Stof tot nadenken: the Corbett Report


Alternatieve nieuws media

james corbett Stof tot nadenken

The Corbett Report is al geruime tijd uitgegroeid tot een van mijn favoriete informatie website. Alternatieve media die je aanzetten om ook eens zelfstandig na te denken over wereldzaken door het aandragen van inzichten en feiten materiaal die de reguliere media uit de weg gaan of verzwijgen. Op deze pagina vindt je een collage YouTube video’s.

the Corbett Report alternatieve media

the corbett report youtube playlist

The Corbett Report is an independent, listener-supported alternative news source. It operates on the principle of open source intelligence and provides podcasts, interviews, articles and videos about breaking news and important issues from 9/11 Truth and false flag terror to the Big Brother police state, eugenics, geopolitics, the central banking fraud and more. — James Corbett

Lees ook:
Social engineering” of-te-wel: psychologische manipulatie.

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer