Noem mij een enkele politicus die het verschil heeft gemaakt, … eentje maar …

Noem mij een enkele politicus die het verschil heeft gemaakt

Alsjeblieft … eentje maar … please?

Noem mij eens een enkele politicus die het lef heeft gehad, die vol met passie een agendapunt gemaakt heeft over al die chemische toevoegingen in onze voeding. Eentje maar … die een verschil heeft kunnen maken … in al die jaren? Eentje, … toe … want ik ken er geen!
<— welke marionettepoppen en witte boorden gaan wij hier opbergen?

temmen

Noem mij eens …

Noem mij eens een enkele politicus die chemtrails op de agenda heeft geplaatst, eentje maar, please?

Noem mij eens een enkele politicus die bewijs eiste voor het toepassen van chemotherapie?

Noem mij eens een enkele politicus die ook net als in IJsland de criminele bankiers achter tralies wil hebben?

Ja maar, … ik ken een politicus die zich druk maakte over het uitkleden van de zorg. Jippie, we hebben er een gevonden! Helaas betrof het wel de zorg om een direct familielid.

Nederland heeft sinds 2014 zijn eigen 9/11 valse vlag operatie genaamd NH17. En net als in de VS dansen ook hier de poppetjes gedwee aan hun lijntjes.

voer voor het stemvee

Steeds meer wetgeving valt nu rechtstreeks onder de dictatuur van Europa. Waarom zouden we dan hier nog de moeite nemen om op het kruimelwerk te gaan stemmen?

Door anders te gaan stemmen hoeft men boven slechts aan een ander lijntje te trekken om hetzelfde resultaat te verkrijgen. (Bilderberg) Laten we dan ook als volk duidelijk zijn dat wij deze spelletjes niet wensen. Laten we dan ook duidelijk zijn in ons stem gedrag dat we weten dat we besodemietert worden. We weten met z’n allen maar al te goed dat politici die -echt- het verschil willen maken en zich niets aantrekken van de orders van bovenaf gewoonweg vermoord worden. Men doet nog niet eens de moeite om het op een ongeluk te laten lijken. Afgemaakt worden ze! In Rusland (recent) maar ook gewoon in ons kleine landje.

Het gehele jaar hebben we het weer druk gehad met zwarte Piet en meer van die onzin terwijl er bijna 300 mensen vermoord werden (NH17), terwijl steeds meer mensen ziek worden van de chemtrails, terwijl mensen versneld het hoekje om geholpen worden door dokters met hun chemotherapie en niet wetenschappelijk bewezen medicijnen, terwijl er steed meer staten in de VS komen en landen waar de regering meent het eigenaarschap te kunnen verwerven over onze lichamen met verplichte vaccinatie wetgeving. De wetenschappelijk bewezen verkrachting van ons immuunsysteem!

Ga Jij Stemmen Op Deze Mensen?

Natuurlijk willen wij in een democratie leven, maar de huidige vertoning heeft daar totaal NIETS mee te maken. Wij kunnen toch niet de verantwoording van ONZE toekomst afschuiven op de huidige politiek door te gaan stemmen en denken dat we goed bezig zijn? Moeten wij niet de macht terug grijpen net als in IJsland?

Wat kunnen WIJ nog meer doen?
Mensen voorlichten en vertellen dat ze besodemietert en bedrogen worden door het malafide geldsysteem. Dat de voeding in de supermarkt ons onvoldoende voed waardoor we ziek worden. Dat we dus dat deel weer net als vroeger ZELF moeten gaan doen met de eigen volkstuin. Dat we actief deel kunnen nemen aan een ruilkring, etc

Burgerplicht
Stemmen zie ik niet als een burgerplicht, actief zelf meebouwen aan een betere samenleving echter wel. Voor al die mensen die mij menen te moeten vertellen dat stemmen een plicht is, ….

…. wat doe jij buiten die vijf minuten per vier jaar aan een betere samenleving?

Regeren doe je bij meerderheid van stemmen. Elke verkiezing met een opkomst van minder als 51 procent zou ongedaan moeten worden. In zo’n geval hebben alle politici gefaald om voldoende belangstelling te kweken voor de democratie, in DIENST van ONZE samenleving. Dan heeft de politiek als geheel vier jaar lang op rij geen binding gehad met de achterban. Dan heeft men een hele dikke onvoldoende behaald. PUNT!

— Henk Mutsaers