Stad van de dageraad “City of the Dawn”


dageraad In het begin schreef ik de verhalen op deze site alleen of ik maakte een vertaling. Gedurende de jaren waren er bijdragen van anderen.

Gisteren kreeg ik een mail uit Frankrijk; “Het is alsof je schrijft over mezelf!” en, “Ik voel me begrepen en heb alle begrip voor jou!”. Vandaag kreeg ik deze video van Ellis … City of the Dawn

dageraad

“City of the Dawn,” a documentary film produced by New Momentum for Human Unity, explores Auroville, an experimental city in southern India created to realize what is possible when people live together in a community beyond the boundaries of nation, religion, race, politics, money — all that separates and divides. Here, citizens from 40 nations attempt to live lives of selfless service, dedicated to the pursuit of human unity.