Robert David Steele: Het omver werpen van de geheime regering (the Deep State)

David Robert Steele het vernietigen van de geheime regering Robert David Steele: Het omver werpen van de geheime regering (the Deep State) update 31-12  “Heden ten dage is de CIA de Amerikaanse geheime inlichtingendienst een gereedschap van de Deep State, dat laatste moet gaan veranderen. President Trump heeft nu toegang tot alle data van de CIA, alle telefoongesprekken en verzonden emails van iedereen van belang over de laatste tien jaar en kan daarop gaan acteren. Alle data van de top elites pedofielen en hun criminele activiteiten”.

Een beknopt transcript van de Video:
Robert David Steele – Taking Down the Deep State

David Robert Steele living in balance

De #Metoo campagne zal later gezien worden als een afleidingsmanoeuvre om de misdaden tegen de mensheid begaan door de Deep State weg te houden uit het nieuws. Ja de #Metoo gebeurtenissen hebben plaatsgevonden maar zijn slechts peuleschilletjes van de inmens grote misdaden die men nu probeert te verbloemen. Mensen zullen geschokt zijn tot in de kern als aan het licht gaat komen wie er allemaal kennis van had en deelgenomen heeft aan dit meedogenloze netwerk van pedofilie en rituele satanische moorden. — HM

Robert; “De wereldbevolking zal van A tot Z op de hoogte worden gebracht van deze zaken. door een internationaal tribunaal. Ik ondersteun het onderzoek naar pedofilie omdat dit de snelste manier is om een mes te steken in het hart van de geheime regering de Deep State. John Podesta is gek want dankzij hem heeft Pizzagate de deur geopend. Laat duidelijk zijn dat er miljoenen kinderen verdwijnen wereldwijd in deze netwerken. We praten over 20.000 kinderen per dag, 8 miljoen per jaar! In alle lagen van bestuur, in alle lagen van macht vinden deze duistere zaken plaats. De meeste kinderen sterven binnen twee jaar na te zijn gekidnapt. En alle gerechtsorganen wereldwijd sluiten hun ogen, omdat … ze zelf die in dezelfde beerput zitten. Net als de Clintons, de Obama’s, the Bushes en noem ze maar op”.

De wereld Beerput #pedofilie

Wat moeten we van Donald Trump denken?

[22.30 min] Robert; “Trump is een disrupter [verstoring teweeg brengen] Ik schreef onderander de 19 delige Trump Revolutie serie. Ik denk dan ook dat Trump succesvol kan zijn in het vernietigen van de Deep State. In onze doelstelling zit onder andere om twitter te vernietigen, ook Facebook, Google en YouTube zullen moeten verdwijnen. We moeten het post Google internet gaan creëren. Rusland heeft al verklaard om in augustus 2018 het post westerse internet te lanceren om een einde te maken aan de #GoogleGestapo”.

[26.40 min] “Het publiek heeft het recht om te weten wat de kopstukken hebben uitgevreten zoals George W Bush and Dick Cheney en liefst nog voor beiden sterven. Deze beiden waren de meest slechte mensen op deze planeet. We zullen zien dat [Robert noemt de namen van vele kopstukken] alleen al tegen het licht worden gehouden voor de cover up van deze criminelen. En … al die vooraanstaande media die deze zaken onder pet houden”.

[29.10 min] “Wij [Amerika] moeten stoppen met oorlogen over de gehele wereld, we moeten alle militaire bases over de wereld sluiten, al die bases zijn waterlelies voor het ontvoeren van kinderen, het smokkelen van drugs, wapens, goud en geld. Onze militaire bases hebben totaal niets te doen met nationale zekerheid. Ze zijn onderdeel van het CIA smokkel netwerk”.

Vraag: “Hoe zit dat nu eigenlijk als Trump dikke vriendjes politiek lijkt te bedrijven met Putin en Netanyahu?”

