Ouderdom komt met gebreken .. maar niet bij mij!


ouderdom en gebreken Is dit niet een plaatje zoals we het allemaal graag zouden willen hebben.

Blaken van gezondheid, allert en (super) fit.

Ouderdom komt echter voor de meerderheid met gebreken, …. maar niet bij mij!

Daar zorg ik wel voor!

ouderdom met gebreken

Daar zorg ik wel voor!

Helaas kunnen veel mensen dit niet zeggen. Simpelweg alleen al door … kennisgebrek. Zij weten niet dat ze een schrikbarend tekort hebben aan vitamine, mineralen en andere essentiële bouwstoffen. Opnieuw … simpelweg doordat ze in slaap gesust worden door de media met de aloude leugens;

Voedingscentrum: “Door gevarieerd te eten, is de kans het grootst dat je voldoende van alle voedingsstoffen binnenkrijgt”.

“Als je voldoende en gevarieerd eet, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen” aldus het Vitamine Informatie Bureau. Het Vitamine Informatie Bureau is een voorlichtingsbureau dat objectieve en wetenschappelijk verantwoorde informatie over vitamines en mineralen geeft.

Deze zin die er bij veel mensen ingestampt is blijkt niets anders dan een dikke, DIKKE leugen.

Helaas zijn de meeste mensen maar al te goed op de hoogte met de ongemakken van het ouder worden, ze voelen zich minder sterk, hun energieniveau neemt af, afnemende geheugen capaciteit, slapeloosheid, afnemend gehoor, minder goed zien en andere senioren momentjes. De meeste mensen accepteren dit echter als een deel van het ouder worden.

Het schokkende nieuws zou echter moeten zijn dat dit geen van allen normale tekenen van het ouder worden zijn.

Meer wel dan niet zijn dit tekenen van onder andere vitamine en mineralen gebrek die zeer eenvoudig op te lossen zouden zijn indien mensen ECHTE kennis zouden verwerven over hun voedingsstatus. Waar baseren al die mensen hun gebreken op? Op alles wat ze rond zich heen ZIEN gebeuren en naar mate men ouder wordt ook ZELF gaan ervaren. Hier komen echter de KEIHARDE FEITEN.

Als je weet dat bij allerlei gezondheid testen (die zeldzaam volledig door een traditionele dokter uitgevoerd worden) schrikbarende tekorten aangetoond worden dan weet je ook dat de instanties dikke leugens verkondigen.

De meeste mensen die een vitamine en mineralen test laten uitvoeren zijn over het algemeen te vinden in de groep gezondheid bewuste consumenten. Je mag aannemen dat deze groep al bewuster leeft als gemiddeld. Toch werd er bij een intracellulaire test onder bijna 90.000 mensen vastgesteld dat allen een opname probleem hadden.

Hoeveel risico loop jij?

Bijna iedereen eet voeding die gekweekt is met gebruikmaking van kunstmest. Als je dan weet dat kunstmest slechts 11 mineralen en spoorelementen bevat terwijl met een bemesting van zeemineralen dit er 83 zijn dan wordt het ineens duidelijk dat er iets verschrikkelijk verkeerd gaat. Dit is een van de belangrijkste redenen dat 99,5% van de Westerse bevolking mineralen tekort komen. Als je bovendien weet dat wij koken heel normaal vinden terwijl boven de 48 graden Celsius ALLE enzymen in de voeding vernietigt worden die nodig zijn om vitamine te verwerken in ons lichaam dan hebben we de twee belangrijkste oorzaken van ongezondheid al boven water. (74,5% bij de intracellulaire test hadden een vitamine gebrek) Is het je al duidelijk hoeveel risico je loopt op gezondheid klachten en dat daar simpele oplossingen voor de hand liggen?

Al die ouderdomsverschijnselen als geheugenverlies, botontkalking, dementie, mentale stoornissen, chronische vermoeidheid, kanker en …. (vul maar in) …

Daar ligt in de veel gevallen één en dezelfde oorzaak aan ten grondslag!

Hoe kan het dat ik al jaren allerlei dingen doe op gezondheid gebied en nog steeds in elke test wel een tekort vertoon aan sommige vitaminen en mineralen. Nooit steeds dezelfde gebreken gelukkig, maar er is altijd wel ergens een tekort. Dit terwijl ik al zeven jaar elke dag begin met het Budwig dieet, vijf dagen per week ‘s middags een super gezonde eigen gemaakte smoothie neem en ‘s avonds warm eten met vele groenten uit de eigen biologische volkstuin. Verder zorg ik regelmatig voor ontgifting: Chlorella / Sauna / Hulda Clark Zapper.

Zie mijn persoonlijke test resultaten

Hoeveel mensen zouden er middels zo’n eenvoudige test geholpen zijn. Weer bij de les zijn, op de hoogte van hun persoonlijke voedingsstatus en met de feiten in de hand kunnen gaan werken aan een betere algemene gezondheid.

Ouderdom komt NIET met gebreken! Velen beschouwen dit echter als een vaststaand feit omdat ze daarover lezen en zelf kunnen waarnemen dat dit ook zo is. De feiten vertellen echter een heel ander verhaal. De zeven procent van de Nederlandse bevolking die het oudst worden hebben de minste ziektes en lichamelijke klachten volgens de cijfers van het CBS. Je kan je dus afvragen wat die 93 procent anders doen waardoor ze niet bij die gezonde 7 procent groep behoren? Als ik dus in contact kom met die groep van 7 procent gezonde mensen dan zie ik wat jij niet ziet!

Gezond ouder worden zonder gebreken heeft alles te maken met hoe jij in het leven staat. Positieve levens instelling, gezonde voeding nemen en vooral ongezonde rommel vermijden. Ontgiftigen, niet roken en maatregelen nemen tegen elektrosmog, gematigd bewegen en af en toe ook ongezonde dingen doen als je dat graag wil (maar wel bewust). Alles wat je doet draait immers om balans creëren.

– Henk Mutsaers

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer