Ook de vis wordt vergiftigd door Monsanto

monsanto vis vergiftiging

Buiten de wilde vis blijkt de rest van de visstand vergiftigd te worden door een zeer bekend bedrijf: Monsanto !! Gekweekte vis is een “bewerkt” voedsel soort omdat de vissen bewerkte voeding krijgen.

Je raadt nooit wat er in die bewerkte voeding zit en wat is er gebeurd met de onderzoeker die ontdekt heeft wat was er aan de hand is. Wat zit erin? Dat onderzocht een laborant / onderzoeker in Noorwegen.

Ze kwam terecht bij een stof geleverd door Monsanto. ahhhh, dat bedrijf kennen we, vergif en corruptie zijn de allereerste woorden waar ik aan moet denken.

monsanto
Wat gebeurd er met een onderzoeker die iets ontdekt wat Monsanto niet zo keus vindt? Die wordt ontslagen. Wat zat erin het droog vismeel, ethoxyquin. Een niet goedgekeurde “antioxidant” [vermeld op de container] maar in werkelijkheid een pesticide, hoe kan het ook anders. Immers Monsanto en gezondheid zijn twee woorden die niet met elkaar te ruimen vallen. Ethoxyquin (E324) is een dierlijke synthetische “antioxidant” die niet geschikt is voor menselijke consumptie. Dus het vlees van die dieren zou dan ook niet meer geschikt zijn voor menselijke consumptie toch? Voor toepassing bij vismeel zijn nooit vergunningen aangevraagd of testen uitgevoerd anders dan de ontslagen onderzoekster uit Noorwegen. Wat verder onderzoek brengt al gelijk wat maffia achtige zaken aan het licht zoals het omkopen van een minister.

Kunnen we dan haast niets meer eten? Die conclusie heb ik inderdaad al jaren geleden getrokken. Daarom neem ik persoonlijk zoveel mogelijk maatregelen.

Vis Sticks iemand?
Deze video komt uit Europa, maar hetzelfde gebeurt in de VS. In feite zijn de dingen hier (VS) veel, veel slechter omdat de normen nog lager zijn en de corruptie hoger. Vuilnis visafval – gewaardeerd tegen 15 cent per kilo – wordt omgezet in verwerkte voedsel “vis” gerechten zoals goedkope vissticks, visballetjes en gemengde gerechten die “sommige” vis bevatten.

Bottom line advies: Als u de werkelijke visfilet niet op uw bord ziet, zou u misschien vispulp eten die vroeger afval was. Een op de drie vooraf voorbereide verwerkte visgerechten is verkeerd gelabeld. Geloof het of niet – crediteer waar krediet verschuldigd is – McDonald’s Fish Fillet is gemaakt van 100% gecertificeerde door de oceaan gevangen Alaskan Pollock.