Overleden na risicovolle bmr vaccinatie

vader gevangen na risicovolle BMR vacciatie (NaturalNews) een Britse vader is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf nadat hij valselijk beschuldigd was van moord op zijn eigen dochtertje, dat naar verluidt een dag na het ontvangen van de (risicovolle) BMR-vaccinatie (Bof, Mazelen en Rubella [Rode hond]), mysterieuze verwondingen ontwikkelde aan het hoofd.

Vader veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor de ‘moord’ op zijn dochtertje, dat overleed na de BMR-vaccinatie

natural news
Door: Ethan A. Huff, stafschrijver
Vertaling: Frank Bleeker
Bron: NaturalNews

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Onderzoeksjournalist Christina Engeland meldt dat de vader in principe zijn recht om zich te verdedigen met bewijsmateriaal en getuigen werd geweigerd en in plaats daarvan alleen door de rechtbank wordt aangenomen dat hij zijn baby tot de dood toe door elkaar heeft gerammeld zonder dat er echt bewijs is om deze beweringen, of de uiteindelijke uitspraak te ondersteunen.

Christina Engeland, die als onderzoeksjournaliste over de hele wereld bekend is om haar expertise op het gebied van vaccinbijwerkingen, heeft stappen ondernomen om te proberen de vader te helpen nadat hij en zijn vrouw in het openbaar om hulp vroegen. De vader stond op dat moment al terecht voor moord en twee weken later werd hij door de rechtbank tot levenslang veroordeeld. Maar het verhaal dat geleid heeft tot zijn valse veroordeling moet worden verteld, want met voldoende publiciteit en ondersteuning kan deze vader in staat zijn tegen zijn veroordeling in beroep te gaan en zodoende wel een legitieme dag in de rechtbank beleven!

Bij kleine Amy ontwikkelt zich na de BMR-vaccinatie een grote bult op haar hoofd

Het begon allemaal in mei 2012 toen zich, een dag na het krijgen van de BMR-vaccinatie, bij het betreffende kindje, naar wie in de media wordt gerefereerd als ‘Amy’, een vreemde bult ontwikkelde op haar achterhoofd. Voor de toediening van het vaccin was kleine Amy een gezond meisje zonder bult. Darryl, Amy’s vader, bracht haar naar het ziekenhuis om de bult te laten onderzoeken, maar kon geen antwoord geven op vragen als hoe zich de bult ontwikkeld had. Dit was voor hem het begin van zijn daaropvolgende horrorverhaal.

Tijdens dit bezoek aan het ziekenhuis ontdekten artsen dat kleine Amy ook nog een beurse plek op haar been had, waarvan zij onmiddellijk, zonder dat zij daarvoor enig bewijs hadden, aannamen dat deze het resultaat was van kindermishandeling. Later werd bewezen dat deze aanname fout was, maar kleine Amy bleef last houden van plotselinge onverwachte valpartijen, een keer in de badkuip en een keer vanaf de bank. Deze laatste val resulteerde in haar dood.

Kleine Amy’s symptomen gedocumenteerd als mogelijke schadelijke bijwerkingen van BMR-vaccin

Elk van deze symptomen, de blauwe plek, de bult en de valpartijen, is wetenschappelijk gedocumenteerd als mogelijke bijwerking van vaccins; zij hadden tijdens de rechtszaak overwogen moeten worden. Maar Darryl werd, in plaats daarvan, ervan beschuldigd dat hij de kleine Amy dusdanig hard door elkaar geschud had, dat de dood daarop volgde, het zogenaamde ‘Shaken Baby Syndrome’, of SBS.

Hoewel Amy geen uitwendige verwondingen vertoonde toen zij overleed, heeft de Britse rechter die de zaak behandelde willekeurig besloten dat Darryl schuldig was aan het dood schudden van zijn dochtertje. En dankzij de incompetentie, of pure verdorvenheid van zijn eigen advocaat werd het Darryl uiteindelijk onmogelijk gemaakt, ter verdediging van zijn zaak ook maar enig bewijs te presenteren, met inbegrip van wetenschappelijke artikelen die verwijzen naar vaccinbijwerkingen die mogelijk de oorzaak zijn van de dood van zijn dochtertje.

“Blauwe plekken en gemakkelijk bloeden zijn kenmerkende symptomen van de bloedstollingsstoornis trombocytopenie – een erkende bijwerking van veel vaccins”, schrijft Dr. Viera Scheibner in een document getiteld “Shaken baby syndroom – De Vaccinatie Link“: “De eerste tekenen zijn het gemakkelijk ontstaan van blauwe plekken en bloedingen en petechiale (vlek-achtige) uitslag.”

Amy’s onverwachte valpartijen kunnen het gevolg van vaccinatieschade zijn geweest

In hetzelfde artikel vult Dr. Scheibner nog aan dat zich bij kinderen met vaccinatieschade dezelfde soort bult op het hoofd kan ontwikkelen. Dit staat bekend als een uitpuilende fontanel, die zich bij kleine Amy de dag na ontvangst van het BMR-vaccin lijkt te hebben ontwikkeld. Het is, met andere woorden, mogelijk dat kleine Amy zowel leed aan trombocytopenie als aan een uitpuilende fontanel, iets wat zowel de rechtbank als de eigen advocaat van de familie weigerde als bewijs.

Afgezien hiervan kunnen deze twee voorwaarden bij kinderen ook leiden tot ‘onverklaarbare valpartijen’ en dat is precies wat Amy herhaaldelijk overkwam voor zij overleed. Een schrikbarend hoog aantal gevaccineerde kinderen – wel zo veel als één op de driehonderdvijftig, afhankelijk van hoeveel vaccins een kind krijgt op een bepaald moment – zorgen voor de soort stuiptrekkingen die verantwoordelijk zijn voor de onverklaarbare valpartijen, een ander bewijsstuk dat door de rechtbank werd verworpen.

Engeland hoopt dat Darryl in beroep zal gaan op grond van het feit dat hij niet in staat werd gesteld zich goed te verdedigen, wat grotendeels te wijten was aan het falen van zijn eigen advocaat. Het feit dat zelfs de mogelijkheid van een verband tussen BMR en de dood van Amy door de rechtbank werd ontkend bewijst dat de hele zaak één grote fraude was!

Lees het hele verhaal over Darryl hier:
http://www.missecoglam.com

Deze zaken spelen ook in Nederland: Onterecht beschuldigd van kindermishandeling?