#opendebeerput Amerika gaat de memo openbaren. Vandaag wordt geschiedenis geschreven!

 

#OpenDeBeerput

#opendebeerput De Wereldwijde Beerput van de NWO de Nieuwe Wereld Orde gaat zich aan de wereld openbaren. Dit worden uren, dagen, maanden en jaren waar velen onder ons op zaten te wachten. Zou het nog ooit gaan gebeuren of zou de wereld ten onder gaan aan verraad, moord en doodslag en de zo graag gewenste derde wereldoorlog? Dat was onze vrees, Nee Dus! #opendebeerput – update 11.25 uur

#opendebeerput Amerika gaat de memo openbaren. Vandaag wordt er geschiedenis geschreven!

hashtag opendebeerput
Al weken borrelde het en gisteren sprong opnieuw een van de gekookte kikkers uit de pan. FBI deputy director Andrew McCabe diende zijn ontslag aan wetende wat er te gebeuren staat. Time Is Up, de tijd is voorbij #opendebeerput.

Al weken komen we in de nieuwsmedia deze kreet tegen, #BreakingNews, elke dag en elk uur belangrijk nieuws. Behalve dan bij onze NOS, RTL en de kwaliteitskranten die ik gebruik om de kachel mee aan te steken. Bij deze kranten en omroepen werden we verrast met nietszeggende nieuws feitjes — bang om wat er komen gaat — !! [maak dus een standpunt en zeg je krant vandaag nog op]

Vanaf vandaag zullen al deze nep nieuws media in de verdediging gedwongen worden nu de beerput beetje bij beetje gedoceerd geopend gaat worden. In de verdediging omdat Internet feilloos registreer wat deze verderfelijke media allemaal beweerd hebben, voor leugens verteld of het nieuws niet publiceerden, achter hielden. Nep media betaald uit publieke middelen met mede weten van de al eveneens verderfelijke politici die in Nederland al even mede schuldig zijn als de politieke kopstukken die daar gaan vallen waaronder niet de minste als Barack Obama, Hillary en Bill Clinton, George Bush en velen in hun kielzog.

The House Intelligence Committee heeft gisteren tegen de avond besloten het veel besproken geheime document #ReleaseTheMemo vrij te geven. De oude wrange grap: Hoe herken je liegende politici? Ze bewegen hun lippen!! Daar gaat nu dus verandering in komen. Spannende dagen waarin Donald J Trump een hoofdrol speelt. Bekijk de video van Fox News

Update 11.25 uur: Vanochtend ben ik vroeg opgestaan om het nieuws te volgen en daar eventueel een stukje over te schrijven. Zoals eigenlijk verwacht was er inderdaad groot nieuws uit Amerika. Zie de FOX news video. CNN aan de andere kant vinden het zeer gevaarlijke tijden met de “gek” in het witte huis, ze moeten wel denk ik dan, ten onder gaan ze in ieder geval met 4 nominaties in de fake news top 10.

De Nederlandse media zwijgen als het graf. Sommige media komen met het nieuws dat er weer een nieuws politieke ster is opgestaan met Joe Kennedy. Maar de laatste hete berichten ? waar nog enkele gekookte kikkers proberen te ontsnappen uit de ketel ? daar durven de media zich niet aan te branden. NOS, RTL, deTelegraaf, Volkskrant, NRC, Parool, AD, NU, allen zwijgen als het graf over de hoog explosieve situatie in Amerika. Hoog explosief voor de vallende sterren waarover ze al die jaren de loftrompet over hebben afgestoken. Als onafhankelijke media hadden ze nu de loftrompet kunnen verwisselen voor een lofTrumpet. Maar het blijkt maar weer eens dat de MSM media zich te zwaar in de nesten hebben gewerkt dat ze nu niet meer kunnen omschakelen. Het worden benauwde uurtjes in de vergaderkamers, hoe gaan we dit overleven, kunnen we dit nog wel overleven?

Op dit moment zijn er meer als 13.000 sealed indictments / verzegelde aanklachten [normaal rond de 1000 stuks].

Update 30-01-2018 14.35 uur: Trump wil zijn handtekening niet zetten onder?nieuwe sancties tegen Rusland. De Amerikaanse Senaat wilde dat w?l ? zowel Republikeinen als Democraten

— Henk Mutsaers

Luister naar de input van Mark Taylor, de gebeurtenissen in de VS gaan wereldwijd impact hebben met militaire tribunaals die de WOII Neurenberg zaak doet verbleken. Update 30-01-2018 16.45 uur Morgen staat in elke krant op en via elk TV programma exact hetzelfde verhaal verteld, punt, comma exact het zelfde. Bang om ook maar een enkele fout te maken. Nieuws, … voorgekookt met slimme mind control technieken om …. de onwetenden in het donker proberen te houden, proberen, … en wellicht, … wellicht zijn wij vanaf morgen ook [tijdelijk] geen vrienden meer. Afhankelijk van jouw staat van realisme, kennis en hersenspoeling !!


Iedereen hoopt dat de komende tijd vreedzaam gaat verlopen maar er moet een einde komen aan de waanzin, aan satanisme, pedepilie, blackmail en eindeloze oorlogen. -HM
>> Die tijd is NU <<


update 18.00 uur

Vanavond tussen 20.00 en 21.00 een update op SLOG.nl radio dotcom.radio extra