Terrorisme, Ebola, Oorlog, ….. Wie is “ONZE” vijand?


onze vijand
Wie leeft van het gevecht met de vijand, heeft er belang bij die vijand te behouden.
— Friedrich Nietzsche

Voeding geven aan de oorlogsindustrie

Er moeten steeds weer nieuwe conflicten komen want oorlog voeren is big business in de wereld. Daarom zijn er na de tweede wereldoorlog al meer als 200 conflicten en oorlogen gevoerd in de gehele wereld. Regeringen zijn daar dus goed in, en het moet ook want ‚hun vriendjes’ in de oorlogsindustrie moet blijven floreren .

wie is onze vijand

 

Wie hebben er baat bij oorlog?

Als je kijkt naar hoeveel geld er omgaat in de oorlogsindustrie dan vliegen de honderden miljarden je om de oren.

Dan zijn er de geheime diensten die de oorlogsindustrie gaande moeten houden. Het budget voor de geheime diensten in de VS voor 2013 bedroeg zo’n slordige $ 52,6 miljard dollar en dat is slechts een klein onderdeel van de operaties die uitgevoerd worden door alle geheime diensten.

Er zijn dus allerlei instanties, regeringen en ook werknemers die direct belang hebben bij het in stand houden van oorlog voeren … en dat gebeurd dan ook. De slachtoffers ten spijt, maar er moet geld verdient worden schijnbaar. En wij …… wij houden het systeem mede in stand. In Nederland ging ook bij de laatste verkiezingen weer 37 procent stemmen en ook wij hebben een regering die oorlog voeren niet uit de weg gaat. Sterker nog, de oorlogstrommels worden ook in Nederland geslagen na de valse vlag MH17 affaire.

Verder hebben wij een terroristische regering die oorlog voert tegen de eigen bevolking. Allerlei chemische toevoegingen (E nummers) creëren oorlog in ons lichaam die nog verder aangewakkerd wordt door de chemische bommen die de farmaceutische industrie volledig legaal op de markt mag brengen ook al ontbreekt in de meeste gevallen alle wetenschappelijke basis en zijn fraude en bedrog hiermee met de regelmaat van de klok aan de orde gesteld.

Ziektes genezen zoals kanker is simpel en effectief. Dat jij dit niet mag weten is moorddadig maar vraag jezelf ook eens af waarom jij dit zelf nog niet ontdekt hebt? Het internet is een goede bron om zelfstandig informatie te verwerven maar als jij je oren laat hangen naar het winstgevende protocol van de dokter ga je in de meeste gevallen gewoon dood. Dat zijn de harde feiten. Bedenk dat elke kanker patiënt in je directe omgeving toegang tot deze informatie krijgt zo gauw jij dat aan hen zou vertellen. Als ze daar vervolgens niets mee doen betekend dit dat zij de mogelijkheid tot zelfstandig nadenken en handelen hebben verloren. Een ander woord daarvoor is gehersenspoeld zijn! [ kanker is eenvoudig te genezen ]

Ebola de nieuw oorlog tegen jouw gezondheid
Het kan niet zo zijn dat de natuur een foutje heeft gemaakt en voor elk gevaar op deze planeet bestaat gewoon een oplossing … en die is super simpel zoals in de meeste gevallen. Bij Ebola is dat net als in de middeleeuwen gewoon scheurbuik. Een gebrek aan vitamine C!

Nog zo’n overheidsinstantie
Elk particulier bedrijf dat zo duur, corrupt en inefficiënt is als “regerings” infrastructuur programma’s zou al zijn klanten verliezen. [ lees verder ]

Wie is “ONZE” vijand?

Regeringen bepalen wat we mogen eten, welke medicijnen goedgekeurd zijn, de natuurlijke worden belachelijk gemaakt. Regeringen bepalen wat we moeten leren op school, hoeveel we mogen verdienen, hoeveel belasting we mogen betalen en wanneer we met pensioen kunnen. En …. nog veel meer. Vanaf onze jeugd krijgen we dit allemaal als “leerstof” aangedragen. We worden klaargestoomd voor de maatschappij en de meesten volgen deze lessen allemaal braaf op. Via de media worden deze maatschappelijke waardes er nadien nog eens stevig ingewreven. We worden opgeleid om -onnadenkend- het systeem te volgen, en bij welk loketje we kunnen aankloppen voor hulp.

Het blijft mij verbazen hoe braaf en volgzaam de massa is, zelfs met de dood in de ogen. Als de dokter je verteld dat je kanker hebt, en je hebt het geluk dat iemand je verteld dat er alternatieven zijn die bewezen succesvol werken, dan nog zien we de meerderheid toch gewoon de adviezen van de dokter op volgen en maar al te vaak met de dood of zware verminking tot gevolg.

We zijn zeer effectief opgeleid en gehersenspoeld om orders op te volgen, om slaafs het systeem te volgen. Eigenzinnige mensen die zelfstandig denken en handelen worden door het systeem onderuit gehaald, belachelijk gemaakt of aan de schandpaal gespijkerd. Ze worden als voorbeeld gesteld om de massa in het gareel te houden.

Tik mijn naam maar eens in Google -Henk Mutsaers- en kijk welke website daar al vijf jaar met mijn naam op nummer één staat. Probeer jij maar eens om met slechts een enkele pagina de nummer één positie in Google vast te houden tegenover vele honderden goed bezochte pagina’s die ook mijn naam bevatten waarvan sommigen zelfs in de koptekst en vele link verwijzingen van andere websites. Zo werkt dat dus, men wil minder bewuste mensen bij mij vandaan houden en twijfel zaaien.

Terugkerend naar de vraag; “Wie is “ONZE” vijand?”
Dat zijn diegenen die onnadenkend het systeem blijven volgen, die niet zelfstandig leren na te denken. Die braaf blijven stemmen op een criminele overheid. Die zelf geen verantwoording durven te nemen voor hun eigen leven, zelfs niet met de dood in het zicht. “ONZE” grootste vijand zou wel eens in onszelf kunnen schuilen! Als een ziekte je zoveel aandacht en liefde doet ontvangen, wil je dan wel beter worden?

— Henk Mutsaers

Verander je meningen, houd vast aan je principes; vernieuw je bladeren, laat je wortels intact.
— Victor Hugo

Leestip: Hoger bewustzijn; hoe komen we daar?