Terugkijkend: De aanslag in Brussel is voor mij vooral ? hoopgevend.

brussel hoop gevend Dat klinkt wellicht vreemd, maar als je op een gemiddelde dag tussen de 400 en 700 bezoekers op je website krijgt en dan ineens meer als 5.000 op een enkele dag dan gebeurd er wat.

Het mooie is dat de meeste bezoekers niet kwamen voor de update van die bewuste dag 22-03-2016 in Brussel maar voor de oudere artikelen, ….

#Brussel was vooral hoop gevend

Juist Dit Geeft Mij Hoop

Als mensen massaal doorklikken via andere sites, de sociale media en de zoekmachines naar artikelen als:

15 factoren om een vals vlag aanslag te herkennen

54 gedocumenteerde valse vlag aanslagen

en op de woensdag / donderdag op

Stress en Angst na alweer een aanslag #Brussel. (angst is een slechte raadgever)

De keuze van juist deze artikelen betekend dat er steeds meer mensen aan het wakker worden zijn …. eindelijk. Het meest hoop gevend was dat ze dit ook durven te delen via de sociale media. Durven uitkomen hiervoor betekend dat mensen bewust hun mening ventileren naar hun netwerk. Men is de fase van onzekerheid gepasseerd. Chapeau!

Op 22-03 kwam 33% van de bezoekers via een verwijzende website zoals –nieuwe-medianieuws – hoe-zit-het-nu-echt en een nieuw portaal 12db eveneens 33% kwam via de sociale media, voornamelijk Facebook (normaal zo’n 4 tot 10%), 19% via de zoekmachines de resterende bezoekers komen via een bookmark op hun eigen computer.

statcounter #Brussel
— Henk Mutsaers