Politieke Besluiten Nu Wetenschappelijk Onderzocht


mijn politieke state of mind Stemmen heeft geen enkele zin als je geen dure lobbygroep kan betalen, dat is nu onderzocht in de Verenigde Staten en wetenschappelijk bewezen. En denk maar niet dat ‘wij” het hier in de onze democratuur ook maar een haartje beter doen in kikkerlandje NL en al zeker niet in de totale dictatuur genaamd de EU ook wel eens een Europeese gemeenschap of de Europese “samen”leving genoemd.

De laatste kans voor het Forum voor Democratie

Het raadgevende referendum wordt afgeschaft door onze huidige dictators die doodsbang zijn dat wij het volk ook maar een grammetje democratie zouden kunnen verwerven en keer op keer sinds 2005 hebben ze ondervonden dat het medium referendum steeds weer een spaak in “de politieke plannen” stak waardoor ze in de shit kwamen te zitten waarvan het Oekraine kattebelletje het laatste dieptepunt vormde.

waar moet jij op stemmen als je verandering wilt

Ik schreef al eerder dat het Forum van Democratie met hoog in het vaandel het invoeren van een Referendum wet de laatste reddings mogelijkheid voor het begrip democratie zouden kunnen vormen. Zouden kunnen … want het huidige FvD stemgedrag vraagt om veel duidelijke antwoorden en verklaringen. Van mij krijgen ze nog slechts een laatste kans. Hier is mijn idee. FvD staat nu in de peilingen op een enorme winst prognose maar met de huidige politieke dictatuur wind zal het na de eerstvolgende verkiezingen weer gewoon onderhandelen worden. In dat laatste heb ik al lang geen enkel vertrouwen meer. De oplossing zal een alles verpletterende overwinning moeten zijn!

De oplossing voor het HERSTELLEN van de DEMOCRATIE zal een alles verpletterende overwinning moeten zijn voor het Forum van Democratie. Ik stel dan ook voor dat de volgende verkiezingscampagne zal zijn in de vorm van een Do or Die campagne. Het FvD wordt met een alles overwinnende campagne gesteund met de invoering van het Referendum, … en maken vooraf bekend dat ze bij het uitblijven van deze massale steun zichzelf gelijk na de verkiezingen zullen OPHEFFEN !! DO or DIE
Learn more at http://Represent.Us/TheProblem,
and go to https://represent.us/TheSolution
to see our plan and join the Anti-Corruption Movement.


Als je de link aanklikt van de video die gepromoot wordt in de video
zegt vriend YouTube (#GoogleGestapo) Be careful! This site may be harmful.
forum voor democratie Forum voor Democratie een illusie armer
Voor de verkiezingen hebben we op deze site en via dotcom.radio enthousiast campagne gevoerd voor Thierry Baudet (FvD) alleen al het idee van stemmen per Referendum sprak ons enorm aan. Ook zijn optredens in de tweede kamer, wellicht, wat onwennig, deden onze harten spreken. Nu we echter zijn ware actiepunten bekijken zakt ons de moet in de schoenen, vervaagt onze hoop weer net als bij al die andere partijen. directe democratie Directe Democratie – De Referendum App op je telefoon

Dit is het meest simpele idee dat we kunnen gaan doorvoeren: Directe Democratie.

Het is niet meer als de verbetering van het Zwitserse systeem van stemmen per referendum. Geen referendum houden bij minimaal 40.000 stemmen … maar een app op je telefoon die vraagt bij elk onderwerp om JOUW persoonlijke mening. lees verder

Referendum: Wellicht een baanbrekend idee om …
Een paar daagjes wachten om de gedachten eens op goed een rijtje te zetten over wat er nu gebeurd is met het referendum over de Oekraïne. De reacties peilen in de politiek, wat ze erover te zeggen hebben en ook een radicaal idee hoe het referendum nog beter inzetbaar zou kunnen … of moeten worden. Bij een opkomst van 51 procent, een meerderheid van stemmen, zou een referendum altijd bindend moeten zijn. lees verder


Democratie is: Politici mogen valsspelen
Ik ben bang dat veel mensen nog de hoop hebben dat hun stem telt? Dat ze wel moeten anders zou ‚hun stem verloren gaan’ zo denkt men, iets dat pertinent niet waar is. Als je geen enkele politieke stroming kunt vinden die de voor — jou — belangrijkste punten negeert dan is een stem uitbrengen zelfs het oude systeem in stand houden. Dan stem je dus tegen je eigen overtuiging!

In de muziek dienen instrumenten gestemd te worden zodat er in het geheel geen valse noten klinken. Slechts een enkel vals instrument kan de prestatie van het geheel teniet doen. Bij het uitbrengen van een politieke stem wordt er in feite maar een beetje chaos gecreëerd. Er mogen gerust heel veel valse instrumenten bij zitten als er in grote lijnen maar een vooropgesteld doel bereikt kan worden. lees verder


Stem jij voor de democratie met NEE ?
Al een aantal jaren roep ik; “Als ik ooit nog eens zal gaan stemmen is het per referendum”. En hoewel ik niet gedacht had dat dit er ooit nog eens van zou gaan komen is het nu zo ver. Ik mag gaan stemmen ! Ik heb mij al vele jaren geleden geschaard onder de bewuste burgers en weiger dan ook te stemmen op mensen die zich op een lijn bevinden met de mafia. Ik hoop dan ook dat er politiek bloed gaat vloeien in Nederland … (helaas) lees verder


Weet jij wel wat de partij heeft gestemd op de voorstellen in de praktijk?
— Henk Mutsaers