Staan wij aan de vooravond van een nieuwe Amerikaanse (wereldwijde) (R)evolutie ?


de nieuwe revolutie Staan wij aan de vooravond van een nieuwe Amerikaanse (wereldwijde) (R)evolutie ?  Hou je mond, consumeer en ga dood. Dat is de wereld waarin wij vandaag leven in een enkele zin. De mensen achter de alternatieve media vragen zich vertwijfeld af of 82% inderdaad nog steeds is samen te vatten in: Een diepe coma toestand waarin ze leven. Onbewust van wat er zich voltrekt in de grote boze onzichtbare Deep State wereld? Maar is dat wel zo, hebben deze mensen niet geleerd aan massa om hun gevoelens voor zich te houden?

revolutie

Maar wees vooral bang om iets te zeggen en te delen.

Veertien jaar geleden toen de ondergrondse wereld zich met 9/11 in nieuwe facetten aan mij toonde durfde ik dat nieuws ook nog niet gelijk met iedereen te delen. Ja 9/11 is al bijna 17 jaar geleden en ik was in Amerika op het moment dat het gebeurde (grotere impact) maar ik begon pas drie jaar nadien de leugens te doorzien dank zij de voorlichting in de alternatieve media. En ja elke ontdekking daarna gaf wel-eens-waar het gevoel van ‘nee dat kan toch ook niet waar zijn’, maar het delen ging een stuk gemakkelijker. Niet zomaar even delen via de sociale media maar zelf artikelen schrijven op mijn website zodat het een blijvende impact zou krijgen en niet zo vluchtig als de waan van de dag op Facebook en Twitter. Vooral deze laatste twee media hebben nu geen enkel nut meer met de geautomatiseerde beperkingen in de mogelijkheden van meningsuiting kortweg censuur.

Wat zullen anderen wel van mij denken; “ALS IK DIT DEEL ?”

Dat is waarom het gaat. Je bent nog maar amper zeker van jezelf hoe je al dat nieuws een plaatsje gaat geven en weet ook nog niet goed uit te leggen wat te zeggen bij de vragen die je oproept bij de ander.

Dit psychologische spel wordt zeer geraffineerd gespeeld maar is nu zeer duidelijk zichtbaar bij de negerzoen, zwarte Piet, blanke man, genderneutraal etc discussie. Je wordt beperkt in je woordkeuze en daarmee ook letterlijk beperkt in je gedachten. Maar die gedachten beperken mensen al vele jaren samen gevat in een enkel woord; “ANGST”. “Wat zullen mijn zakencontacten / relaties, vrienden, familie wel niet van mij denken als ik dit deel?”

Gefeliciteerd, ze denken toch al van alles over je. Maar wil jij eigenlijk wel werken / leveren aan bedrijven die je op de belangrijkste zaken van JOUW leven menen te kunnen beoordelen. Waar sta jij voor? Of deel je alleen maar om in een goed daglicht te kunnen staan? En stop je alle duistere zaakjes liever ver weg, hou je die strikt voor jezelf?

Wil je zelf LEVEN in het licht of je blijven (ver)schuilen in de duisternis ?

second american revolution

Ben je daarmee niet d? perfecte wereldburger die de Deep State graag ziet:
“Hou je mond, consumeer en ga dood” (?)

Is de 82% monddood gemaakte Nederlanders niet het perfecte voorbeeld van die situatie?

We hebben echter hoop dat bij het eerste schaap dat over de dam komt de rest ook gaat volgen. Voorlopig blijft het nog even spreken in termen van schapen. Immers bij de dokter nemen ze ook nog steeds braaf hun chemische medicijntjes, zwaar giftige niet werkende vaccinaties en dodelijke chemotherapie. Het zal ruw ontwaken worden de komende weken, maanden, jaren.

De revolutie vindt namelijk NU reeds plaats, ontketend in het Amerika van Donald Trump. Trump afgeschilderd als een losgeslagen projectiel in de oude media.

Hoe lang duurt het nog voordat de sponsores, de grote adverteerders hun vingers noodgedwongen zullen aftrekken van hun geld donaties aan de MSM media (?) Gelukkig liggen de baantjes weer voor het opscheppen in de bouw en kunnen de voormalige hoernalisten daar weer (vooral) anoniem terecht. Een bouwsteiger is best gevaarlijk en de bouwvakker steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. De ergste schade die ze daar bij zichzelf aan kunnen richten is een welgemikte slag op hun duim.

? Henk Mutsaers

Lees ook: Leer mij niet wat ik moet denken, …

John Judge predicted the future in 1993
FALSE FLAG TERRORISM AND THE STRATEGY OF TENSION

“WE’RE THEIR REAL ENEMY”