NPO radio 2: Sander de Heer nog niet ontwaakt op vaccinatie gebied of .. de advocaat van de duivel?

NPO radio 2 Sander de Heer .. ontwaakt (nog niet)

gaan we weer ons eigen muziek programma samenstellen NPO radio 2 over vaccinaties …

Sander de Heer over vaccinates; “Ik neem toch aan dat de mensen in de gezondheidszorg toch precies weten wat er moet gebeuren en dat ik dat zelf niet moet gaan uitzoeken of dat wel nodig is?” Spreekt hier ….. Koning Onbenul … of de advocaat van de duivel? … en gaan we ons eigen muziekprogramma maar weer samenstellen?

NPO radio 2, moet die ook al op mijn blacklist van
radio zenders waar ik niet meer naar luister?

Sander de Heer ontwaakt
Maandagmorgen 13 april 2015 zit ik met stijgende verbazing te luisteren naar “De Ideale man in de morgen” het programma “de Heer Ontwaakt”. Sander de Heer manifesteert zich daar inderdaad als een eerste klas koning onbenul door zijn grenzeloze vertrouwen in de farmaceutische instanties op vaccinatie beleid te getuigen. Anti alu hoedjes Wendy mag zich ontpoppen als de expert in de uitzending waar ale tegen argumenten voor vaccineren vakkundig belachelijk gemaakt worden. Natuurlijk wordt er geen hoor wederhoor principe toegepast door een anti vaccinatie arts in de uitzending te halen.

Aan het woord is Sander de Heer, maar of het echt zijn eigen mening is of dat hij hier een opdracht dient te vervullen. In dat laatste geval zou hij zich ontpoppen als … advocaat van de duivel wat nog vele malen erger is als een koning onbenul en in een woord misdadig te noemen is.

Sander, ik vond je programma altijd hartstikke leuk,
maar ik luister nooit meer na die bewuste 13de!

Bovendien ga ik nog kritischer luisteren naar de collega’s van Sander en gaat bij de schaarse voorkeurtoetsen NPO radio 2 wellicht geheel verdwijnen. Als het bericht van Sander radio 2 beleid is dan nemen ze daarmee een groot risico immers, ik zie hele hordes mensen lopen en autorijden met de bekende witte oordopjes in, ten teken dat ze zelf hun muziekkeuze bepalen en niet meer afhankelijk zijn voor het radio aanbod. Even in de handleiding duiken en je kan tussen je eigen nummers gewoon de verkeersinformatie doorkrijgen. Waar hebben we de radio dan voor nodig, zeker niet om naar leugens en misinformatie te luisteren!

Koning onbenul

Volgens Sander is de farmaceutisch industrie dus volledig betrouwbaar op vaccinatie gebied, de spuit gaat er dan ook bij zijn eigen kinderen zonder bedachtzaamheid in. Maar wacht eens even, … krijgen die zelfde farmaceutische bedrijven niet met de regelmaat van de klok miljarden boetes op hun schone blazoen?

En al die andere instanties en bedrijven, … ook volledig betrouwbaar natuurlijk!
Zo kun je ook verzekeringsmaatschappijen volledig vertrouwen ondanks hier en daar wat woekerpolissen. Zo zijn onze banken ook volledig betrouwbaar ondanks een kleine crisis sinds inmiddels bijna acht jaar. Zo is onze overheid ook volledig betrouwbaar ondanks wat uitglijders van politici, een oorlogje hier en daar (sorry, oeps, vredesmissies) wat Chemtrails boven ons hoofd, een klein beetje vergif in onze voeding, een TTIP verdragje etc etc. Sander de Heer ontpopt zich werkelijk als Dé Koning Onbenul zoals hij zich manifesteert op die bewuste maandag 13 april op NPO radio 2

Op de website zijn de fragmenten van de uitzending bij de Heer Ontwaakt terug te beluisteren

Australië: Geen vaccinatie? Dan ook geen kinderbijslag.
Dat is de aanleiding van het nieuws item in de het “bewuste: programma die morgen. In de uitzending mag Wendy haar expertise laten horen en verspreekt zich al gelijk ten aanzien van de groeiende groep niet gevaccineerden, en zo herstelt zij zich snel, zo groot is die groep natuurlijk niet. Ouders die hun kinderen niet laten inenten zijn asociaal wordt in de uitzending duidelijk naar voren gebracht door een “fabulous mama” (fabelachtige moeder).

