#Nepnieuws: Als jij het nieuws nog vertrouwd dan ben je al stekeblind.

Save as PDF 

 

#Nepnieuws – #Vertrouwen – #Stekeblind

kun jij het nieuws nog vertrouwen Ik hoor momenteel steeds meer mensen dingen napraten uit de media die beslist niet waar zijn. Mensen waarvan ik dacht dat ze toch beter geïnformeerd zouden moeten zijn. Zaken als Rusland beïnvloed de verkiezingen, Donald Trump is een gek, Genderneutraliteit en dan natuurlijk de niet aflatende opwarming van de aarde.

Als jij het nieuws nog vertrouwd dan ben je al stekeblind.

De pers heeft ooit gefunctioneerd als de oren en ogen van de wereld. Wij kochten hun kranten en magazines om onszelf te informeren. Maar met de komst van het internet konden we zelf onze informatiebronnen gaan kiezen en selecteren. Konden we voortaan zelf gaan kiezen.

het nieuws vertrouwen of stekeblind
Bij het selecteren van informatiebronnen ga je niet over een nacht ijs. Je wikt en weegt plaatst allerlei artikelen en meningen tegen het licht van anderen om zo gedurende tijd vertrouwen te ontwikkelen in een bepaalde bronnen die je gaat volgen. Op internet heb je al snel een bestand van meer als honderd van die bronnen die je via RSS feeds, nieuwsbrieven en nieuws startpagina’s dagelijks gaat volgen. Die nieuwsbronnen verschijnen in de meeste gevallen sneller als de oude geprinte media en vaak even snel als radio en tv.

Elke nuance elk verdraaiing van het nieuws
alle zaken die achter gehouden worden vallen je dan op.

Voorbeeld: Een aantal jaren geleden vond in Belgie op een enkel spoor een frontale botsing plaats tussen twee treinen. Luisterend naar het nieuws op de Belgische radio waar ik op dat moment als koerier reed hoorde in een getuigenis van een machinist die klaagde over de gebrekkige communicatie van wegen de tweetaligheid op het spoor. Dat bericht werd daarna in alle journaals en de schrijvende pers niet meer vernoemd. In spoor taal, onder de pet gehouden.

Toen ik 20 jaar geleden via een eenvoudig advies leerde dat mijn gezondheid problemen gerelateerd waren aan een verstoorde pH waarde van mijn lichaam vond ik het raar dat ik daar nooit, maar dan ook nooit iets van in de media gehoord of gelezen had. Dit terwijl het levensreddende informatie is. Nu weet ik wel hoe dat komt. Dit nieuws zou immers ook aan het licht brengen dat onze voeding niet deugt. Dit nieuws zou ook de link aan het licht brengen dat kanker wel eens een andere oorzaak zou kunnen hebben dan de “mysterieuze” oorzaak waar de wetenschap tevergeefs naar aan het zoeken is.

Zo heb ik geleerd dat ons medische systeem op totale fraude berust en daarmee zijn de media al lang geleden uitgegroeid tot de meest ONBETROUWBARE bron van informatie.

De hele fake nieuws (nep nieuws) campagne gestart door Donald Trump berust dan ook op feiten. De media pakten dit op door de nep nieuws bal toe te spelen aan de alternatieve media, de complot verkondigers en de sociale media. Het is niet meer als een laatste poging van de reguliere media om hun geschonden blazoen te zuiveren.

Als je dan ook niet heden ten dagen je eigen netwerk hebt opgebouwd van alternatieve informatiebronnen dan ben je werkelijk stekeblind. Dan krijg je bij de dokter nog gewoon medicijnen voor een kwaal die veroorzaakt wordt door vitamine en mineralen gebrek. Ondervoeding dus, over kwakzalvers gesproken! Dan krijg je chemotherapie waar een verstoorde pH balans de lichaamscellen niet meer bereikbaar maken voor levensreddende zuurstof.

Dan geloof je al die onzin over Russische inmenging van de Amerikaanse verkiezingen die nu anno eind 2017 nog steeds in het nieuws is over de verkiezingen van midden 2016! Dan geloof je al die overtrokken verhalen over massale doping in Rusland in de sportwereld terwijl we aan dit dopingspel even schuldig zijn in de westerse wereld.

Dan weet je niet beter dat Donald Trump een halve gek is want dat hoor je immers dagelijks in de media. Je bent dan echter stekeblind voor de werkelijke acties die Donald Trump aan het uitvoeren is. Het oprollen van Satanische bloedlijnen, de Deep State en andere vuiligheden van deze wereld. Natuurlijk kan de pers de naam Donald Trump wel uitkotsen, hij is DE bedreiging voor het voortbestaan van de media. Er is hier een doodsstrijd gaande.

Natuurlijk raadpleeg ik nog wel eens nu.nl en BNR om het nieuws te raadplegen. Ik verneem dan wat zaken waar geen andere wending aan te geven is en controleer waar ze weer de fout in gaan zodat ik kan verwachten wat slecht geïnformeerde mensen tegen mij gaan zeggen in de nabije toekomst of nog vandaag.

Een kranten abonnement is in mijn opinie echter uitsluitend voor de mensen die stekeblind zijn en dat ook graag zo willen houden. Je eigen journalistieke skills ontwikkelen en toetsen is essentieel in deze tijden wil je niet besodemieterd worden door de dokter, de bank, de verzekeringsmaatschappijen, de overheid en natuurlijk de media.

“Until you realize how easily it is for your mind to be manipulated, you remain the puppet of someone else’s game.” – Evita Ochel

“It’s becoming obvious to most that mainstream media is nothing but a megaphone for the global elite to present biased news that’s designed to align the masses with their agenda.” – James Morcan,

Ik wil nog een enkele noot toevoegen aan dit verhaal. Wellicht weet je nog wel het nieuwsfeit van 15 juli 2011: “Door nog onbekende oorzaak heeft vrijdag brand gewoed in de zendmasten van IJsselstein (Utrecht) en Hoogersmilde (Drenthe)”. Lange tijd waren vele media niet goed meer te ontvangen in die streken. Nog steeds is die oorzaak een mysterie? Oververhitting van twee installaties op een en dezelfde dag? Of was het niet gewoon uitgevoerd met het niet meer zo geheime H.A.A.R.P wapen omdat de media iets te “vrij” waren geworden en moesten de heren en dames journalisten even de oortjes gewassen worden? Wie zal het zeggen? Tot hier en niet verder anders zien jullie wel dat we de gehele media in een enkel uurtje plat kunnen leggen voor de rest van het jaar. Dit zelfde wapen wel in 2012 en recent weer in 2017 toegepast in California waar auto’s en huizen tot de grond toe afgebrande zonder dat de omliggende vegetatie ook maar een enkel brandspoortje opliepen. Meerdere huis gelijktijdig zonder ook maar een enkele aanwijzing. Op 25-08-2017 berichte nu.nl “Volgens de regionale zender weten de betrokken bedrijven inmiddels wat aan de brand in Hoogersmilde vooraf ging, maar hebben ze samen besloten dat stil te houden”.

— Henk Mutsaers

“Beware of pro-government media in your country, because it doesn’t open your eyes, it just makes you blind!” -Mehmet Murat ildan