Stem jij ook op … Jezelf … op 15 maart, … huh?


stem op jezelf We gaan stemmen, er volgt een compromis, een samenwerkingsverband en over vier jaar mag je weer een keer komen opdagen. Dan gaat hetzelfde spelletje weer van voor-af-aan van start. Dat zou toch anders moeten kunnen net als in Zwitserland waar je vier keer per jaar je stem mag laten horen via een referendum.

De betrokkenheid bij de politiek is in Zwitserland in ieder geval een stuk groter. Wel is duidelijk dat politici de taal van het volk moeten spreken om die betrokkenheid bij alle zaken duidelijk te communiceren, onbegrip vertaald zich gelijk in een lagere opkomst bij een stemming.

stemmen dat doe je toch op jezelf
Het bindende referendum is dus vooral stemmen voor jezelf.
Jezelf een stem geven als het er echt op aan komt.

Waarom vindt ik dat zo belangrijk?

En waarom wil ik nooit meer op de zittende politici stemmen?

Stemmen is een goedkeuring van het beleid uit het verleden, … toch?

Wat is “mijn” ervaring over dat gevoerde beleid. Ik kijk niet naar die kleine zaken die mij persoonlijk voordeel op kunnen leveren, de lokkertjes. Ik kijk naar het grote plaatje en kan bijzonder slecht tegen onrecht.

Wie zijn onze bondgenoten die alle steun krijgen van onze politici. Is dat niet het land dat oorlogvoeren als grootste industrie heeft ontwikkeld? Onderschrijf jij dat beleid door je stem, … weg te geven?

Nog erger is de directe oorlogvoering tegen de eigen bevolking. Chemtrails, jaren lang een samenzweringstheorie maar sinds het rapport van de Amerikaanse overheid; “Owning the weather by 2025” is het gedaan met dat fabeltje. De vergiftiging van de mensheid vindt op grote schaal plaats en de eerste experimenten vonden al in 1954 plaats. Dit alles dus met volledige consensus van de politiek. … verderfelijk!

Voor de bewuste kiezer, ga eens op zoek naar een dubbelblind onderzoek naar de werkzaamheid van vaccinaties. Succes met je zoektocht en laat het me weten als je ooit iets vindt. De onderzoeken bestaan wel, maar niet gedaan door de industrie of de overheid. Deze alternatieve onderzoeken worden echter ontkend en verborgen gehouden voor de massa. Of zoek eens naar de video “Lethal Injection. The story of vaccination” op YouTube. Best benieuwd of je nu je kinderen nog alleen durft te laten in een ziekenhuis? En de politiek, die ondersteunen deze praktijken actief.

In 2007 was ik bij een lezing van Dr Robert Verkerk, hij toonde een onderzoek gepubliceerd in het British Medical Journal. Wist je dat slechts 11% van alle medicijnen dubbelblind bewezen altijd doen wat er in de bijsluiter staat. Bij 51% weet de dokter totaal niet wat er gaat gebeuren. Medische studies betrouwbaar? Op 22-02-2014 kwam dit heugelijke feit in het NOS journaal. Die zelfde week bij RTL late night. 17.000 medicijndoden per jaar in Nederland en wat deed de politiek om ons te beschermen, wij, … de proefkonijnen?

En dan hebben we nog een farmaceutisch heet hangijzer in het vuur waar ik mij zeer kwaad om kan maken. Het bewust vernietigen van menselijk leven. Ik heb het dan over het volpompen van kanker patiënten met chemotherapie. Een zeer pijnlijk onderwerp, want we kennen al deze mensen maar al te persoonlijk. Maar kanker is nog nooit genezen door deze “therapie” dat wijst het grootste onderzoek ooit gedaan uit. ( Dr. Ulrich Abel ) Het boek; “The Truth about Cancer” (gelezen) doet verslag van 131 artsen die een succes score hebben van 80% tot wel 100% hebben. Afhankelijk of de mensen gelijk de weg weten te vinden of al bijna half dood het licht hebben gezien? Waarom mogen de farmaceuten hier gewoon mee door gaan heren politici?

Over de leugens van de Global Warming, ons illegale piramide geldsysteem, de vluchtelingen crisis en de ware reden daarvoor, … daar wil ik het nu nog niet eens over hebben.

Ik mag hopen dat deze zaken allen net zo belangrijk voor jullie zijn als dat ze dat voor mij zijn. Ik doe mijn onderzoek al meer als 17 jaar. Weg van alle nep nieuws mainstream media en ben van de ene verbazing in de andere gevallen. Ongelovig, nee dat kan niet waar zijn. De overheid die ons regelrecht voorliegt zoals met 9/11, waar het betoog van Dr. Judy Wood een diepe indruk maakte. Haar boek; “Where did the towers go” (gelezen) maakte alles meer dan duidelijk.

Duidelijk voor mij is ook dat stemmen op de zittende politici hoogverraad zijn aan “mijn” normen en waarden. Deze normen en waarden zijn echter niet van dezelfde orde als mijn medestemmers die over deze zaken helaas maar al te vaak onwetend of ongelovig zijn. Dat kan ik echter wel begrijpen. Ik heb ook de tijd meegemaakt dat ik er nog niet eens over durfde te spreken, onzeker over mijn gedachten en ontdekkingen.

Het is echter tijd om je uit te spreken, een standpunt in te nemen voordat het net zich sluit en je spijt krijgt dat je je stem niet verheven hebt, … toen het nog kon.

— Henk Mutsaers

DIRECTE DEMOCRATIE IN DE ZWITSERSE POLITIEK

Daarom stem ik: Forum voor Democratie

Ontdek het verschil tussen de EU en Zwitserland, kijk alleen eens naar het minimumloon … bekijk de video.