Dus als iedereen een brandverzekering heeft en drie procent (?) niet dan zijn zij een gevaar voor die anderen? Wat een onzin verhaal, die 97% zijn toch al (?) optimaal beschermd en hoeven niets meer te vrezen? Volgens (mijn) alternatieve experts zijn het juist de gevaccineerden die een gevaar vormen als verspreiders van ziektekiemen. Nu de golf van alu-hoedjes verder gaat en denken dat het een samenzwering is moeten we volgens onze fabelachtige moeder ook in Nederland maar dwangmaatregelen geen nemen om de onschuldige burgers te beschermen.

Huisarts Edwin de Vaal over het belang van inentingen
Dit had ik gemist maandagmorgen, ik had inmiddels al overgeschakeld naar een andere zender na het aanhoren van zoveel domheid / hersenspoeling. Via de herhaling bij de voorbereiding van het artikel kon ik daar nog even terloops kennis van nemen. Onze “deskundige” arts reageerde op een vraag van een luisteraar; “of je door een vaccinatie ernstig ziek kan worden of zelfs dood kan gaan”, met het antwoord, “niet bewezen”. Een heel klein beetje Google speurwerk verteld ons wel anders als wat arts Edwin de Vaal ons wil doen geloven.

Een tegengesteld bericht bereikte ons juist deze week dat er een toename is van 70% onder mannelijke artsen en tussen de 250 en 400% onder vrouwelijke artsen die zelfmoord plegen. Zouden meer en meer dokters last hebben van van ernstige schuldgevoelens voor het participeren in een medische industrie die feitelijk weinig doet om mensen te helpen?

Niet gevaccineerde kinderen blijken veel minder vaak ziek te zijn …

Weet je (nog) niet hoe de vaccinatie geschiedenis in elkaar steekt, dan mag je hier een kijkje gaan nemen op deze site. Vergeet vooral niet de vier uur durende video “Lethal Injection” te bekijken (Dodelijke Injecties). Ik heb hem samen bekeken met mijn dochter en schoonzoon zodat ik zeker weet dat ze deze informatie tot zich genomen hebben en ik mezelf nadien geen verwijten hoef te maken mochten ze zelf een andere keuze maken en ik voor de vraag kom te staan “had ik maar … als het fout loopt!”

Vaccineert u mijn kind?
Teken dan ook hier even!

Onderstaande reactie van mij op het bericht dat de Australische PM overweegt om kinderbijslag stop te zetten als mensen hun kinderen niet willen vaccineren.

Ik moet me er nog verder in verdiepen, maar ook dit heeft als oorzaak luchtvervuiling. Als dezelfde stoffen als in de vaccinaties ook in luchtvervuiling voorkomen, dan verklaart dat ook de sterfte door vaccinaties.

Het menselijk lichaam is niet meer in staat zichzelf te genezen omdat we leven in een atmosfeer die volledig verzadigd is met chemisch ultra fijnstof. Hierdoor worden kinderziekten die normaal gesproken geen enkel probleem zouden zijn nu een probleem. Omdat kinderen al verzwakt zijn bij geboorte doordat nu iedereen in de buurt van autoverkeer woont. Om te voorkomen dat men dus heel ziek wordt, eigenlijk dus door chemicaliën, moeten er nog meer chemicaliën ingespoten worden om te voorkomen dat men ziek wordt. En nu willen ze mensen dus zelfs dwingen om zich met nog meer chemicaliën te laten inspuiten. Ik weet het nu zeker: Deze wereld bestaat volgens mij geheel uit verwarde mensen. Verwarde mensen die zelfs hun eigen kinderen verkopen, zolang het maar geld oplevert. — Dick

My personal story can change the world!

08-04-2015 Nog zo’n opmerkelijk bericht in de media: Microsoft gaat autisten werven vanwege hun ongekende toewijding en kundigheid in het opsporen van fouten in de software. Gaat Microsoft deze specialisten belonen voor hun toewijding of met een honger loontje van de straat afhouden? En hoe is de connectie met Microsoft oprichter Bill Gates die een grote voorstander is van vaccinaties die … (mede) autisme veroorzaken! Is dit de kweekvijver voor het Microsoft talenten team?