New World Awakening – Ontwaken in een nieuwe wereld


Thomas Paine New World Awakening

Ontwaken in een nieuwe wereld  Maandag 26-02-2018 weer eens een hele dag video’s zitten kijken, op zoek naar informatie waar je niet alleen wijzer van wordt maar ook nog ideeën uit kan putten om je leven richting te geven. Met de opgedane kennis van de afgelopen 15 jaar heb ik al besloten om een radicale verandering tot stand te gaan brengen, een positieve nieuwe richting in slaan. het geen ik wil kan simpelweg niet te realiseren zijn in Nederland, onbetaalbaar en een te veel te veel vervuilde lucht.

new World Awakening
Ik ben er van overtuigd dat de revolutie en het grote ontwaken ook hier gaat plaatsvinden en dat die tweede Amerikaanse revolutie zijn tentakels over de hele wereld zal uitstaan en positieve verandering zal gaan brengen. Maar kan ik daar op wachten? Het antwoord is volmondig nee. En de keuze is gevallen op een kleine gemeenschap om daar te pogen wat neuzen in dezelfde richting te krijgen. Goed voorbeeld doet immers volgen. De komende wereldwijde veranderingen op vrijwel elk front zullen een schok zijn voor velen en een verademing, een opluchting voor anderen.

– Henk Mutsaers P.S. de andere delen vond ik niet de moeite waard