Nieuws Radio Programma Voor De Lokale Omroepen

Save as PDF 

gezondheidsradio In 2016 gaan we als opvolger van gezondheidsradio starten met dotcom radio:

De aanknoop punten verbinden, connecting the dots.

Een “Ieders inzicht delen”, is in het kort de essentie van het programma. lees verder

nieuws programma lokale omroepen
Na zes jaar en meer als 250 afleveringen van gezondheidsradio die uitgezonden werden op de lokale omroep de SLOG en verder via internet te beluisteren waren kwam daar in 2014 een einde aan. Tijdgebrek en, we hadden de meeste gezondheid topics wel behandeld. Het programma werd ook verspreid via podcast en daar kregen we uiteindelijk de meeste reacties op binnen, mensen die uit de gehele wereld reageerden en het programma konden beluisteren op de plaats en tijd die hen het beste uitkwam.

Nu in 2016 is het wereldnieuws in een stroomversnelling gekomen, en dichter, veel dichter bij huis zijn:

* Economische huurmoordenaars actief op het Europese front,
* Valse vlag aanslagen vinden aan de lopende band plaats,
* De democratie is een farce geworden en in het naburige Frankrijk heerst al een half jaar de noodtoestand.
* Ons geldsysteem wordt op alle mogelijke manieren gemanipuleerd en de daaraan verbonden toekomst perspectieven zoals sparen, beleggen en het pensioenstelsel.
* Ons rechtssysteem verzaakt recht te spreken inzake pedofilie waar nauwe banden met de politiek meer en meer aan het licht komen in navolging van Engeland. De beerput gaat langzaam maar zeker open.
* Het niet democratisch gekozen Europa maakt inmiddels de dienst uit en houden gif producenten als Monsanto en de (junk) voedingsindustrie de hand boven het hoofd.
* De bevolking wordt meer en meer ondergeschikt aan de multinationals via het geheime TTIP verdrag.
* Met Zika ziet Big Farma een nieuwe mogelijkheid om met gemanipuleerde studies weer miljarden te gaan verdienen ten koste van de gezondheid van miljoenen mensen. En dan hebben we het nog niet gehad over:
* Chemtrails,
* H.A.A.A.R.P. en al die andere zogenaamde …
* Complotten die echter gewoon te verifiëren zijn met keiharde feiten.

Heel veel mensen hebben van veel van deze zaken TOTAAL geen kennis genomen terwijl het een GIGA stempel op hun dagelijkse leven en gezondheid drukt. De landelijke media verzwijgen of verdraaien het nieuws of hebben adverteerders belangen om het heel mild uit te drukken. Een gat in de markt dus, als je tegen de stroom in durft te gaan (?)

Voor lokale omroepen die het programma willen uitzenden, be my guest, wees welkom.

De vaste presentatoren zijn weer van de partij. Ron Fonteine, onderzoeker (leefbewust, bijna 15 miljoen bezoekers in 11 jaar tijd), Mike Donkers, schrijver, vertaler, leraar Engels, beheerder van het Facts Forum (2.000 bezoekers per dag). De verbindende factor is onder getekende Henk Mutsaers, 46 jaar deejay en beheerder van gedachtenvoer.

— Henk Mutsaers, interesse, idee, bijdrage, neem contact op.