Ontwaken – ont-hersenspoelen – her-programmeren. De mening van anderen bijsturen is een vaardigheid.

Save as PDF 

herprogrammerenOntwaken – ont-hersenspoelen – her-programmeren. De mening van anderen bijsturen is een vaardigheid. Het is een geweldige tijd om in te leven, wat ik zie en ervaar is de samenwerking van de wereldbevolking om een weg te zoeken, tezamen om elkaar te helpen de Deep State, de schaduwregering te ontmantelen. Op allerlei forums en via de commentaren bij YouTube video’s wereldwijd worden ideeën gedeeld, nieuwe zoekingangen ontdekt. Nieuwe voorheen geclassificeerde documenten belicht vanuit een ander standpunt ….

 

Iedereen heeft zijn eigen expertise, iedereen heeft wel eens iets ontdekt, onthouden, puzzelstukjes die ineens blijken te passen in een groter geheel. Deze samenwerkingsverbanden van wakkere mensen vormen een krachtenveld waar de Deep Sate het tegen gaat afleggen. De gebundelde kracht van de massa. Welk puzzelstukje van “Jan met de Pet” kan een wetenschapper een Aha moment bezorgen als informatie eenmaal uitgewisseld kan worden. Zodra iemand een voor hem wellicht onbelangrijk detail op internet gaat delen kan het gevonden worden met zoekwoorden door hen die dat puzzelstukje bewust of onbewust zoeken.

herprogrammeren is een vaardigheid

Eenmaal bekend met dit fenomeen is het handig de massa te helpen met ontwaken. Op het fa(c)ts forum kwam ik deze post tegen van Tibo (thx)


“Red Pilling” is een vaardigheid … Anoniem 03/21/18 (wo) 23:11:04 [bron]

Red Pilling is letterlijke vertaald: Iemand helpen om de rode pil te nemen. [de Rode Pil: Kennis, vrijheid, tegenspoed en de brutale waarheid van de werkelijkheid]

Hier leest u hoe u dezelfde Socratische methode die Q gebruikt kan worden gebruikt voor de “Red Pilling” van uw familie, vrienden, collega’s en buren zonder uw relaties te verpesten of te worden bestempeld als een “complottheoreticus” …

Eerst en vooral: Red pilling is een PROCES, geen evenement! Het vereist geduld en behendigheid!

Vind een aantal gemeenschappelijke punten waar ze het MSM (media) -verhaal al in twijfel hebben getrokken (JFK, RFK, Oswald, John John, Clintons, Clinton Foundation, Arkancides, BHO / geboorteakte, 9/11, Building 7, geen video van het vliegtuig dat Pentagon raakt, vermist 2,3 biljoen dollar, Halliburton, getriggerde primaire verkiezingen, MSM-vooroordelen, Russische collusie, Fox News, CNN, etc.). (Voor de Nederlanders kan je de vele valse vlag aanslagen in Europa benoemen, MH17, de immigranten stroom en meer)

Zodra gemeenschappelijke grond ontdekt is, laat ze dan jou vertellen wat ze allemaal over het onderwerp hebben geleerd. Zelfs als u het niet eens bent, zeg dat dan niet.

Zodra het onderwerp volledig is onderzocht, complimenteer je hen over hun kennis en vraag je vervolgens of ze denken dat het ook verbonden is met [leeg] (een ander onderwerp / evenement / leugen waar je ze nieuwsgierig naar wilt maken).

Als ze akkoord gaan, “NIET” overspoelen met informatie die je al hebt geleerd; vraag hen om er in te duiken en af ??te spreken om er over een week of zo over te praten.

Laat ze tijdens het tweede gesprek de expert zijn om jou te leren (blijf dom spelen). Zorg ervoor dat je hen lof geeft voor hun ruimdenkendheid en moedig ze aan om te blijven leren.

Vraag hen om meer te leren over een ander onderwerp dat hiermee verband houdt en spreek af om op een vooraf bepaald tijdstip elkaar opnieuw te spreken. Laat ze u dan opnieuw voorlichten, ongeacht hoeveel u al weet over het onderwerp.

Stel veel vragen; sta hen toe om zichzelf te “verkopen” met nieuwe ideeën (mensen discussiëren nooit met hun eigen ideeën, waar ze zich onbewust “afzetten” tegen de ideeën van andere mensen).

Speel altijd dom; laat hen de expert worden.

Vraag om hun hulp “een puzzel op te lossen”; laat ze de expert zijn.

Begrijp dat hoe diepere zich iemand in het tegenovergestelde gezichtspunt verdiept, hoe verder ze in de andere richting zullen graven zodra ze wakker worden.

Als iemand een idee deelt waarvan je denkt dat het fout / onwetend is, duw het dan NIET terug; vraag: “help me om te zien wat je ziet” of “help me dat beter te begrijpen”. Hoe meer iemand probeert iets uit te leggen dat geen basis heeft, hoe hoger de kans dat ze uiteindelijk hun eigen geest zullen veranderen (wat JIJ NIET voor hen kunt doen).

Zodra iemand zin heeft in nieuwe kennis, nodig hem dan uit om zijn ideeën met een derde persoon te delen terwijl je ook aanwezig bent (hoe meer ze zichzelf zien als een mentor / leraar, hoe meer dit hun nieuwe overtuigingen versterkt).

Bespreek zo vaak mogelijk gebeurtenissen die al zijn gebeurd. Wanneer u gedwongen bent om te bespreken wat u denkt dat er in de toekomst ZEKER zou kunnen gebeuren, gebruikt u verzachtende verklaringen eerst (zie de alinea direct hierboven).

Laat het gesprek NIET veranderen in een Red vs. Blue-argument. Blijf herhalen dat er corruptie aan beide kanten van het gangpad is (wijs op het enorme aantal Republikeinse aftredens / niet actief voor herverkiezing voor zowel senatoren als leden van het congres). Houd de discussie gericht op GOED versus KWAADAARDIG! (Gebruik hier voorbeelden van dichter bij huis)

Laatste punt: HERINNER ALTIJD DAT BIJ ELK GESPREK JIJ DE OP EEN NA BESTE VERKOPER BENT! Laat ze praten, laat ze praten en moedig hun passie voor graven / ontdekken aan!

LAAT de andere persoon zien dat je de leringen van Jezus hebt omarmd door je vriendelijkheid, geduld en gebrek aan oordeel over hun ideeën. Veel plezier ermee!


P.S. laat de intervallen tussen de gesprekken niet te lang worden, niemand heeft nu een idee hoeveel tijd ons nog gegund is voor het massaal geforceerd wakker worden?

— Henk Mutsaers