u mijn praktijk heeft bezocht. Tevens bedank ik u voor het feit dat u het fenomeen Levend Bloed Analyse onder de aandacht brengt.

Met vriendelijke groet, Rita Kos

Graag maak ik u er op attent, dat er onlangs een boekje is uitgekomen, die ik samen met een apotheker heb geschreven. Het betreft de titel: Lyme, de verzwegen epidemie. ISBN: 978-90-8759-392-6. Ik heb namelijk een programma van Radar gezien, dat over Lyme ging. Tevens heb ik deze opname op mijn site vermeld. (video gemaakt door Tros radar over de ziekte van Lyme)

Ik kreeg een bericht terug van Jolyn van der Garde Redactie Tros Radar (tevens de mevrouw die in mijn praktijk is geweest onder een andere naam, met een meneer die zich uitgaf als haar partner)

Geachte mevrouw Kos

Hartelijke dank voor uw bericht. Ik ben bang dat u het eerdere bericht verkeerd begrepen heeft.

We zijn met twee gezonde personen bij u langs gegaan met een verborgen camera. Beide personen heeft u door middel van Levend Bloed Analyse de ziekte Lyme geconstateerd. Ook wordt Lyme beschreven als een ernstig besmettelijke ziekte.

U wordt onherkenbaar gemaakt in de beelden. De verslaggever, eindredacteur en een adviseur besteden los van elkaar speciale aandacht aan het zo goed mogelijk onherkenbaar maken van de sprekers in de verborgen camera beelden. Uw locatie, praktijk en naam worden niet genoemd. Als u wil dat we uw reactie kort noemen in de uitzending en publiceren op onze internetsite dan kunt u mij uw reactie sturen.

Ik begrijp dat dit een ingrijpend bericht is. Als u meer informatie wil kunt u mij mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,
Jolyn van der Garde
Redactie TROS Radar

(Ik begrijp heus wel waar het overgaat, maar laat me niet in met journalistiek waar geen hoor en wederhoor wordt toegepast, Tevens kan ik nu pas reageren. Want ik kan niet reageren op iets als ik nog niet weet wat jullie gaan uitzenden)

Mijn reactie nu. Ook naar de mensen die reageren op het Forum Radar.

Hallo

Wat je hoort en ziet is niet altijd de waarheid. Gistermorgen kreeg ik bericht van radar dat ik op de tv zou komen. Toetsen vind ik niet erg, maar mensen onderuit halen, zonder dat je je kunt weren is respectloos. Knippen en plakken in een verhaal is niet moeilijk. Deskundigen? De ene arts ( Dhr. Gijs de Kort directeur van Lab West) heeft contracten met Farma gigant genaamd Roche. (google maar op internet) Zijn objectiviteit trek ik alleen daar al mee ernstig in twijfel (vergeet niet dat ik een boekje heb geschreven over Lyme) De groep waarin ik mij begeef (artsen, apotheker, homeopaten, therapeuten en medische journalist, directeur enz.) op gebied van Lyme, zijn meerdere al bedreigd, rechtszaken aangespannen).

Wij zijn mensen die op de barricade durven te staan en boven het maaiveld, wordt je kop eraf gehakt. Andere arts microbioloog Dhr. Peter Wever, jammer maar heeft geen kennis wat Lyme betreft. ( Ons boekje over Lyme zal ik hem sturen. Hij kan ook contact opnemen met de microbioloog die sprak tijdens de uitzending over Lyme bij een eerdere uitzending in Radar. Mensen gaan naar Duitsland bloedtesten laten doen, wat niet volgens de Nederlandse normen, wetenschappelijk onderbouwt is, zoals men in de Radar uitzending vertelt.) Mijn uitspraken zijn op internationale congressen aan de orde, georganiseerd door reguliere artsen, die dat vertellen. Nederland wil het niet horen. LBA heel normaal buiten Nederland. (Ausburg Duitsland Lyme kliniek je mag vragen aan hun of Lyme o.a. sexueel overdraagbaar is.

Als u goed kijkt naar de uitzending, hoort u onafhankelijk van elkaar dat we alle drie Lyme (spirocheten) en darmklachten (schimmel/candida) constateren. Wij geven geen diagnose wij analyseren alleen wat wij zien.

Een opleiding van 3 dagen is slechts alleen kennis nemen van het fenomeen Levend Bloed Analyse (LBA) Je moet ergens beginnen! Zelf heb ik les gehad van Engelse en Duitse artsen, tevens zelfstudie en ik heb contact met meerdere analisten. 7 jaar ben ik al met LBA bezig en nog leer ik elke dag.

Ik probeer volgend jaar dagen te organiseren om met elkaar om de tafel te gaan zitten en te leren van elkaar. Momenteel komt de opleidingen LBA erg in opmars. We kunnen alleen maar leren van elkaar.
Ik vind het ergste (na deze uitzending) dat hier weer erg zieke mensen de dupe van worden. En weer in de malle molen terecht komen.

Deskundigen?
Naar mijn mening ben je een deskundige naar je resultaten.

Alles met al blijf ik vechten, met deze mensen voor de mensen die zo enorm ziek zijn. Daar doe ik het voor. Maar dat is ons gevecht, niet die van jullie, maar geloof niet alles wat je ziet en hoort.

Ik respecteer jullie mening. Het gaat jullie goed.
Rita Kos Gezondheidscentrum Kos te Zwolle.