#Stemzeweg de lokale verkiezingen als afstraffing voor landelijke politiek


hastag stemzeweg #Stemzeweg de lokale verkiezingen als afstraffing voor landelijke politiek

#Stemzeweg kan inderdaad zeer effectief ingezet gaan worden als totale afstraffing van het landelijke politieke beleid, het mismanagement van Nederland. Ben je eigenlijk niet zo politiek actief maar het wel totaal oneens met de gang van zaken? Dan is dit je kans om eens wat zaken recht te zetten. #Stemzeweg

locale verkiezingen stemzeweg

Het is toch van den zotte dat, als we eindelijk eens inspraak krijgen met het referendum dat dit genegeerd wordt en nu zelfs afgeschaft.

Het referendum over de sleepwet wordt natuurlijk niet opgevolgd door de regerende partijen. Dan kunnen wij wel in de lokale verkiezingen deze partijen duidelijk maken hoe WIJ over de politiek denken door ze lokaal totaal van de kaart te vegen. #Stemlokaal #Stemzeweg

Twee vliegen in een klap, een hoge opkomst voor het sleepwet nep referendum maakt wel duidelijk dat wij het beleid in Den Haag minachten. Ik kan tenminste die Haagse bende wel uitkotsen om het maar even recht door zee uit te spreken.

De donorwet, ook al zo’n gedrocht werd nog steeds niet in de staatscourant gepubliceerd, bang voor alweer een referendum. Het moet immers niet gekker worden anders zouden de burgers immers het idee kunnen krijgen dat ze net als in Zwitserland in een echte democratie terecht zijn gekomen!! De donorwet met de overheid als eigenaar van jouw lichaam.

En die arme mensen die pech hebben gehad en nu een nieuw onderdeel willen krijgen om nog wat jaartjes als medicijnen bom tegen de afstoting door het leven willen gaan hebben wat mij betreft dikke pech gehad. We zijn al jaren in de weer om mensen te leren hoe ze gezond kunnen leven, pfff best wel lastig dat gezond eten, ik ben geen konijn met al die groenten etc, etc. Als je geluk hebt komen er wat onderdelen beschikbaar voor je van oude medelijdende mensen of van argeloze medeburgers die zich vergeten zijn af te melden. Maar of jij dan de beste organen krijgt is nog maar de vraag want toevallig is er ook nog een levendige internationale handel in donororganen. Vele nog in leven zijnde mensen zullen leeggeroofd worden want de internationale orgaan handel is big business aan het worden.

Zo proberen ministers met Halbe waarheden hele leugens te verkopen, alleen maar omdat het binnen de strategie past om hoe dan ook Rusland en Poetin zwart te maken. Het ultieme doel is de Bilderberg strategie uit te voeren om een oorlog te ontketenen met de Russen, iets waar ook de MH17 aanslag in paste waar nu de onderste steen ook de onderste steen zal moeten blijven als het aan ‘mijnheer’ Rutte ligt.

De politiek verlaagd zich meer en meer van inhoudelijke debatten naar het onder de gordel bashen van politici waar ze het debat niet kunnen winnen. Het is nog niet lang geleden dat zo een toekomstige minister president werd vermoord. Verachtelijk misselijk makend #StemZeWeg !!

Beste medestemmers gaan jullie er trots op wat er in de politieke hoofdstad ten toon gespreid wordt? Zijn jullie echt al hersendood ?

En zo zijn er nog wel meer zaakjes waar je je ongenoegen kenbaar kan maken ten aanzien van de landelijke ‘bestuurders’, ‘graaiers’, inspraak minachtende zelf verrijkende geschonken appartement bewonende politici. Jippie ik kan weer gaan stemmen #StemZeWeg

P.S. Vertegenwoordig je soms een partij waarvan een of meerdere kopstukken de Bilderberg meeting in het Duitse Dresden bijgewoond hebben in 2016 dan is de kans levendig aanwezig dat je nog dit jaar voor een zeer onaangename verrassing komt te staan. Ik durf al wel een voorschot te geven op de volgende landelijke verkiezingen als de oude politieke macht de grootste afstraffing ooit gaat krijgen door geschokte burgers.

— Henk Mutsaers