Politici in Californie worden mogelijk gedwongen om sponsor badges te dragen net zoals auto coureurs.

politici met sponsor badges Wat eens begon als een grap zou binnenkort de realiteit kunnen worden voor politici in California. Populair op de sociale en politieke media sites waar dit besmettelijke informatiepatroon vandaan komt, waar mensen vragen aan hun politici om net als autocoureur en andere topsporters sponsor badges te gaan dragen bij elke openbare vertoning. Niemand nam dit echter serieus, … tot nu.

Politicians in California May Soon be Forced to Wear Corporate Sponsor Patches Like Nascar Drivers

Corruptie is een heet onderwerp overal in de wereld en politici zijn geen uitzondering waar politieke campagnes niet zonder financieel steun kunnen. Transparantie is geen aangeboren eigenschap in politieke kringen en bedrijven hangen hun financieel bijdragen ook niet aan de grote klok.

gedachtenvoer
Voor ondernemer John Cox uit San Diego is dit onaanvaardbaar. Als antwoord starte hij de “California is niet te koop campagne” [ California is Not For Sale campaign ], een stemming maatregel die in moet gaan voor de verkiezing van 2016 die de politici moet dwingen hoopt hij, de badges te dragen van hun top 10 sponsors elke keer als ze officieel in het openbaar verschijnen.

California’s wetgevers zouden zeer zichtbaar sponsor logo’s moeten dragen op hun kostuums, waardoor eventuele belangenconflicten voor iedereen zichtbaar zijn te zien. Bovendien zal de “California eerlijke politiek praktijk commissie” het laatste woord hebben over welke sponsor logo’s moeten worden weergegeven. Bovendien zouden deze zelfde logo’s ook verplicht kunnen worden bij de te verschijnen campagne advertenties.

lees verder bron

politieke sponsors California is niet te koop

Californie is niet te koop

Mark Rutte gesponsord door: ….