Toekomst voorspelling: Gaat 2016 zo ten onder?

Save as PDF 

Gaat 2016 zo ten onder?

scheepswrak Clif High maakt al 23 jaar elke maand het “ALTA report”. Volgens lezers die de rapporten al langere tijd lezen was zo’n 60 procent van de voorspellingen uitgekomen. Dat wil niet zeggen dat de andere 40% niet uit zijn gekomen maar het kan ook betekenen dat de factor tijd nog niet duidelijk was. Op deze pagina gaan we voor de laatste 4 maanden ook een tijdlijn maken met belangrijke economische gebeurtenissen …

Privacy en de toekomst voorspellen …
wat heeft dit met elkaar te maken?

gaat 2016 zo tenonder
Ruim een dag voordat de Engelsen naar de stembus gingen voor het Brexit referendum kwam Google al met de uitslag voorspelling. Deze voorspelling bleek tot en met het cijfer achter de komma te kloppen. Hoe komt dat? Eenvoudig, want wij geven prijs waar we wonen, wie we zijn, waar we zijn op elk moment van de dag, wat we lezen en daarmee dus wat we denken, wat onze seksuele geaardheid is etc, etc. . Niet alleen de consument is argeloos met hun data maar ook de overheid. Elk jaar lekken immers de plannen al uit ver voor Prinsjesdag, dat is eigenlijk al een beetje standaard.

Hoe komt dat?

Zoek je wel eens iets op Google? Post je wel eens iets op Facebook? Deel je wel eens iets via WhatsApp? Stuur je wel eens een niet versleutelde eMail? Heb je de locatie aanstaan op je smartphone? Voila, zo gaat dat dus, al deze informatie wordt verzameld en gebundeld op super computers. We worden heel de dag, 24 uur bespioneerd, en dat gaat veel verder als je ook maar kunt bevroeden. Daar heb ik al eens een artikel over geschreven. “Ik heb niets te verbergen“.

Noot: gebruik eens startpage.com in plaats van Google en wees heel voorzichtig wat je deelt op Facebook, je huidige en toekomstige werkgever kijken ook mee. Ik ben zelf al 2 jaar niet meer actief op Facebook, dat is namelijk de grootste spionagerobot, nog erger als de beruchte Oost Duitse Stasi.

Met al die “openheid” is het ook een stuk eenvoudiger de Toekomst te Voorspellen.

In Amerika is er een computer expert die bovendien veel kennis heeft van het menselijk gedrag die gebruikt maakt van een zogenaamde “voorspellende taal methode”. Zijn naam in Clif High en hij heeft met deze methode al 23 jaar ervaring sinds hij hiermee begon voor het bedrijfsleven in 1993.

Hoe werkt dat?

Clif High maakt gebruik van zogenaamde emotionele kwalificaties en hoeveelheid factoren. Zijn computer scant het internet af met een leessnelheid van 2.000 woorden per minuut, waarna al deze woorden gerubriceerd worden en geteld. Het slimme software pakket dat deze gegevens verwerkt maakt zelfs onderscheid tussen bewust en onbewust gemaakte opmerkingen. Woorden die meerdere betekenis kunnen hebben worden zelfs gerubriceerd in welke content ze gebruikt werden. Het software programma en de daarbij behorende woordenschat in meerdere talen worden constant geüpdatet met indicatoren en nieuw ontstane woorden. Uit deze gegevens blijken niet alleen de huidige trends naar voren te komen maar ook voorspellingen voor de toekomst worden zichtbaar, rekening houdend met emotionele menselijke factoren / gedachten. Al deze gegevens worden door een computerprogramma verwerkt en op een tijdlijn geplaatst.

In het software programma worden automatisch gegeven verzameld die te maken hebben met de toekomst, zowel lokale factoren als wereldwijde en per groep landen zoals, de VS, EU, Azië, etc. Er wordt data gerubriceerd die te maken hebben met de valuta zoals de dollar, Euro, Bitcoin etc, schulden, nieuwe technologie en handel, het milieu, geruchten, ontkende gebeurtenissen en meer. Dit alles wordt op de computerschermen zichtbaar gemaakt met zogenaamde kunstmatige intelligentie. (Een variable set indicatoren) Elke maand worden al die gegevens vergeleken met de voorgaande uitkomsten en verwerkt in het Alta rapport dat in de Engelse taal te koop wordt aangeboden voor 15 dollar als het collectieve menselijke bewustzijn. http://halfpasthuman.com/

In het september ALTA rapport wordt voorspeld dat de financiële schulden ballon die al jaren op klappen staat nu ook echt dit jaar gaat klappen. De Duits, Finse, Slowaakse waarschuwing om tenminste voor 14 dagen een noodpakket aan te leggen lijkt mij dan ook een zinnige voorzorgsmaatregel. Baat het niet dan schaad het niet. Verder vermeld het rapport dat we in een wereldwijde expansie periode zitten van de aarde wat veel natuurgeweld met zich meebrengt. We zien al de toename van aardbevingen, gewelddadig weer, sinkholes, vulkaanuitbarstingen en een veranderd weerbeeld met extreme warmte maar ook extreme koude.

Dat onze illegale geld piramide systemen op de lange termijn onhoudbaar zijn is velen al lang duidelijk. Dat er eens een einde aankomt met een snelle implosie van het systeem, beginnende met de dollar wordt al lang verwacht. Volgens de data uit het ALTA rapport is daar nu een tijdvak aan gegeven. Zichtbaar vanaf de derde week van september en versnellend in oktober met de genadeslag in maart 2017. We gaan het zien en meemaken. Zorgen maken heeft geen nut, we kunnen er niets aan doen, we hebben jaren lang onze stem gegeven aan de veroorzakers, we kunnen wel zo vast gaan nadenken wat > wij< willen na de instorting. Laten we dan diezelfde mensen weer een nieuwe slavenstructuur optuigen waar de rijken rijker worden en de armen armer?

Ter overdenking zie mijn recente artikel: Directe Democratie

— Henk Mutsaers

De Economische tijdlijn van 2016

01-09-2016 Hanjin bijna failliet

De Koreaanse rederij Hanjin Shipping heeft deze week uitstel van betaling aangevraagd. De rechtbank in Seoel gaat besluiten of de rederij haar activiteiten kan blijven voorzetten. Wanneer Hanjin omvalt, zou dit het grootste faillissement in de sector zijn. Naar verluid bedient Hanjin zo’n 3% van de markt. Het Financieel Dagblad spreekt echter van: “Surseance Hanjin is ‘Lehman-moment’ voor containersector


20-09-2016 Prinsjesdag 2016
Het gaat goed met de economie meld NOS/nieuws: ” Voor het tweede jaar op rij heeft het kabinet op Prinsjesdag?de boodschap dat de economische crisis voorbij is, maar veruit de meeste Nederlanders merken daar in hun directe omgeving nog altijd weinig tot niets van”. Zou het kunnen zijn dat er een overeenkomst is met het orkest van de Titanic? … dat ook gewoon doorspeelde tot het water aan de lippen stond.


21-09-2016 de schatkisten van de ondernemingen
Central Banks Selling Off US Treasuries, Dumping as Fast as Possible!

trassuries sales