Negatieve zaken opnemen


Pauline Laumans Lukt het nog wel negatieve zaken op te nemen?

“Ieder mens heeft mijns inziens een punt waarop het niet meer lukt negatieve zaken op te nemen. Want laten we wel wezen, het is geen gemakkelijke keus om uit de kudde schapen los te komen en dit te blijven doen”.

Ik Pauline Laumans heb als metafysica zo veel zorgen gelezen

Als je het goed doet laat je ook je eigen omgeving meer los want met new-agers kom je er ook niet, want die zien overal leerprocessen in die gevolg moet worden en ‘alles heeft een doel’ en je ‘moet altijd alles positief bekijken’. Maar helaas. Er is niet veel hoop m.i. dat het nog ooit goed terecht komt. We stevenen af op de ondergang!
En zo kunnen we nog wel even doorgaan: het verandert gewoon niet. Er blijven een paar mensen over zoals jij en ik en je lezers die zich verzetten of op zijn minst proberen buiten het gangbare systeem te leven, maar het heeft m.i. weinig zin om anderen te bekeren, omdat zo veel mensen zijn ingeslapen en nooit meer wakker zullen worden.”

bewsutzijn

Maar ik kan alle mensen die met bewustwording bezig zijn, verzekeren dat het niet voor niets is.

Als getraind lezer van energie en na het lezen van meer dan 2000 mensen, maar ook het lezen van o.a. de aarde, planten en dieren, weet ik inmiddels een ding. De mensen met voldoende bewustzijn (minimaal 5) zullen uit de huidige vicieuze cycli stappen. Huidige grote vicieuze cycli waar je in een periode van een kleine eeuw uit kunt stappen bij voldoende bewustzijn. Zo lang duurt de sluiting van deze grote cyclus en het begin van eenzelfde herhalende cyclus. Deze cyli stopt begin 2050. Sinds 1978 zijn dus vele onwetende nieuwe mensen erbij gekomen, maar ook enkelen die voldoende bewustzijn willen verkrijgen nu de deur naar andere bewustzijnsgraden zo open staat en inzicht “gemakkelijk” kan worden verkregen vergeleken met andere tijden.

Al eerder zijn mensen aan het einde van cycli uitgestapt uit dit ondermaanse zie ons verhaal over “Gouden Mensen” in het boek “Karmische Spiegels: Gesprekken met Mens en Natuur”. In het boek “Van Kikkervis tot Prins” kun je zelf nagaan in welke bewustzijnsfase je zit. Meer info zie www.c-t-u.com of www.boekenroute.nl.

En ja, de mensen met onvoldoende bewustzijn gaan terug de malle molen in (naar AF) en mogen opnieuw pogen bewust te worden. Dat gaat echter het gemakkelijkst in een menselijk lichaam.

Meer info Pauline