Rudy Giuliani: “Geloof niet wat ik op TV zeg”. Je ogen en oren zijn onbetrouwbaar?


Rudy Guiliani Deze week kwam Rudy Giuliani de voormalige burgemeester van New York tijdens de 9/11 periode met een opmerkelijke uitspraak. Hij bekende op de hoogte te zijn met de Pizzagate zaak, maar nog belangrijker. “Vertrouw niets wat ik vertel op TV, ‘men’ kan mij technisch alles ‘laten’ vertellen wat ‘ze’ willen”. Met andere woorden, het medium TV is onbetrouwbaar voor je zintuigen, je ogen en oren!

oud burgemeester 9/11 van New York
Je ogen en oren zijn onbetrouwbaar?

De wereld is al sinds de zaak van Marc Dutroux aan het licht kwam in de ban van pedofilie netwerken, kindermoorden en satanische rituelen. De ene na de andere zaak is sindsdien aan het licht gekomen van deze zieke praktijken die hun vertakkingen hebben tot in de allerhoogste kringen. Het meest recente schandaal dat aan het licht kwam gedurende de Amerikaanse verkiezingen via de Wiki email openbaringen staat nu bekend onder de naam “Pizzagate”.

Deze week berichte Rudy Giuliani hierover via zijn Twitter account dat daarna diezelfde dag nog afgesloten werd. Vandaag, eerste kerstdag was het weer online. https://twitter.com/rudygiuliani

oude twitter account Rudy Giulinao
Oude twitter account Rudy Giuliani

nieuwe twitter account Rudy Giuliani
Nieuwe twitter account Rudy Giuliani

Rudy Giuliani geeft toe kennis te hebben van de kinder seks en offer ring [Admits Knowledge of Child Sex & Sacrifice Ring]. Hij komt op 20 december met onderstaande statement / bekentenis. Schuldgevoel, gewetensproblemen, wellicht bang voor komende onthullingen (?). We kunnen daar terecht vraagtekens bij zetten.

bekentenis Rudy Giuliani

chemtrailsVele hooggeplaatste officials, politici, personen in koninklijke kringen moeten vrezen voor hun toekomst, ze waren getuige of namen deel aan vreselijke gebeurtenissen / rituelen en werden daarmee chanteerbaar. De media voelen dat hun macht tanende is en hebben de strijd met de alternatieve media reeds verloren. Ze voeren een strijd op leven en dood en dat is dan ook de reden van de Nep Nieuws campagne tegen de alternatieve media groot en klein. Het zijn de journalisten die de MSM de rug toegekeerd hebben en de burger journalisten / bloggers die het echte nieuws brengen. Met de komende instorting en bekentenissen van mensen als Rudy Giuliani zullen mensen de oude MSM machtsstructuren de rug toekeren als gevolg van het instorten van het vertrouwen.

haaarp

Met deze twee foto’s is op eenvoudige wijze een nieuwe NEP realiteit neer te zetten via fotoshop. Dit zelfde is ook te realiseren met live TV beelden.

Wat in dit artikel de boodschap is;

“We kunnen en mogen de traditionele MSM media totaal niet meer vertrouwen. Met het geschreven woord wordt in de gehele geschiedenis al een loopje genomen. Met de fotografie kan tegenwoordig elke amateur de gewenste resultaten na een paar uurtjes oefenen neerzetten. Met de moderne technieken is het op TV mogelijk in realtime de gezichtsuitdrukkingen en de stem dusdanig te bewerken dat men iedereen alles kan laten zeggen wat ‘men’ wil.

Het vertrouwen op je eigen zintuigen, ogen en oren is dus niet meer mogelijk!

Wat moeten we nu met zo’n boodschap, en uitgerekend op eerste Kerstdag? De waarheid kun je niet wegstoppen. Er zijn teveel mensen die dagelijks hiervan het slachtoffer zijn / worden. Vanochtend zag ik hierover nog een mooie bijdrage van Juglen Zwaan:

We mogen verschillende religies hebben, verschillende talen spreken, verschillende kleuren, maar we behoren allemaal tot één menselijk ras.
Kofi Annan