David; “Ik weet het ook niet hoe dat precies zit. Maar Donald Trump is een van de streetwise personen [possessing the skills and attitudes necessary to survive in a difficult or dangerous situation or environment] die we hebben gehad in the Whitehouse. Hij is een straatvechter, hij moet de maffia en de mosad bevechten. Ik denk dat de enige mensen die hij kan vertrouwen zijn tegenhangers zijn in Rusland en China. Ik denk dan ook dat zij met elkaar afgesproken hebben de vrede te bewaren en te bewaken.

[33.00 min] Om Amerika groot te houden in de wereld is samenwerking essentieel en een backup van het Amerikaanse volk om zo een hefboomwerking te verkrijgen om de Federal reserve te nationaliseren, de wereldwijde militaire bases te sluiten, de overheid met de helft verminderen en meer. Maar vooral de helft van de Amerikanen die nu in armoede leven weer een menswaardige toekomst verschaffen. Wij hebben een bevolking waarvan 50% niet opgeleid zijn, arm zijn en te zwaar. En dat is zo tot stand gekomen “by design”. Het zijn de 99% die aan de basis moeten staan om Amerika weer groot te maken”.

[35.00 min] Vraag; “Hoe zit het met de petro dollar en de economie die op een ravijn af lijkt te stevenen? En een land als China die mensenrechten aan hun laars lappen.”

[37.00 min]David: “Ik ben opgegroeid in Vietnam en later in het leven leerde ik dat de CIA en Amerika de slechteriken waren. Wij zijn nu aan het einde van de Westerse economie waar 50% winst was en 50% verspilling. Alles wat ik zou willen is dat Trump, Putin en Xi Jinping een open source international netwerk creëren. Het gaat erom hoe we een opbloeiende economie hebben voor slechts 10% van de kosten die we nu hebben.

Het westerse economische model is ingestort en niet meer houdbaar.

David; “Texas verdient de prijs om als hydroponics voedingsindustrie Monsanto te vernietigen.

Ik support dat systeem omdat ik vooral gezien heb dat je op een kleine oppervlakte meer mensen kan voeden. De hele overheid heeft met hun regulering vele bestaande systemen onrendabel gemaakt met hun over regulering. We moeten weer terug keren naar een lokaal niveau, een lokale economie. Lokale belastingen en een sterke inbinden van de macht van de landelijke overheid.

[43.00 min] #UNRIG | 2nd American Revolution [unrig = aftakelen]
De tweede Amerikaans revolutie met als doelstelling: “Verkiezingshervorming om onafhankelijkheid te bereiken vanuit de diepe staat en de tweestaten-tirannie die de diepe staat mogelijk maakt”.

[46.00 min] Robert; ” Ik ben een grote fan van lokaal zelfbestuur”.

“Alle top down bestuursorganisaties zijn verspilde tijd en geld. United Nations, Club van Rome etc, etc. Ik kan niet spreken voor Trump maar alleen maar raden. Vanaf de dag dat hij per ongeluk verkozen werd als president heeft hij moeten voorkomen dat hij vermoord zou worden. Proberen om te gaan met het krachtenveld waar hij mee te maken kreeg. Ik heb het gevoel dat Trump het systeem bespeeld op de meest krachtige manier mogelijk. We hebben hem de ingang gegeven tot de NSA database om alle gegevens tot zich te nemen over pedofilie en alles criminelen te beginnen met Goldman Sachs. Goldman Sachs hebben namelijk 9 pionnen in het Wittehuis en dat moet veranderen.

quote David Robert Steel

We komen bij “The Ides of March“, een lente waarin Trump de Deep State kan vernietigen, het Wittehuis kan schoonvegen en meer waaronder de pers het Wittehuis uitsmijten. Het is ondenkbaar nog een enkele vierkante meter op te offeren aan deze scambags. Trump dient een Trump channel te openen en de gehele pers op een zijspoor te zetten.

Trump dient een grote verandering door te voeren met zijn Trump Channel, hij moet niet alleen met het publiek kunnen communiceren maar hij dient ze tevens te kunnen horen. Het dient een twee weg kanaal te worden. Trump kan de allereerste president worden die op deze manier een totale directe democratie kan invoeren.

robertdavidsteele.com

Tweede video toegevoegd 31-12-2017