Televisie het ultieme fake nieuws kanaal

tv fake news kanaal Elke keer als ik naar de televisie kijk, of het nu een “onschuldige” serie is of een nieuwsuitzending, denk ik, wat is hiervan waar en wat niet?

Elke keer ben ik er mij van bewust dat ik op elk willekeurig moment een poging gedaan kan worden om mijn mening te beïnvloeden.

Zit jij ook zo naar de televisie te kijken?

Bewust van dit fenomeen?

wereld nieuws

Fake News, Fake Reporters, Staged News, Blatant Omissions, Political Spins, War Propaganda and More!

10 – 0:53 – The Parking Lot Report
9 – 1:26 – The FEMA Script
8 – 2:19 – Gulf War – Charles Jaco
7 – 5:06 – Gulf War – Incubator Babies
6 – 7:34 – Iraq War Script Exposed
5 – 9:57 – Iraq Script Goes Global
4 – 11:15 – Ignore Ron Paul Script
3 – 16:06 – Building 7 Script
2 – 17:36 – The Bin Laden Script
1 – 23:25 – The Bahrain Script

Gaat de openbaring beginnen met Kerst 2017 door de uitvoerende Executive order van Trump? Dat schreef ik op de avond voorafgaande aan de eerste Kerstdag. De media, de media zwegen over de Executiveorder van Donald J. Trump, de media, zoals altijd medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid. Waar gaat het over? Over de video hieronder vertoond, mensen op hoge posities die in situaties gebracht worden zodat men ze kan intimideren, saboteren, afpersen om precies te doen wat men van hem of haar verwacht. Zo wordt onze moderne wereld bestuurd, geregeerd, gemanipuleerd. Wees daarvan bewust als je TV kijkt, als je ergens iets leest in de media, als je gaat stemmen op onze volksvertegenwoordigers. De onderstaande video heeft alles te meken met de recente Executive order van Trump Wat betekent het dus dat de media nu zwijgen …. trek je conclussie! – HM